FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Hoce li biti gdje snimak utakmice, kao sto su prije postavljali na youtube? Nemam moju tv pa da vracam unazad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nemaš tajm šift da me premotaš...Beduin je napisao/la:Hoce li biti gdje snimak utakmice, kao sto su prije postavljali na youtube? Nemam moju tv pa da vracam unazad.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Nazalost ovom pobjedom uprava je sebi kupila mir na neko vrijeme.
Ako Nalic ostane dugo mogli bi doci bolji dani za nas (pod uslovom da uprava ode)
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Naziru li se nasljednici? Kad tražiš da neko ode, moras imat neko rjesenje spremno, a ne tri mjeseca bit kao razbijena vojska, pa onda tražiti nekog. Ja trenutno ne vidim da se neko nudi da dođe na TušanjDamirT je napisao/la:Ako Nalic ostane dugo mogli bi doci bolji dani za nas (pod uslovom da uprava ode)
Niko, niko, samo Sloboda
Ajd ti živ bio reci Šljivku ili ako si to ti onda reci sam sebi da je za rivalstvo, a pogotovo veliko rivalstvo, potrebno mnogo vode da proteceadmin je napisao/la:Za sve vas koji ne zelite propustiti nijednu vijest o FK Sloboda objavljenu na portalu SportSport.ba kreirali smo novu uslugu.
- Preuzmete posljednju Android aplikaciju.
- Registrujete se
- Podesite favorite, izaberete FK Sloboda, (pazite da vam ostane ukljucena opcija ‘zelim primati push notifikacije za ovaj klub’)
I onda vam dolaze push notifikacija za svaku vijest o vasem klubu. Dodatno, na tabu ‘TEME’ pod ‘favoriti’ imate arhiv svih vijesti iz svog kluba.
Po zelji, push notifikacije mozete gasiti i paliti kroz glavni meni (tri crtice) u dijelu ‘postavke notifikacija’
Uslugu jos testiramo i zahvalni smo na svim sugestijama.

Vezano za nastupe naših manekena, Adžem se u ovih 130 minuta sasvim pristojno pokazao, iako protiv Sarajeva kada je ušao specifična situacija je bila, dok je sa Ignjatom dominirao preksinoć, ali usudio bih se reći protiv indisponiranih nominalnih domaćina. Ignjat iskusno i jako iako je fakta da je prodao Vasiljevića u onom duelu protiv Ahmetovića. Morao je ono nekako riješiti.
Vasiljević izuzetno profesionalno u ove 2 i pol utakmice, 100% u svim utakmicama. Protiv Sarajeva je Perica izgubio neki lagan duel na 35 m od gola Sarajeva, uslijedila je kontra nakon čega je Vasiljević prvo pokrio Perinu stranu pa stigao uklizati na šut iz povratne dijagonale. Šteta kiksa iz kojeg je Sa dalo gol.
Beganović, jako prijatno osvježenje i zrelo za svoje godine. Meni je dovoljno bilo vidjeti situaciju u 2.pol preksinoć kada se lopta trpala 10 sekundi u nekom rikošeu oko centra na njegovoj strani i kad se konačno iskotrljala on je bez razmišljanja nabio dijagonalu na naše lijevo krilo iz čega se razvio potencijalno dobar napad. A da mu drskosti i šeretulka ne nedostaje pokazao je onim mangupisanjem sa Čomorom. Taman kupio vrijeme da ih mora sudac smiriti dok se naša odbrana postavi.
Perica po meni najbolji tek ovu utakmicu, za razliku od prve 3. U Ugljeviku mi je bio kriminalan, ali treba ga razumiti jer valja smoći snage, al bogme i volje da pokrivaš cijelu stranu jer Said trenutno ne može igrati takmičarski fudbal. Said totalno neocijenjen. Imao je tako dobru situaciju nekad na početku protiv Sarajeva kada je ostao 1vs1 sa Hebibovićem, još bio u trku na postavljenog beka i nije bio ni blizu da bilo šta napravi učini. Ako misle računati na njega onda raditi s njim individualno na fizici do zime. Sve drugo je nazor i mamac da se povrijedi od onakve nespremnosti. Što se tice Hadžanovića dugo nisam vidio spremnijeg igrača u našim redovima. Po trci slično Grahovcu, ali mnogo racionalnije, jači je u duelu i sa mnogo boljim pasom iako daleko od toga da ima neki pas. Kod Alispahića mi se sviđa što za svoju poziciju jako puno trči, ali previše mi je tu alibi pasova. Nađe im mjesta i u dijagonalu, i lijevo-desno-nazad, ali slabo prema naprijed. U svakom slučaju sa svojom trkačkom predispozicijom možemo istrpiti npr Pršeša koji je bio uredan preksinoć, ali ništa spektakularno-najbolji potez onaj centaršut desnom vanjskom sa lijevog krila. U Ugljeviku ga je neko hvalio kao da je donio prevagu i svježinu u 2.poluvremenu, ali sam mišljenja da je to samo zato što je Zvijeda loše fizički spremna ekipa te je svakako bilo nevjerovatno vruce. U takvoj okolnosti, na ionako skromnu ekipu naravno da će donijet svježinu. Protiv Sarajeva se vidjelo šta i kolko može. Alispahić ili Hadžanović su trebali dobiti 2.žuti karton još sredinom 1.pol nakon Pršešove pete iz kornera. Dobio je loptu na foru, imao je prostora da se okrene u kazneni prostor ili da ganja dijagonalu, ali on se jednostavno ne može otrgnuti poteza viška, peta, valjanja lopti ostalih finti sa malog fudbala. O fizici i duelu da ne govorim. Rahmanović može napraviti promotivni video samo sa njhovim duelima gdje je izgledao kao Patrik Viera i Makelele u jednom. Obzirom da sam proveo puno vremena sa njegovim rahmetli djedom, znam ga kao klinca i to jako kulturnog i vaspitanog, zaista bih volio da griješim, ali sve mi ide na drugu stranu.
Čivić se odlično snašao kada je zabio protiv Zvijezde, ali ne mogu se oteti utisku da je nespreman. Odmoran je prodao dvije čiste lopte oko centra protiv Sarajeva. Vidović je bomba što se tiče fizike i imam osječaj da bi mogao igrati svaku poziciju na terenu. Baraban je klasa, to je očigledno.
Dodao bih još za Smajića da njegov odlazak na ovu mini turneju u London je svakako pozitivna stvar. Ne samo za njega već i za klub i za ostale igrače. To što svi mi imamo različita viđenja nečijih fudbalskih kvaliteta je druga stvar. Iskreno, ja ću biti pravo iznenanađen ako on postane renomiran fudbaler za granice bivse yuge, a da ne govorim dalje, jer on meni trenutno trči kao Suad Jašarević Gaši kada je imao 36 godina, i to mamuran. Ali to je moje viđenje stvari i svakako da ću se radovati da klinac što više uspije u sportu i živtu.
Nominalni domacini su me neprijatno iznenadili preksinoć. Jako loše, skoro ništa. Iako, možda sam subjektivan, ali za objektivniju perpektivu imamo sloboda72 komentar utakmice.

