PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
pa **** se kako imate stadion a oni nemaju đe igrat i ja bi bio ljutredbull93 je napisao/la:Sarajlice mi se uvrijedile zbog saopstenja, oprostite moje dame nismo znali da ste tako osjetljive.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ne znam ko se šta ima vrijeđat, vratilo nam se prcanje Šiljka.redbull93 je napisao/la:Sarajlice mi se uvrijedile zbog saopstenja, oprostite moje dame nismo znali da ste tako osjetljive.

Ne vjerujem kakav sihr je bačen na ovu temu. Ne možeš rahat bit mjesec dana, samo se u krug vrtimo po blamovima i jedni drugim se smijemo.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Valentin Ilievski neće podnijeti ostavku na mjesto predsjednika Skupštine FK Sarajevo uz obrazloženje da se gazdi ne postavljaju uvjeti!

💩💩
- prisonbreak
- Kontakt:
Vala bas, sve u krugskoroalen je napisao/la:Ne znam ko se šta ima vrijeđat, vratilo nam se prcanje Šiljka.redbull93 je napisao/la:Sarajlice mi se uvrijedile zbog saopstenja, oprostite moje dame nismo znali da ste tako osjetljive.
Ne vjerujem kakav sihr je bačen na ovu temu. Ne možeš rahat bit mjesec dana, samo se u krug vrtimo po blamovima i jedni drugim se smijemo.

Al su vas uzeli sa ovim saopstenjem

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Zato ova tema i postoji, samoprcvajz nema labavo nistaskoroalen je napisao/la:Ne znam ko se šta ima vrijeđat, vratilo nam se prcanje Šiljka.redbull93 je napisao/la:Sarajlice mi se uvrijedile zbog saopstenja, oprostite moje dame nismo znali da ste tako osjetljive.

Al stvarno pojedinci ne znam sto imaju onakve reakcije eto. Ono ljuto ko nesto, svoj revolt pokazuje, ne treba sad dole nikako ici hahaha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Sutra svakako nemaju šta dolazitiredbull93 je napisao/la:
Al stvarno pojedinci ne znam sto imaju onakve reakcije eto. Ono ljuto ko nesto, svoj revolt pokazuje, ne treba sad dole nikako ici hahaha

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma nek dodju nek vide stadion i hajte kuci djeco, niste vi za ovoga.S-Y-L-A-R je napisao/la:Sutra svakako nemaju šta dolazitiredbull93 je napisao/la:

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
ćredbull93 je napisao/la:Ma nek dodju nek vide stadion i hajte kuci djeco, niste vi za ovoga.S-Y-L-A-R je napisao/la:Sutra svakako nemaju šta dolazitiredbull93 je napisao/la:
Kod vas nekom radna subota, sjeo i štanca saopštenja.

Samo zadnju subotu u mjesecu rade hahahaPenaltiky je napisao/la: ć
Kod vas nekom radna subota, sjeo i štanca saopštenja.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
- prisonbreak
- Kontakt:
Da se mi njima izvinjavamo sto su oni pogrijesili adresu

A jbt dan u picku hahahahahahPicke i klub i njihovi navijaci koji ovo podrzavaju, jedino ako robija se izjasni i zatrazi od kluba da nam se izvine i ibrise onu lakrdiju.
Ovo nismo imali jos od dokoljenka

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ne znam šta se koji **** ljute a ovo sam i ja kreno postavitredbull93 je napisao/la:A jbt dan u picku hahahahahahPicke i klub i njihovi navijaci koji ovo podrzavaju, jedino ako robija se izjasni i zatrazi od kluba da nam se izvine i ibrise onu lakrdiju.
Ovo nismo imali jos od dokoljenka

Čuj podstanar se pita, pa ako podstanar ima ugovor naravno da će se pitat.
- prisonbreak
- Kontakt:
Mozda prije godinu i manje grad dao Celiku na 10 godina upravkjanje stadionaPenaltiky je napisao/la:Ne znam šta se koji **** ljute a ovo sam i ja kreno postavitredbull93 je napisao/la:A jbt dan u picku hahahahahahPicke i klub i njihovi navijaci koji ovo podrzavaju, jedino ako robija se izjasni i zatrazi od kluba da nam se izvine i ibrise onu lakrdiju.
Ovo nismo imali jos od dokoljenka![]()
Čuj podstanar se pita, pa ako podstanar ima ugovor naravno da će se pitat.

A vidi njih

Čovjek tačno zaboravi kakvi su dok se ne desi neka ovakva situacija. Bogom dani. 

41.21.1.
- prisonbreak
- Kontakt:
Eh bas toS-Y-L-A-R je napisao/la:Čovjek tačno zaboravi kakvi su dok se ne desi neka ovakva situacija. Bogom dani.

Svaka cast pojedincima,stvarno ima dobre raje al ovo

-
- Kontakt:
Ovo je bila provokacija iz FK Sarajeva. Pokušali su zaobici klub da se dokopaju stadiona, ali kurko.
Ma nešto si ti to pogrešno skontao. Treba im izvinjenje uputiti, i to na Ajnadžićevu adresu uz molbu da igraju na Bilinom o našem trošku.TofiTofita je napisao/la:Ovo je bila provokacija iz FK Sarajeva. Pokušali su zaobici klub da se dokopaju stadiona, ali kurko.
41.21.1.
Pa dobro jel stadion 1/1 Celikov ili je jos uvijek na gradu Zenica?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.