Nije, sjeti se prosle sezoneRimes87 je napisao/la:Ja i dalje ne mogu doći sebi kako frajer zakuca loptu u gol... Nadam se da nije ona jedna od milion što sjedne
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ima dobar sut samo ga treba jos vise koristiti nikako da dodje u priliku da je okrenut prema golu...
gledaj mu stomacine u Orasju, kod nas je stesao barem 10 kila
samo da opet ne krene putem poroka 

Sloboda Tuzla
- Beduin
- Kontakt:
J3bes ti sve to kad su ti skoro svi igraci na ugovoru do kraja sezone, a ni nemas nekog dugorocnog plata za klub. Mi da smo iole ozbiljan klub, vec danas bismo dogovarali nastavak saradnje sa nekoliko igraca, jer ne moze Baraban zaboraviti igrati fudbal, niti Hadzanovic se onako boriti i ginuti na terenu. Za par godina ces imati beton tim, nekih se rjesavas, nekoga prodas, dopunjavas upraznjena mjesta, al nista bez plana.
U ovakvoj formi vec prije prodati Barabana, nego Smajica, bez obzira na godine. Ne prodaju se samo igraci sa 18 godina, mi smo imali odlicne ponude za Zebu i Ahmetovica s onoliko godina u guzici, znaci bitno je da igrac igra konstantno dobro i da ga pokusavas prodati, a to ovi jazavci ocito znaju, imaju sheme i volju da prodaju igraca.
U ovakvoj formi vec prije prodati Barabana, nego Smajica, bez obzira na godine. Ne prodaju se samo igraci sa 18 godina, mi smo imali odlicne ponude za Zebu i Ahmetovica s onoliko godina u guzici, znaci bitno je da igrac igra konstantno dobro i da ga pokusavas prodati, a to ovi jazavci ocito znaju, imaju sheme i volju da prodaju igraca.
075 ❤
075 ❤
- RollingPaper
- Kontakt:
Produžit će svi u januarskom prelaznom rokuBeduin je napisao/la:J3bes ti sve to kad su ti skoro svi igraci na ugovoru do kraja sezone, a ni nemas nekog dugorocnog plata za klub. Mi da smo iole ozbiljan klub, vec danas bismo dogovarali nastavak saradnje sa nekoliko igraca, jer ne moze Baraban zaboraviti igrati fudbal, niti Hadzanovic se onako boriti i ginuti na terenu. Za par godina ces imati beton tim, nekih se rjesavas, nekoga prodas, dopunjavas upraznjena mjesta, al nista bez plana.

to je i razlog da yebemo Sencu i "upravu" jer nista ne rade planski samo stihijski i na sliu (nek nas uvjere u suprotno)! Hadzanovic otkrice sezone samo je pitanje ko ce ga dovuci sebi na kraju sezone.Beduin je napisao/la:J3bes ti sve to kad su ti skoro svi igraci na ugovoru do kraja sezone, a ni nemas nekog dugorocnog plata za klub. Mi da smo iole ozbiljan klub, vec danas bismo dogovarali nastavak saradnje sa nekoliko igraca, jer ne moze Baraban zaboraviti igrati fudbal, niti Hadzanovic se onako boriti i ginuti na terenu. Za par godina ces imati beton tim, nekih se rjesavas, nekoga prodas, dopunjavas upraznjena mjesta, al nista bez plana.
Sloboda Tuzla
Hvala upravi za besplatan ulaz, jer svi taman te pare možete potrošiti na ulaznicu za humanitarnu utakmicu za Tarika u Mejdanu u petak.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Bolje da su naplatili ulaz a pare dali Taretu.Aerials je napisao/la:Hvala upravi za besplatan ulaz, jer svi taman te pare možete potrošiti na ulaznicu za humanitarnu utakmicu za Tarika u Mejdanu u petak.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nek' od sljedeće utakmice tako urade, nikad nije kasno. Trebat će mu svakako.Penaltiky je napisao/la:Bolje da su naplatili ulaz a pare dali Taretu.Aerials je napisao/la:Hvala upravi za besplatan ulaz, jer svi taman te pare možete potrošiti na ulaznicu za humanitarnu utakmicu za Tarika u Mejdanu u petak.
Kad je uprava glupa ko k.urac sta ocekivat drugo nego na kraju sezone odlazak 10 igraca i dolazak novih 13-14 i tako svake godineBeduin je napisao/la:J3bes ti sve to kad su ti skoro svi igraci na ugovoru do kraja sezone, a ni nemas nekog dugorocnog plata za klub. Mi da smo iole ozbiljan klub, vec danas bismo dogovarali nastavak saradnje sa nekoliko igraca, jer ne moze Baraban zaboraviti igrati fudbal, niti Hadzanovic se onako boriti i ginuti na terenu. Za par godina ces imati beton tim, nekih se rjesavas, nekoga prodas, dopunjavas upraznjena mjesta, al nista bez plana.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Nadam se da nije istina ovo za visinu Smajiceve plate, crni Senade. Nadam se iskreno da nije, inace... Sariele valjat ce nam svasta psovati sa Zapada 