tuzlanska Sloboda
Eto, džaba ulaz u srijedu na utakmicu. Nagrada od uprave. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
malo premije, malo slobodan ulaz, sve se nema :kafa:
-
- Kontakt:
znaci mani te suplje nema ko, itekako ima , samo nek se ovaj makne.a on ne zeli da se makne, djlkatarakta je napisao/la:Naziru li se nasljednici? Kad tražiš da neko ode, moras imat neko rjesenje spremno, a ne tri mjeseca bit kao razbijena vojska, pa onda tražiti nekog. Ja trenutno ne vidim da se neko nudi da dođe na TušanjDamirT je napisao/la:Ako Nalic ostane dugo mogli bi doci bolji dani za nas (pod uslovom da uprava ode)

To zvanicno savez odbio da se utakmica igra u nocnom terminu?
Jedan grad, jedna ljubav!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
lijepo je biti navijac u Tuzli ovih dana
klubovi se takmice ko ce koga vise nagraditi
nije to pravi put heheeh
klubovi se takmice ko ce koga vise nagraditi
nije to pravi put heheeh
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Poštovana moderatorice,Aerials je napisao/la:Eto, džaba ulaz u srijedu na utakmicu. Nagrada od uprave.
Primijetio sam da još niste riješili ove trolere.

Zadnja izmjena: zlajci, dana/u 13 avg 2018, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Njegovo nije da kupuje podrsku nego da vodi klub, u saradnji sa drugima. Da oformi ekipu u kojoj ce svako imati svoj dio zadatka.
A TO NE RADI.
sta je svasta naobecavao a sta je izvrsio?? proci ce i ova kratkotrajna euforija i opet cemo se vratiti na pocetak.
A TO NE RADI.
sta je svasta naobecavao a sta je izvrsio?? proci ce i ova kratkotrajna euforija i opet cemo se vratiti na pocetak.

al kako baraban i beganovic odigrase za raju pred kraj tekme, kad ih pocese driblat :urnebes: :tokralju:
i vidovic kako krade vrijeme cuvajuci loptu kod korner zastavice, ne mogu mu nista :mrgreen:
i vidovic kako krade vrijeme cuvajuci loptu kod korner zastavice, ne mogu mu nista :mrgreen:
Vruce je jbt za ovog termina..
ma i treba igrat u ovom terminu, sarajevski derbi je poslije, taman da se malo baci oko i na to
Boli me k za sarajevski derbi.Chinaglia je napisao/la:ma i treba igrat u ovom terminu, sarajevski derbi je poslije, taman da se malo baci oko i na to
Trebali su odgoditi barem u 7 da igraju. Bit će prevruće.
Ne može se ljudima zabraniti pisanje čisto onako. Ne pišu ništa loše, ne provociraju, sve je dosad okej.
Na koga misliš?zlajci je napisao/la:Poštovana moderatorice,Aerials je napisao/la:Eto, džaba ulaz u srijedu na utakmicu. Nagrada od uprave.
Primijetio sam da još niste riješili ove trolere.
Ne može se ljudima zabraniti pisanje čisto onako. Ne pišu ništa loše, ne provociraju, sve je dosad okej.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
koji jeftini populizam i skupljanje poena 

-
- Kontakt:
dakle zivis od prodaje ulaznica,prodaje igraca i sponzora.
i ti izbijas jedan od tri stuba na kojima klub stoji. pa ja ne vjerujem.
pa da zdravije su ove mutljavine, pozajmice, kocke u lozi i tako to.
pa naravno kad nece niko drugi, eto sad bi on otiso dusa draga samo da ima ko da uleti,ma hajte molim vas!
i ti izbijas jedan od tri stuba na kojima klub stoji. pa ja ne vjerujem.
pa da zdravije su ove mutljavine, pozajmice, kocke u lozi i tako to.
pa naravno kad nece niko drugi, eto sad bi on otiso dusa draga samo da ima ko da uleti,ma hajte molim vas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.