FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AsharaK
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 25 sep 2013, 10:31

ChWilla je napisao/la:posjetiće, njih 1.000-1.500, ostali hoće svemirski fudbal i evropski stadion...
Što je najgore ...
Da imaju malo savjesti i da se upitaju kako je ljudima sa strane mislim da bi dolazili u većem broju ;)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 25 sep 2013, 10:51

AsharaK je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:posjetiće, njih 1.000-1.500, ostali hoće svemirski fudbal i evropski stadion...
Što je najgore ...
Da imaju malo savjesti i da se upitaju kako je ljudima sa strane mislim da bi dolazili u većem broju ;)
Ma kakva ova moja raja iz Sa. Sve supci, sa puskom ih moras tjerati na utakmicu lafo voljenog kluba, a takoder i ono malo sto tu dodu, znaju ti samo pritisak stvoriti svojim povicima prema igracima. Bolje nas 1.000 koji cemo bodriti momke, neko 5.000 koji ce ti veci pritisak stvarati kada igras kuci, nego sto imas vani.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 25 sep 2013, 10:52

MrMuscle je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Treba pozvati doktora Dabića da ga malo analizira, ionako ih je analiziro dok je radio kod njih u klubu.
kako ceš pozvati tog doktora kad je taj iza rešetaka,jedino da ga kidnapujemo :mrgreen: :D
To je njihov style.... A pored toga kroz historiju su se dokazali i kao lopovi i iznudjivaci kad su nam oteli igrace, pa potom kao ucjenjivaci kad su se spasili u Jugi da ne ispadnu.... Pa prevrtljivci u razmisljanjima i stavovima, jer oni se drze toga kako vjetar puse...O fin. malverzacijama i prevarama da ne govorim...
A pored toga imaju oni jos par ovih lijepih karakternih osobina koje ih opisuju...
Jednostavno nista normalno, moralno i posteno se ne vezuje za taj klub.... Samo pogane stvari.... Sav se ospem kad ih spomenem ili na njih pomislim ... Bojim se samo sugu da ne fasujem.... Bljak,.. :| :arrow:
Kad si pisao ko da sam ti ja diktirao,i ja kazem BLjAk!!!
Amare hvala ti...

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 25 sep 2013, 11:12

Hajmo ljudi,telefoni, d . mreže, zivkajte raju, sirite optimizam, podgrijavajte atmosferu da nas se danas skupi bar tri milje.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 25 sep 2013, 11:19

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

OVaj Leotar je uvijek bio postena musterija. :mrgreen:

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 25 sep 2013, 11:24

DzoleZeljo je napisao/la:[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

OVaj Leotar je uvijek bio postena musterija. :mrgreen:
Svaka utakmica pola manje, danas 2:0 uz lijepu igru, svi zadovoljni kuci :D

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 25 sep 2013, 11:32

Možda je off topic ali da kažem i ovo... Zadnjih godinu dana pratim većinu medija (bar ove pisane) i njihove stranice, portale i sl. tražeći članke o Želji. A V A Z je pravi pitarski portal, bar ovaj online, samo objavljuju članke vezane za kone. Možda izgleda smiješno ali fkt bi oni "plave krvi" trebali bojkotovati te novine. K L I X ista stvar, ako i objave onda je to u sklopu zajedničkog članka sa konama, mada neki kažu da mi kao nismo potpisali ugovor neki sa njima. Smiješno je to da trebaju potpisivati neki ugovor da bi objavljivali nešto od čega isti žive tj. žive od informacija koje objavljuju. Jedino O S LO B O Đ E NJ E i R A D I O S A R A J E V O mogu dobiti prolaznu ocjenu kao i ovi neutralni sportski portali kao npr. S C i S S mada i oni nekad pretjeraju kada se desi nešto loše. Sramota je da klubovi nemaju bar bez rezervnu podršku lokalnih medija...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 25 sep 2013, 11:35

