kako su ovi srbi zadojen narod, pa to nigdje na svijetu nema

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A mi nismoBosniacum Lilium je napisao/la:"ALAH U EKBEN"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko oni nismo 100% . Kod njih dijete od 5 godina zna opsovati " majku balijsku " a kod nas dijete ne zna šta je balija/četnik/ustaša u 5oj godinigringobih je napisao/la:A mi nismoBosniacum Lilium je napisao/la:"ALAH U EKBEN"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da mi jesmo, ne bi ni bilo ove DRZAVE ! ne lupetaj zatogringobih je napisao/la:A mi nismoBosniacum Lilium je napisao/la:"ALAH U EKBEN"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sumnjam da ce se odmah danas saznati nesto oko toga. Danas je kontaktiran Susic, tako je najavljeno, sad vidjecemo u sljedecih par dana kakve su vijesti.DonCorleone je napisao/la:Evo sada doso sposla i umoran kakav jesam, mrsko mi puno citati, postoje li kakve novosti u vezi Gudelja? Vi ste govorili da je danas dan stupanja u kontakt?
Prema njima, on nije ni bio clan grckog sampiona, prema tome sacekajmo jos koji dan mozda postoji neka sitna prepreka da bi Boban zaigrao za njih.barsa77 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/boban-la ... ktErgebnis
Potvrda da Lazić više nije član Olimpijakosa!
Bosna ofo ,ono, ponos, cast . Pape kriv siDonCorleone je napisao/la:Evo sada doso sposla i umoran kakav jesam, mrsko mi puno citati, postoje li kakve novosti u vezi Gudelja? Vi ste govorili da je danas dan stupanja u kontakt?
Susic je kriv sto smo u situaciji da nemamo defanzivnog veznog igraca sto igra nogomet redovno. I to ce nas skupo kostat. Vec nas je skoro kostalo SP-a.Head je napisao/la:Sad ce doci neko i reci Pape je kriv sto Gudelj ne igra za BiH
O ovome sam ja pisao danas,za ovo ce se hvatat i Papetovi novinari a moguce i sam Pape.Reci ce,evo vam izjava,zaboravite Gudelja.Batko je napisao/la:Bilo je za očekivati ovakve tekstove danas..
Kako izronise papeljubci u sekundi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta, ne volis da te lupaju jaja po guzovimaBosniacum Lilium je napisao/la:ne lupetaj zato
Istina, samo sto je Gudelj mnogo veci kalibar od Lazica.Sabinho je napisao/la:Polako, nije li ovako bilo i sa Lazicem
Susic je kriv sto smo u Brazilu.Cartman je napisao/la:Susic je kriv sto smo u situaciji da nemamo defanzivnog veznog igraca sto igra nogomet redovno. I to ce nas skupo kostat. Vec nas je skoro kostalo SP-a.Head je napisao/la:Sad ce doci neko i reci Pape je kriv sto Gudelj ne igra za BiH
Bojim se da si zamjenio naseg selektora sa njemackimPrincipatus je napisao/la:Da nam selektor nije sjedio mjesecima copkajuci po nosu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.