Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Nije mi jasno što opet Perić na tribinama, jedino ako je povrijeđen ima neke logike a ovako nema. Samo se nadam da i Šuman neće postati kao i Meša, van terena odličan a na terenu vrlo loš.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne svidja mi se sto nema Savića 

Ni ja ne razumijem zašto neda Periću da igra, raznorvsniji igrač od Tarabokije i Karačića, morao je biti umjesto Ive u rosteru večeras.
Što se Savića tiče, čim je Malinović uletio logično je da će Kosta na tribine, ne trebaju nam tri desna beka.
Što se Savića tiče, čim je Malinović uletio logično je da će Kosta na tribine, ne trebaju nam tri desna beka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakvu utakmicu igraju crnogorci protiv rusa :tokralju 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- JohnCleese
- Kontakt:
Crnogorci u Hrvatskoj

Hrvatska, Srbija, Crna Gora, skoro pa sigurno Slovenija i Makedonija.... Red bi bio da i mi upotpunimo Jugo- klapu

Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 17 jun 2017, 15:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Gotovo je, bilo na CGSAT
Hajdemo pričekati sa kritikama do večeras, kada završi onda ćemo "oplesti" jal negativno, jal pozitivno
@JohnCleese nije tačno nama odgovara bilo kakva pobjeda jer u tom slučaju imamo 2 boda više od Austrije.
Hajdemo pričekati sa kritikama do večeras, kada završi onda ćemo "oplesti" jal negativno, jal pozitivno

@JohnCleese nije tačno nama odgovara bilo kakva pobjeda jer u tom slučaju imamo 2 boda više od Austrije.
Crna Gora bi trebala biti vodilja nasim igracima kako se bori za nacionalni dres. Nemaju neke klase osim onog Borozana iz Vardara, ali igraju srcem. Doduse i Rusi su kriminalni ali to ne umanjuje uspijeh Crnogoraca, koji su u srijedu dobili i svedjane. Srbija, Crna Gora, Makedonija i Slovenija vrlo vjerovatno, bilo bi fino da im se i mi vcrs pridruzimo

Znači samo pobjeda večeras, biće vrlo teško boga mi ali ako se moglo na Islandu prije tri godine može i sada u austriji 
bravo sa crnogorce

bravo sa crnogorce

- legenda reala
- Kontakt:
Pa i mi da imamo šutera tipa Borozana bi rješavali ekipe tipa Austrije bez problema, znajući kako dobro možemo igrati odbranu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
S koliko razlike? 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dva ili viseHigh je napisao/la:S koliko razlike?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
24:28 danasesprit24 je napisao/la:Dva ili viseHigh je napisao/la:S koliko razlike?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E jbg, al Borozan je jedan od najboljih na svojoj poziciji. To Bosna nema, kad bi bar imala jednog za kojeg znaš da će povuć kad ne ide.. Austrija je solidna ekipa, još bez Burića, teško bit optimist.esprit24 je napisao/la:Crna Gora bi trebala biti vodilja nasim igracima kako se bori za nacionalni dres. Nemaju neke klase osim onog Borozana iz Vardara, ali igraju srcem. Doduse i Rusi su kriminalni ali to ne umanjuje uspijeh Crnogoraca, koji su u srijedu dobili i svedjane. Srbija, Crna Gora, Makedonija i Slovenija vrlo vjerovatno, bilo bi fino da im se i mi vcrs pridruzimo![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Samo treba bit fer, da su Rusima igrali Dibirov, Atman, Igropulo, Gorbok... ne bi to ovako zavrsilo. 
U svakom slucaju cestitke za Crnogorce
Jos BiH i Slovenija da bude cijela exYu postava u Hrvatskoj

U svakom slucaju cestitke za Crnogorce

Jos BiH i Slovenija da bude cijela exYu postava u Hrvatskoj

Ima li ijedna tema na kojoj ti ne pametujes?!legenda reala je napisao/la:Pa i mi da imamo šutera tipa Borozana bi rješavali ekipe tipa Austrije bez problema, znajući kako dobro možemo igrati odbranu

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Pa nama i fali taj jedan igrac svjetske klase koji moze dat gol iz nicega.
Valjda od Loncara bude nesto
Valjda od Loncara bude nesto
Red bi bio i da mi odemo u Hrvatsku. Cijela bivša Juga je tamo. 

Rezultat je trend, ideal je vječan!
- legenda reala
- Kontakt:
Bar se ne svađamkobe24 je napisao/la:Ima li ijedna tema na kojoj ti ne pametujes?!legenda reala je napisao/la:Pa i mi da imamo šutera tipa Borozana bi rješavali ekipe tipa Austrije bez problema, znajući kako dobro možemo igrati odbranu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Gubimo.MortemHz je napisao/la:24:28 danasesprit24 je napisao/la:Dva ili viseHigh je napisao/la:S koliko razlike?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.