PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
I onaj blentavi morto poludio hahaha
Zar su toliko slijepi pored vlastitih ociju da ne mogu vidjeti zasto je to tako?
Boze sacuvaj me budala i sarajlija samo.
Zar su toliko slijepi pored vlastitih ociju da ne mogu vidjeti zasto je to tako?
Boze sacuvaj me budala i sarajlija samo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Vaš čim zinete kao i svaki drugi.ledesma je napisao/la:Pa dobro jel stadion 1/1 Celikov ili je jos uvijek na gradu Zenica?

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Zašto izbjegavaš odgovor?S-Y-L-A-R je napisao/la:Vaš čim zinete kao i svaki drugi.ledesma je napisao/la:Pa dobro jel stadion 1/1 Celikov ili je jos uvijek na gradu Zenica?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Stadion je u vlasnistvu grada Zenice i dat je na koristenje 10 godina Čeliku. Sto znaci sljedece, Čelik upravlja kompletnim stadionom sljedecih 10 godina i sve se pita samo Čelik, osim kada reprezentacija igra, tu ima dogovor da djaba igraju.ledesma je napisao/la:Pa dobro jel stadion 1/1 Celikov ili je jos uvijek na gradu Zenica?
Stvarno mi niste jasni eto, kad neko zakupi neki prostor 10 godina, on upravlja sa njim vlasnika boli qurac i za sta. Ako hoce i izdat ce ga dalje nekome drugo, kontate?
BP nije rijeseno kao kosevo, pa vas to malo buni mozda, al eto haj, ne vjerujem da su toliko glupi u upravi vam ovo je vise bilo kao sto tofi kaze.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Klub je izdao saopštenje sa svim detaljima, samo retard i umišljeni mozak ne bi shvatili.ledesma je napisao/la:Zašto izbjegavaš odgovor?S-Y-L-A-R je napisao/la:Vaš čim zinete kao i svaki drugi.ledesma je napisao/la:Pa dobro jel stadion 1/1 Celikov ili je jos uvijek na gradu Zenica?
41.21.1.
- prisonbreak
- Kontakt:
Avaz ih salje u Zagreb

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Haha, nesto ste se puno osilili, umal ne propaste, sad neku silu provodite. Ne smijes vas nista ni pitat, to odmah nesto nad.rkano.redbull93 je napisao/la:Stadion je u vlasnistvu grada Zenice i dat je na koristenje 10 godina Čeliku. Sto znaci sljedece, Čelik upravlja kompletnim stadionom sljedecih 10 godina i sve se pita samo Čelik, osim kada reprezentacija igra, tu ima dogovor da djaba igraju.ledesma je napisao/la:Pa dobro jel stadion 1/1 Celikov ili je jos uvijek na gradu Zenica?
Stvarno mi niste jasni eto, kad neko zakupi neki prostor 10 godina, on upravlja sa njim vlasnika boli qurac i za sta. Ako hoce i izdat ce ga dalje nekome drugo, kontate?
BP nije rijeseno kao kosevo, pa vas to malo buni mozda, al eto haj, ne vjerujem da su toliko glupi u upravi vam ovo je vise bilo kao sto tofi kaze.
Otkud ja znam sta ste vi se dogovorili sa gradom? Jel mi to moramo znat da nemate ni vi svoje i da vam je drzava napravila i dala to? Al neka je barem imate na koristenje, sutra vam mogu reci hajd pakujte stvari, nemate nista svoje 1/1.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Joj zatrovanih mozgova. Pa ovo je sevap poslati da igraju van granica BiH.
Ali isto žene. Sve su oni fini, gospoda, dijele zbog odnosa, riješavaju ljudski, nikakvih problema i usluga zauzvrat, a onda kad prvi put zauzmeš stav koji je svima logičan samo njih vrijeđa nabroje ti sve te zajebancije koje su radili dobre volje.

Ali isto žene. Sve su oni fini, gospoda, dijele zbog odnosa, riješavaju ljudski, nikakvih problema i usluga zauzvrat, a onda kad prvi put zauzmeš stav koji je svima logičan samo njih vrijeđa nabroje ti sve te zajebancije koje su radili dobre volje.

