FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovaj momcic smori vise s ovim sujevjerjem. :/
Samo da kisa ne padne, ne sumnjam u nase momke. 3 boda zlata vrijedna.
Samo da kisa ne padne, ne sumnjam u nase momke. 3 boda zlata vrijedna.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
do poluvremena prolom oblaka

- transandino
- Kontakt:
krupa mi ne djeluje kao ekipa iz prethodnih sezona, kao da im je opao kvalitet, obzirom da su napravili odredjene promijene u igrackom kadru, nakon 4. kola pokazali su se ekipa koja je opasna u napadu (prvenstveno zahvaljujuci koljicu koji je zabio 6 od njih 9 golova), te ekipa koja ima problema u defanzivnom dijelu jer su primili 7 golova... no, znamo da nam je krupa izuzetno nezgodan protivnik, te da koljic voli postizat golove slobodi, tako da bi igraci ovu tekmu morali shvatit maximalno ozbiljno
vrijedi istaci da su tri od cetiri tekme odigrali na domacem terenu i primili 5 golova, dok su jedinu gostujucu tekmu odigrali na gostovanju u bijeljini (2-2) i tu su ukrali 1 bod zahvaljujuci dvije majstorije koljica, iako je objektivno radnik bio bolja ekipa i zasluzio je sva tri boda!
iako je nasa ofanziva za sada tanka, njihova losa odbrana sigurno je dobra prilika da se tu stvari malo promijene (ocekujem danas i zukica na terenu, dakle da udje s klupe), a nasa odbrana koja je jako dobra, danas ce biti prepolovljena, obzirom da nece biti ivetica i vasiljevica, sto znaci da ce lijevi dio odbrane ciniti adzem, to je sigurno, te vjerovatno civic (sta je sa sivsicem) koji je pokrio tu poziciju nakon crvenog kartona ivetica... odbrana adzem-civic+prses na krilu (ako ponovo bude na toj poziciji) ne ulijeva mi povjerenje, tako da bih volio vidjeti smajica na lijevom krilu, upravo zbog njegove igre u odbrani, jer ce pomoc s lijevog krila biti prijeko potrebna
vrijedi istaci da su tri od cetiri tekme odigrali na domacem terenu i primili 5 golova, dok su jedinu gostujucu tekmu odigrali na gostovanju u bijeljini (2-2) i tu su ukrali 1 bod zahvaljujuci dvije majstorije koljica, iako je objektivno radnik bio bolja ekipa i zasluzio je sva tri boda!
iako je nasa ofanziva za sada tanka, njihova losa odbrana sigurno je dobra prilika da se tu stvari malo promijene (ocekujem danas i zukica na terenu, dakle da udje s klupe), a nasa odbrana koja je jako dobra, danas ce biti prepolovljena, obzirom da nece biti ivetica i vasiljevica, sto znaci da ce lijevi dio odbrane ciniti adzem, to je sigurno, te vjerovatno civic (sta je sa sivsicem) koji je pokrio tu poziciju nakon crvenog kartona ivetica... odbrana adzem-civic+prses na krilu (ako ponovo bude na toj poziciji) ne ulijeva mi povjerenje, tako da bih volio vidjeti smajica na lijevom krilu, upravo zbog njegove igre u odbrani, jer ce pomoc s lijevog krila biti prijeko potrebna
Krupa je uvjek neugodna za nas. Opasan su protivnik jer mi funkcioniramo tako da je to selo koje samo zgaziti rezultatski moraš. Kompaktna je to ekipa i tvrda. 1:0 ako bude to je vrh za nas.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Tko ce igrati lijevog beka ??
Da li Migi ima pravo nastupa ??
Da li Migi ima pravo nastupa ??
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
2:0, Baraban i Hadžanović, vrijeme perfektno za tri boda 

lose vrijeme trenutno, nadam se da ce biti optimalnih 35 stepeni
- tuzlak1987
- Kontakt:
Biti ce gutvo, svi na stadion!
Veceras Smajic pogada za konacnih 1-0, posto je u prethodnim utakmica redovno postizao po 2-3 gola mislim da ce veceras doci malo do zasicenja od golova i da dobijamo samo 1-0 

Kad zabije jedan, imat će kao i ostaliHElo je napisao/la:Veceras Smajic pogada za konacnih 1-0, posto je u prethodnim utakmica redovno postizao po 2-3 gola mislim da ce veceras doci malo do zasicenja od golova i da dobijamo samo 1-0
Niko, niko, samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
I to sa manjom minutazom.katarakta je napisao/la:Kad zabije jedan, imat će kao i ostaliHElo je napisao/la:Veceras Smajic pogada za konacnih 1-0, posto je u prethodnim utakmica redovno postizao po 2-3 gola mislim da ce veceras doci malo do zasicenja od golova i da dobijamo samo 1-0
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Sto je najzalosnije, nerijetko informacije budu tacne ili skoro pa tacne. U jednom Real Madridu cure informacije, a da nece iz ove nase kasabe gdje svako svakoga zna.katarakta je napisao/la:Ma bubnite da Smajic ima pet milja. Sta vas briga. Kao sto su Fukare izvalile da je Petrovic otisao sto Smajicu "nije dao" desetku, pa sad cijeli Tusanj to prica. A Petrovic bi i dupe dao, ali druga je stvar sto vecina nasjede na njegovu finu pricu. Permanentno
Mnogi od nas znaju nekoga u klubu, Fukarama ili neki deseti izvor, a dovoljno je samo do jedne osobe da dodje info. Zato sam ja i napisao da se nadam da ono nije tacna informacija, odnosto da bude dezinformacija, lakse ce mi biti.

075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel dolaze neutralci? 

pa da zabija i drugim klubovima, zaradili bismo na njemu kao dinamo na svojim igracima :kafa:
Ja ne znam sta ja narod vidio u tom Smajicu pa mali nema pojma kad vidim kako trci i prima loptu nema tu dobrog.U napadu nista ne moze uraditi
- Beduin
- Kontakt:
Ne vidis ti ono sto mi vidimo. Vjerovatno nisi upratio, ali nas nekoliko ovdje smo profi menadzeri i cilj nam je najbolje igrace BHT PL-e prodati vani, a Smajic je najbolji igrac u nasem izlogu, nema ga boljeg u ligi trenutno.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Kakav god je Smajić trenutno je najbolji mladi igrač u ligi. Drugo je sto vi povlačite paralelu sa Mbapeom i sto nam senco ne godi.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
da igra lose to stoji, ali momcic ima 18 godina pa cemo na kraju polusezone/sezone presuditi kako stvari stoje.Tz1986 je napisao/la:Ja ne znam sta ja narod vidio u tom Smajicu pa mali nema pojma kad vidim kako trci i prima loptu nema tu dobrog.U napadu nista ne moze uraditi
Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.