Ne svidja mi se to..ostavite se vi Juventusa,ne zelim poslije vase psovke da gledam

Izgleda da su i kladionicari poceli vjerovat u Juve

Trebali bi dobit,al ne svidja mi se sto Monolog,Willy,pa i Devil(1x)

FORZA JUVE
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jok ti si igrao,od pocetka sezone ih pokusavam hvatati i stalno nesta kontra dodje.sarajlija89 je napisao/la:Vidim dosta tiketa na kojima je Juve,pogotovo od onih koji koji inace ne igraju na Juventus,danas su ga stavili kao fix![]()
Ne svidja mi se to..ostavite se vi Juventusa,ne zelim poslije vase psovke da gledam![]()
![]()
Izgleda da su i kladionicari poceli vjerovat u Juve![]()
![]()
Trebali bi dobit,al ne svidja mi se sto Monolog,Willy,pa i Devil(1x),koji nikad prije nisu igrali na Staru Damu...sad igraju
..
FORZA JUVE
Citizen-x ?!GunnerS je napisao/la:Nemoj mi to radit, nemoj da se posvađamoCitizen-X je napisao/la:evo od mene jedan tip za sutra tj danas - sutra ce Aston Vila izdurat Arsenal i nece izgubit - kad imaju herca se suprostavit Manci sto to ne bi mogli i olinjalom Arsenalu. XSutra je tu 2 ko kuća
![]()
Ars- Totenhem 2:0 HT ; 2:3 FTGunnerS je napisao/la:Citizen-x ?!GunnerS je napisao/la:Nemoj mi to radit, nemoj da se posvađamoCitizen-X je napisao/la:evo od mene jedan tip za sutra tj danas - sutra ce Aston Vila izdurat Arsenal i nece izgubit - kad imaju herca se suprostavit Manci sto to ne bi mogli i olinjalom Arsenalu. XSutra je tu 2 ko kuća
![]()
![]()
Padova Varese 1:1volimliverpool je napisao/la:Evo i ovaj:
Padova-Varese PS 1 1.70
HSV-Stuttgart PS 1 1.50
West Ham-Wigan PS 1 1.65
Scunthorpe-Coventry PS 1 1.70
Morecambe-Crewe PS 1 1.60
Burton-Chesterfield PS 1 1.65
Preston-Millwall 3+ 1.90
Federer-Djokovic (F.T.) 1 1.50
53.82 Ulog 1.50 80.73
Dos'o ja kuci,gledam rezultate,Vojvodina dobila,Karpaty-Zorya 2:2 64.min.Ja na bet365,ima prijenos.Dobro je.Pratim na ****,stavio ono u svoje utakmice,pa i Karpaty stavljen.Ja gledam utakmicu,napada Karpaty,istom slobodni sa 20m.Istom na **** 3:2.Ja gledam,hej glupana rek'o,sta im je.Je?avaju i oni ljude.Kad ja tamo,puca neki slobodni,puk gol.![]()
![]()
![]()
.Valjda kasnili sa prijenosom ili su **** znali da ce Karpaty dat gol.
FAILEv' tek se vratih s jutarnje kafe.. Nešto se odigralo. xD
Bayern - Frankfurt 1![]()
Hannover - Freiburg 1x![]()
Kaiserslauten - Schalke x2![]()
Sevilla - Getafe 1
Hamburg - Stuttgart dg 1![]()
![]()
Roda - Groningen dg 1
Thun - Luzeren dg 1![]()
Kvota 14
Kvota 13.65Dortmund - M'gladbach 1
Kaiiserslauten - Schalke x2![]()
Bolton - Blackpool 1![]()
Stoke - Man. City x2![]()
Atl. Madrid - Espanyol 1
Marseille - Montpelier 1
Roda - Groningenn dg 1
Kvota 55 KMAtl. Madrid - Espanyol 1
Drotmund - Mgladbach 1/1
Sampdoria - Milan 2
Valen - Arles 1
Marseille - Montpellier dg 2
Zaragoza - Villareal x2![]()
Juventus - Fiorentina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.