Anonimac je napisao/la:Možda je off topic ali da kažem i ovo... Zadnjih godinu dana pratim većinu medija (bar ove pisane) i njihove stranice, portale i sl. tražeći članke o Želji. A V A Z je pravi pitarski portal, bar ovaj online, samo objavljuju članke vezane za kone. Možda izgleda smiješno ali fkt bi oni "plave krvi" trebali bojkotovati te novine. K L I X ista stvar, ako i objave onda je to u sklopu zajedničkog članka sa konama, mada neki kažu da mi kao nismo potpisali ugovor neki sa njima. Smiješno je to da trebaju potpisivati neki ugovor da bi objavljivali nešto od čega isti žive tj. žive od informacija koje objavljuju. Jedino O S LO B O Đ E NJ E i R A D I O S A R A J E V O mogu dobiti prolaznu ocjenu kao i ovi neutralni sportski portali kao npr. S C i S S mada i oni nekad pretjeraju kada se desi nešto loše. Sramota je da klubovi nemaju bar bez rezervnu podršku lokalnih medija...
To je oduvijek bilo. Oni imaju najvecu propagandu, vecu cak i od Crvene Zvezde. Mi kada smo osvojili duplu, nih nigdje ni na mapi, a onda imenovane novine stave nas i njih u isti kos, tako sto objave dosta o sampionima, a onda na drugoj strani kako oni treniraju. Treba bojkotovati sve medije. Neka ih citaju samo oni. Meni je jedino ovaj sportsport.ba objektivan po pitanju toga.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 sep 2013, 11:42

Imate zvaničnu stranicu i na njoj sve relevantne informacije.
DRUG NEBI TI PUNCA

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 25 sep 2013, 12:50

Nezz koji je najveci niz bez pobjede ali ovih 46 dana je dug post..
Nadam se danasnjem prekidu,lijepo vrijeme,dobar termin,znaci dobri uslovi za dobru igru..
2:0 dovoljno...
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 25 sep 2013, 13:36

Hm ne bih se baš složio, jer piskaranje raznoraznih medija koje se odvijalo bez nadzora kluba do sada, nemali broj puta nam je više donosilo štete nego korisiti, tj negativan publicitet i prikazivane su stvari puno gorim nego što jesu.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 25 sep 2013, 13:56

Kakvi ba naši mediji, oni što pišu da Osim napušta klupu radi prijateljice vatrene navijačice Torpeda :lol: :lol: , da se vraćaju Štila i Coca u Želju (SC) :lol: :lol: , a znaju zivkati naše igrače i tražiti izjave kad god hoće!E pa neće moći više, odličan potez kluba po meni.Da se razumijemo svi su mediji pitarski, to je i pticama na grani jasno, naš je možda Radio Sarajevo, a i oni su nebuloze pisali oko Osima, tako da ni njima ne vjerujem, od sad se zna red, ako hoćeš intervju ideš preko Službe za odnose s javnošću, Fudbalskog kluba Željezničar, pa ko hoće neka izvoli!A ovo što piše moderator, da će nam donijeti neke promjene ako mediji pišu o nama, ne vjerujem, nisu ni dosad, teško da smo mi zanimljivi nekim skautima, i da jesmo, to je gruzijska liga, druga liga Turska, itd.. dakle sitna buranija!
Grbavica naš je Hram!!!

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 25 sep 2013, 14:02

Evo dečko sve rekao da ne ponavljam... a sjetimo se i samo Dialibe , i njegovih izjava novine San koje su vrlo moguče izvučene iz konteksta, ne kazem ja ni da nije istina, ali to se radi na drugačiji način od onog na koji je uradjeno.

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 25 sep 2013, 14:15

DzoleZeljo je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Što je najgore ...
Ma kakva ova moja raja iz Sa. Sve supci, sa puskom ih moras tjerati na utakmicu lafo voljenog kluba, a takoder i ono malo sto tu dodu, znaju ti samo pritisak stvoriti svojim povicima prema igracima. Bolje nas 1.000 koji cemo bodriti momke, neko 5.000 koji ce ti veci pritisak stvarati kada igras kuci, nego sto imas vani.
Ooooj da je meni doci sad
Za sve ti hvala Amare!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 sep 2013, 15:42

Nisam neki prognozer, ali imam šuhu da će Leotar nastradati. Četiri komada - najmanje. Zato svi na Grbavicu - moji dragi forumaši. Slična situacija je bila kada smo im uvalili osma komada, a trebali još desetak. Kažem slična, jer smo tada pretrpjeli dva uzastopna poraza /Travnik, Sloboda/. Bilo je malo raje na tekmi, za tadašnje naše prilike, jedva 2500-3000 milje.

Sjećam se da ih je tada Mirso Bešlija podero, sa jedno 5 asistencija.

Kažem šuha - biće barem između 4 i 8 večeras.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 sep 2013, 15:47

bilo je na toj tekmi dosta više ljudi iako je sipila kiša, još je malo držala euforija od prethodne sezone.

Baske11
Kontakt:

Post Postao/la Baske11 » 25 sep 2013, 18:15

Ima li kakav link za tekmu ? :D

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 sep 2013, 18:33

ima li link

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 25 sep 2013, 18:41

Jaooo :o :o :o :o :o :o
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 sep 2013, 18:42

:lol: :lol: :lol: :lol: pa jel moguce
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Ferroviere1987, Levin, Orvel i 47 gostiju.