Lagano se m.uda grickaju

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Juventini haman proslavili titulu
A šta ako juve osvoji? Mislim, fino si se ti ogradio, ma nema šanse, novi tim, ma ni contender, ali eto na kraju, nije nemogućePogba je napisao/la: ↑29 avg 2024, 16:51Mig jedini proslavio, ali na forumu je Mig = svi Juventini.
Covjek bi morao biti na teskim drogama da proslogodisnji Juve smatra contenderom za titulu, bez obzira sto se držao do decembra. Nije trebalo biti genij da se golim okom vidi.
Ova sezona isto. Ili ce Juve biti favorit jer je potrosio?
U Italiji mozda i jeste lakše približiti se vrhu trošenjem, ali previse je promjena u kratkom momentu da bi se to tvrdilo. Nema govora. Lani je Milan na papiru trebao uzeti jer je doveo 8-10 igraca. Cak sam i ja nasjeo na njihov mercato pa sam lani napisao da ce osvojiti.
Po tome Chelsea mora sve osvojiti.
Već sam pisao, nije nemoguće, desilo se s Conteom, ali tu mora da se poklopi dosta toga i da Inter prije svega podbaci sto ce se teško desiti, jos tu ima mozda snage za 1-2 sezone prije nego ce i oni morati u rebuilding.
I ti si nabacio finih hipoteza. Pa vjerojatnoca postoji, a kladionice pretpostavljam da daju značajno vece sanse nego ja (ne kladim se pa nemam pojma). Uz to imamo primjer Juventusa 2012 koji sa tipa 12 novih igrača osvaja titulu bez poraza i ulazi u historiju.Finn je napisao/la: ↑30 avg 2024, 13:21
A šta ako juve osvoji? Mislim, fino si se ti ogradio, ma nema šanse, novi tim, ma ni contender, ali eto na kraju, nije nemogućeHoće li biti poklopilo se ili juve demonstrirao dominaciju od prvog do zadnjeg kola? I hoćeš li čestitati Migu koji je prvi najavio i vidio prije svih?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.