Što je najgore ...ChWilla je napisao/la:posjetiće, njih 1.000-1.500, ostali hoće svemirski fudbal i evropski stadion...
Da imaju malo savjesti i da se upitaju kako je ljudima sa strane mislim da bi dolazili u većem broju

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Što je najgore ...ChWilla je napisao/la:posjetiće, njih 1.000-1.500, ostali hoće svemirski fudbal i evropski stadion...
Ma kakva ova moja raja iz Sa. Sve supci, sa puskom ih moras tjerati na utakmicu lafo voljenog kluba, a takoder i ono malo sto tu dodu, znaju ti samo pritisak stvoriti svojim povicima prema igracima. Bolje nas 1.000 koji cemo bodriti momke, neko 5.000 koji ce ti veci pritisak stvarati kada igras kuci, nego sto imas vani.AsharaK je napisao/la:Što je najgore ...ChWilla je napisao/la:posjetiće, njih 1.000-1.500, ostali hoće svemirski fudbal i evropski stadion...
Da imaju malo savjesti i da se upitaju kako je ljudima sa strane mislim da bi dolazili u većem broju
Kad si pisao ko da sam ti ja diktirao,i ja kazem BLjAk!!!MrMuscle je napisao/la:To je njihov style.... A pored toga kroz historiju su se dokazali i kao lopovi i iznudjivaci kad su nam oteli igrace, pa potom kao ucjenjivaci kad su se spasili u Jugi da ne ispadnu.... Pa prevrtljivci u razmisljanjima i stavovima, jer oni se drze toga kako vjetar puse...O fin. malverzacijama i prevarama da ne govorim...Željooooo je napisao/la:kako ceš pozvati tog doktora kad je taj iza rešetaka,jedino da ga kidnapujemobagrcavi je napisao/la:Treba pozvati doktora Dabića da ga malo analizira, ionako ih je analiziro dok je radio kod njih u klubu.![]()
A pored toga imaju oni jos par ovih lijepih karakternih osobina koje ih opisuju...
Jednostavno nista normalno, moralno i posteno se ne vezuje za taj klub.... Samo pogane stvari.... Sav se ospem kad ih spomenem ili na njih pomislim ... Bojim se samo sugu da ne fasujem.... Bljak,..![]()
Svaka utakmica pola manje, danas 2:0 uz lijepu igru, svi zadovoljni kuciDzoleZeljo je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
OVaj Leotar je uvijek bio postena musterija.
To je oduvijek bilo. Oni imaju najvecu propagandu, vecu cak i od Crvene Zvezde. Mi kada smo osvojili duplu, nih nigdje ni na mapi, a onda imenovane novine stave nas i njih u isti kos, tako sto objave dosta o sampionima, a onda na drugoj strani kako oni treniraju. Treba bojkotovati sve medije. Neka ih citaju samo oni. Meni je jedino ovaj sportsport.ba objektivan po pitanju toga.Anonimac je napisao/la:Možda je off topic ali da kažem i ovo... Zadnjih godinu dana pratim većinu medija (bar ove pisane) i njihove stranice, portale i sl. tražeći članke o Želji. A V A Z je pravi pitarski portal, bar ovaj online, samo objavljuju članke vezane za kone. Možda izgleda smiješno ali fkt bi oni "plave krvi" trebali bojkotovati te novine. K L I X ista stvar, ako i objave onda je to u sklopu zajedničkog članka sa konama, mada neki kažu da mi kao nismo potpisali ugovor neki sa njima. Smiješno je to da trebaju potpisivati neki ugovor da bi objavljivali nešto od čega isti žive tj. žive od informacija koje objavljuju. Jedino O S LO B O Đ E NJ E i R A D I O S A R A J E V O mogu dobiti prolaznu ocjenu kao i ovi neutralni sportski portali kao npr. S C i S S mada i oni nekad pretjeraju kada se desi nešto loše. Sramota je da klubovi nemaju bar bez rezervnu podršku lokalnih medija...
Ooooj da je meni doci sadDzoleZeljo je napisao/la:Ma kakva ova moja raja iz Sa. Sve supci, sa puskom ih moras tjerati na utakmicu lafo voljenog kluba, a takoder i ono malo sto tu dodu, znaju ti samo pritisak stvoriti svojim povicima prema igracima. Bolje nas 1.000 koji cemo bodriti momke, neko 5.000 koji ce ti veci pritisak stvarati kada igras kuci, nego sto imas vani.AsharaK je napisao/la:Što je najgore ...ChWilla je napisao/la:posjetiće, njih 1.000-1.500, ostali hoće svemirski fudbal i evropski stadion...
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Ferroviere1987, Levin, Orvel i 47 gostiju.