Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
A po cemu je lopov?
ma nista, sipa se igra malo, mame i tateDANDY je napisao/la:A po cemu je lopov?

i onaj ugovor sa adidasom isto

nismo djeca jarane,a kako su spasili savez vidimo ... od toga da nam je liga kar'na , do toga da nam se repka raspada ko jugoslavija
-
- Kontakt:
ivica i tatomitet vidim jos ima posljedica u glavama simpatizera fk kobilja glava

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
a molim te , jesam li nesto slagao? jesam ja postavio BEGIĆA kao osobu iz SDPa koja ima veze sa fudbalom kao sto ja imam sa ragbijem?fedeltafrotta je napisao/la:ivica i tatomitet vidim jos ima posljedica u glavama simpatizera fk kobilja glava![]()
covjek koji je napravio kriminal na aerodromu, sad i u savezu.... zna se ko ga je pogurao u savez... ovo je sve ARGUMENTOVANO!
A jeli mu sta dokazano?Mislim nigdje veze....Ne raspada se reprezentacija zbog saveza nego zbog nesposobnog selektora.Jbg liga je tskva kakva je i najmanje je savez tome kriv.
Nije ni hitleru dokazano nista, ubio seDANDY je napisao/la:A jeli mu sta dokazano?Mislim nigdje veze....Ne raspada se reprezentacija zbog saveza nego zbog nesposobnog selektora.Jbg liga je tskva kakva je i najmanje je savez tome kriv.

daj ba, nismo djeca, a sto se tice saveza i lige, jok ja sam kriv a ne savez... ustvari vanzemaljci su krivi, masoni i jos koji krivac, smao savez nije

a selektora sam ja podrzao ili upravo onaj koji je podrzao i Begića

Generalno smijsns su ti ta porrdjenja al helem nejse..to dovoljno govori o tvom mentalnom sklopu...
DANDY je napisao/la:Generalno smijsns su ti ta porrdjenja al helem nejse..to dovoljno govori o tvom mentalnom sklopu...

Ajd se malo raspitaj za sta je namjenjena ta nagrada za odlazak na svjetsko...To su drug namjenska sredstva
namjenjena za vođenje familije, jarana, salem prolic pojeo polaDANDY je napisao/la:Ajd se malo raspitaj za sta je namjenjena ta nagrada za odlazak na svjetsko...To su drug namjenska sredstva

Klasican bosnjacki odgovor....
- badblueboylivno
- Kontakt:
Benko je napisao/la:namjenjena za vođenje familije, jarana, salem prolic pojeo polaDANDY je napisao/la:Ajd se malo raspitaj za sta je namjenjena ta nagrada za odlazak na svjetsko...To su drug namjenska sredstva

Čuj nije savez kriv što je liga loša.

Hayley <3
Dobro ajde da ovako postavimo stvari.Sta po tebi savez treba uraditi da bi nam liga bila bolja?
Treba placat Salemu vecere. Tako bi klubovi ustedili znatna financijska sredstva s kojim bi mogli da unaprijede svoju infrastrukturu i igracki kadar
evo dobijes 8 000 0000 od uefe, neka su igraci podjelili 2,5 miliona, 3 miliona, ostane 5 miliona, savez neka uzme sebi od 5 000 0000 3 000 0000 ostaju dva miliona...DANDY je napisao/la:Dobro ajde da ovako postavimo stvari.Sta po tebi savez treba uraditi da bi nam liga bila bolja?
od ta dva miliona kazes SVI KLUBOVI CE DOBITI , LUPAM , 60% ILI 70% za travnjak slican onome u zenici

prc, hoce klinac, oni su svu lovu rastalili SVE i jedan u savezu je zgrnuo lovu!
Navodno su podjelili po pola sa igracima,a od ona 4 mil klubovima su dali po 50 lopti.Benko je napisao/la:evo dobijes 8 000 0000 od uefe, neka su igraci podjelili 2,5 miliona, 3 miliona, ostane 5 miliona, savez neka uzme sebi od 5 000 0000 3 000 0000 ostaju dva miliona...DANDY je napisao/la:Dobro ajde da ovako postavimo stvari.Sta po tebi savez treba uraditi da bi nam liga bila bolja?
od ta dva miliona kazes SVI KLUBOVI CE DOBITI , LUPAM , 60% ILI 70% za travnjak slican onome u zenici![]()
prc, hoce klinac, oni su svu lovu rastalili SVE i jedan u savezu je zgrnuo lovu!

Necu reci da nema nikakvog napretka ali mogu i moraju puno vise uraditi za klubove i za PL u cjelini
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
ko se smije kladiti po zivot da su i te lopte dobile sto su dali neka donacija a onda oni predstavili to kao donaciju saveza 

Ta su sredstva namjenska ljudi moji kako ne kontate.Namjenjena su iskljucivo za potrebe reprezentacije,klubovi sa tim nemaju nista.50 lopti nije od tih para to je na osnovu sponzorskog ugovora sa proizvodjacem istih.Za infrastrukturu i ostale qrce palce imate svaka tri mjeseca raspisane tendere na koje se klubovi sa svojim projektima mogu prijaviti samostalno.
KAKVE POTREBE REPREZENTACIJE????DANDY je napisao/la:Ta su sredstva namjenska ljudi moji kako ne kontate.Namjenjena su iskljucivo za potrebe reprezentacije,klubovi sa tim nemaju nista.50 lopti nije od tih para to je na osnovu sponzorskog ugovora sa proizvodjacem istih.Za infrastrukturu i ostale qrce palce imate svaka tri mjeseca raspisane tendere na koje se klubovi sa svojim projektima mogu prijaviti samostalno.

daj bolan nemoj sviju ti te suplje, jesu potrebe reprezentacije da u ugovoru pise da organizator placa sve a onda Begić prikaze trosak od 400 000 eura ili maraka ili dolara, ne sjecam se, za tu utakmicu, ispada svaki igrac potrosio 10 000 eura za tu tekmu na kartu i smjestaj, pa jarane nit' su letili na Maldive, niti su bili u hotelu onom u Dubaiju... LOPOVI, KRIMINALCI koji su rastalili svih 8 000 000 do zadnje marke

i da, vidis da sam pretpostavio i z alopte...
E sad, kazes "savez nema nista s klubovima, bla bla" odlicno, a kad je uzimati svaki vikend za kazne klubovima po 50 000 maraka nekad manje, nekad vise, tada imaju veze sa klubovima!?

E sad, kazes "savez nema nista s klubovima, bla bla" odlicno, a kad je uzimati svaki vikend za kazne klubovima po 50 000 maraka nekad manje, nekad vise, tada imaju veze sa klubovima!?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.