41.21.1.
Nismo smo nadrkani nego vi mijesate kruske i jabuke i nemoj bezveze pricat sta mi znamo. Znate vi sve, sami ste rekli da ste dobili ponudu od Čelika i da smo prvi vam rekli evo stadion ako nemate gdje igrat. Ovo sto pojedinci pisu po vasoj temi su budale obicne, nek dodju ovdje pisati, pa da im odgovorim, jer ne pisem po pdf drugih klubova.
Zar je stvarno tesko skontati neke stvari, vidim odmah pocela stara prica svi mrze sarajvo, niste mi jasni bgm.
Ovo saopstenje od naseg kluba nije djaba napisano, sve ima svoje. Prema tome nemojte bit glupi, ako ste vec glasali za sda i obecali vam stadion, zaustavite se na tome.
Zar je stvarno tesko skontati neke stvari, vidim odmah pocela stara prica svi mrze sarajvo, niste mi jasni bgm.
Ovo saopstenje od naseg kluba nije djaba napisano, sve ima svoje. Prema tome nemojte bit glupi, ako ste vec glasali za sda i obecali vam stadion, zaustavite se na tome.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Jesu to mlade uvrijeđene?
redbull93 je napisao/la:Nismo smo nadrkani nego vi mijesate kruske i jabuke i nemoj bezveze pricat sta mi znamo. Znate vi sve, sami ste rekli da ste dobili ponudu od Čelika i da smo prvi vam rekli evo stadion ako nemate gdje igrat. Ovo sto pojedinci pisu po vasoj temi su budale obicne, nek dodju ovdje pisati, pa da im odgovorim, jer ne pisem po pdf drugih klubova.
Et vidi, kako cu ja znat Allahati? Osim sto je to grad Zenica napravio ko i Sarajevo Koševo. Otkud sam ja znao da imate takav dogovor ili neku u klubu, Celik moze vjerovatno urgirat da se igra na BP, za nas.. ja sam imao takvo razmisljanje
Ne znam sta vas ovdje vrijeđa ako pitam i sad znam
S-Y-L-A-R je napisao/la:Joj zatrovanih mozgova. Pa ovo je sevap poslati da igraju van granica BiH.![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Ti ne moraš znati. Boliko kurko koga znaš li ti. Tvoja uprava se trebala raspitati. Jutros pišu kako nisu dobili nikakav odgovor pa im ljudi napisali saopštenje da su pogriješili adresu.ledesma je napisao/la:
Et vidi, kako cu ja znat Allahati? Osim sto je to grad Zenica napravio ko i Sarajevo Koševo. Otkud sam ja znao da imate takav dogovor ili neku u klubu, Celik moze vjerovatno urgirat da se igra na BP, za nas.. ja sam imao takvo razmisljanje
Jos da Zeljo odbije malene i show moze da pocne

- kolezeljovac
- Kontakt:
I ove Zenicane i nas Sarajlije(Bordo i Plave) radi proteklih dana sve nabijem na ku*ac...
Nek Sarajevo posalje svojim starim prijateljima iz Beograda zahtjev... Rajko Mitić, i onako je Sarajevo naginjalo njima, a mi ko biva Partizanu

Nek Sarajevo posalje svojim starim prijateljima iz Beograda zahtjev... Rajko Mitić, i onako je Sarajevo naginjalo njima, a mi ko biva Partizanu

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Volio bih eto da svi odbiju, i za inat napravimo svoj akoBogda, ljepsi bolji i funkcionalniji. A to upravo radite, a i vakat nam je. Ipak smo najstabilniji i najposjeceniji klub.
Eno sad pisu i klix protiv njih pise, samo sto su napisali da je greska administracije hahaha
Nemojte molim vas vise se sramotiti, ne znam sto je tesko gresku priznati. Nije toliko nista strasno, samo ste dobili odgovor sa ste pogrijesili adresu, yebe vas previse vas ego.
Naravno ako ne budete isli na grbavicu, posaljite upit na pravu adresu i bujrum da prodjete u grupe sto se mene tice. Samo nemojte vise gluposti valjati.
Nemojte molim vas vise se sramotiti, ne znam sto je tesko gresku priznati. Nije toliko nista strasno, samo ste dobili odgovor sa ste pogrijesili adresu, yebe vas previse vas ego.
Naravno ako ne budete isli na grbavicu, posaljite upit na pravu adresu i bujrum da prodjete u grupe sto se mene tice. Samo nemojte vise gluposti valjati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pa deder malo bolje to pročitaj pa pogledaj ko se našao uvrijeđen i šta se piše.ledesma je napisao/la:

Ljudski vam odgovorili i izdali saopštenje baš iz razloga da ne bi bilo nesporazuma u budućnosti(vjerovatno svjesni da možda niste jedini koji ne znaju) a ovi vaši na temi zapjenili k'o fontana kad ubaciš deterdžent.
41.21.1.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Najposjeceniji ali zamalo.... Odmah poslije Zvornicke lutko....ledesma je napisao/la:Volio bih eto da svi odbiju, i za inat napravimo svoj akoBogda, ljepsi bolji i funkcionalniji. A to upravo radite, a i vakat nam je. Ipak smo najstabilniji i najposjeceniji klub.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
ledesma je napisao/la:Volio bih eto da svi odbiju, i za inat napravimo svoj akoBogda, ljepsi bolji i funkcionalniji. A to upravo radite, a i vakat nam je. Ipak smo najstabilniji i najposjeceniji klub.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.