075 ❤
075 ❤
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Gdje, sta?Beduin je napisao/la:Nadam se da nije istina ovo za visinu Smajiceve plate, crni Senade. Nadam se iskreno da nije, inace... Sariele valjat ce nam svasta psovati sa Zapada
Btw Sivsic otisao iz kluba, zato su i doveli onog iz Njemacke, to je tek sad logican potez, zamjena za Pericu. Nadam se da je registrovan ili da ce Terza se vratiti pa da jedan od njega ili Beganovica igra na beku, samo da se Salihovic ne gleda.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Kad vidis i Smajić ce nas tužiti zbog plate. ..Uprava kao i do sad nema odgovornosti za ovo . .Beduin je napisao/la:Nadam se da nije istina ovo za visinu Smajiceve plate, crni Senade. Nadam se iskreno da nije, inace... Sariele valjat ce nam svasta psovati sa Zapada
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Gdje ste procitali?Tuzlak04 je napisao/la:Kad vidis i Smajić ce nas tužiti zbog plate. ..Uprava kao i do sad nema odgovornosti za ovo . .Beduin je napisao/la:Nadam se da nije istina ovo za visinu Smajiceve plate, crni Senade. Nadam se iskreno da nije, inace... Sariele valjat ce nam svasta psovati sa Zapada
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Koliko puta moraš biti zamoljen da pišeš na odgovarajućoj temi?prisonbreak je napisao/la:.
- zlatnakoka
- Kontakt:
Ma nek piše čovjek, nikome ne smeta kad očigledno govori istinu.Aerials je napisao/la:Koliko puta moraš biti zamoljen da pišeš na odgovarajućoj temi?prisonbreak je napisao/la:.
Ma nije u redu. Pustiš jednog, doći će još jedan, pa još jedan, i svi su kao dobronamjerni, sve do jednom.. postoji tema za sve. Lijepo ga molim već neko vrijeme jbg.zlatnakoka je napisao/la: Ma nek piše čovjek, nikome ne smeta kad očigledno govori istinu.
Tražit ću onda od moderacije da izbriše Opšte diskusije, šta će nam. Nek' nam svi pišu po glavnoj temi. 

- zlatnakoka
- Kontakt:
Ma jasno sve, ali čini mi se i da nikome ne smeta, a i dok piše konkretne stvari a već smo se uvjerili da piše istinu, nek piše.Aerials je napisao/la:Ma nije u redu. Pustiš jednog, doći će još jedan, pa još jedan, i svi su kao dobronamjerni, sve do jednom.. postoji tema za sve. Lijepo ga molim već neko vrijeme jbg.zlatnakoka je napisao/la: Ma nek piše čovjek, nikome ne smeta kad očigledno govori istinu.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.