FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DonPippo9
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DonPippo9 » 24 sep 2013, 12:03

slika

Strašan gif, svaka čast autoru.
Il club piu titolato al mondo!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 24 sep 2013, 12:16

DonPippo9 je napisao/la:slika

Strašan gif, svaka čast autoru.
Svaka cast Edinu za gif odlican.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 sep 2013, 12:48

Rijeka dobija novi stadion, izgradnja pocinje u maju. Kad imas sposobne ljude sve je moguce, a mi koliko imamo sposobne ljude nismo u stanju napraviti jednu je.benu tribinu.
NO PYRO NO PARTY

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 sep 2013, 12:51

Buu je napisao/la:Rijeka dobija novi stadion, izgradnja pocinje u maju. Kad imas sposobne ljude sve je moguce, a mi koliko imamo sposobne ljude nismo u stanju napraviti jednu je.benu tribinu.
Rijeka ima privatnika (talijana) iza sebe. A sta smo mi? Udruzenje gradana... jbg

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 24 sep 2013, 12:52

Buu je napisao/la:Rijeka dobija novi stadion, izgradnja pocinje u maju. Kad imas sposobne ljude sve je moguce, a mi koliko imamo sposobne ljude nismo u stanju napraviti jednu je.benu tribinu.
Rijeka ima Volpija milijardera, pa ti vidi!
Grbavica naš je Hram!!!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 24 sep 2013, 13:20

Ne zelim provocirati niti pristajati na muku,ali za boga miloga aktuelni ste prvaci drzave,i tim prije ovo je velika bruka prije svega za bh fudbal,pa i za vas same,posebno kad se uzme u obzir da na reprezentativnom nivou nismo vise ne zapazeni i pred najveci uspjeh naseg fudbala desavaju se ovakve stvari...jos ako zaista isto slijedi i za el.energiju...pitam se gdje ce te odigravati uopste ligaske tekme..cccccc..

i zbog svega sto se desava u zadnje vrijeme kod vas,sad je jasno da ne stoje izjave tipa,"lako cemo za nase naredne protivnike",i spominjanje nekakvih institucija....iskreno se nadam da ce te prevazici postojece poteskoce,jer nikome ovo ne moze ici u prilog,jer na ovaj nacin liga nam nikad ne moze biti jaca niti bolja....

http://www.expressmag.ba/top-news/6553- ... araka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 24 sep 2013, 13:23

socrates je napisao/la:Ne zelim provocirati niti pristajati na muku,ali za boga miloga aktuelni ste prvaci drzave,i tim prije ovo je velika bruka prije svega za bh fudbal,pa i za vas same,posebno kad se uzme u obzir da na reprezentativnom nivou nismo vise ne zapazeni i pred najveci uspjeh naseg fudbala desavaju se ovakve stvari...jos ako zaista isto slijedi i za el.energiju...pitam se gdje ce te odigravati uopste ligaske tekme..cccccc..

i zbog svega sto se desava u zadnje vrijeme kod vas,sad je jasno da ne stoje izjave tipa,"lako cemo za nase naredne protivnike",i spominjanje nekakvih institucija....iskreno se nadam da ce te prevazici postojece poteskoce,jer nikome ovo ne moze ici u prilog,jer na ovaj nacin liga nam nikad ne moze biti jaca niti bolja....

http://www.expressmag.ba/top-news/6553- ... araka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
cekaj zar nije sad liga regularna otkako zeljo ne osvaja sve bodove?! ne cujem vise da se zale lesina, pitara ili robija na nas, sad smo 9. i sve je sad regularno... a sjeti se samo zadnje 4 godine... samo ste se zalili na sudjenje... pusti to uzivajte u cinjenici da ste sad ispred nas i vjerujem da ce te ostati i na kraju sezone, a nas pusti da sami rjesimo probleme... jer sad je liga regularna, ne kao prije...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 24 sep 2013, 13:26

regularno je sve dok ih ne prestignemo 8-)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 24 sep 2013, 13:31

jovanmaksimovic je napisao/la:
socrates je napisao/la:Ne zelim provocirati niti pristajati na muku,ali za boga miloga aktuelni ste prvaci drzave,i tim prije ovo je velika bruka prije svega za bh fudbal,pa i za vas same,posebno kad se uzme u obzir da na reprezentativnom nivou nismo vise ne zapazeni i pred najveci uspjeh naseg fudbala desavaju se ovakve stvari...jos ako zaista isto slijedi i za el.energiju...pitam se gdje ce te odigravati uopste ligaske tekme..cccccc..

cekaj zar nije sad liga regularna otkako zeljo ne osvaja sve bodove?! ne cujem vise da se zale lesina, pitara ili robija na nas, sad smo 9. i sve je sad regularno... a sjeti se samo zadnje 4 godine... samo ste se zalili na sudjenje... pusti to uzivajte u cinjenici da ste sad ispred nas i vjerujem da ce te ostati i na kraju sezone, a nas pusti da sami rjesimo probleme... jer sad je liga regularna, ne kao prije...
pasa moj solidni,ja nikad nijednom zeljovcu na nasoj temi nisam rekao da nas pusti,da se davimo u vlastitom blatu,ako je taj naravno bio istinski dobronamjeran,kao sto ja jesam u ovom slucaju,i svaki covjek koji iole razmislja trezveno i koji je normalan,koji rezonski gleda na svaku situaciju pojedinacno reci ce ovo sto i ja...
ali,vidim ti ode zbog mog posta na regularnost lige,ja nijednom rijecju nisam pomenuo regularnost,da li je regularna ili ne,ja sam jasno rekao da ovakva situacija u vasem taboru ne moze nikome donijeti nista dobro,kao ni vama samim,osim naravno zlobnicima,a u tu kategoriju ljudi sebe ne ubrajam..da tako mislim moj post ne bi onako izgledao...

prema tome,dodji ti malo sebi,i obrati malo bolje paznju sta ko zeli reci odredjenim komentarom...zivio

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 sep 2013, 13:33

socrates je napisao/la: pasa moj solidni,ja nikad nijednom zeljovcu na nasoj temi nisam rekao da nas pusti,da se davimo u vlastitom blatu,ako je taj naravno bio istinski dobronamjeran,kao sto ja jesam u ovom slucaju,i svaki covjek koji iole razmislja trezveno i koji je normalan,koji rezonski gleda na svaku situaciju pojedinacno reci ce ovo sto i ja...
ali,vidim ti ode zbog mog posta na regularnost lige,ja nijednom rijecju nisam pomenuo regularnost,da li je regularna ili ne,ja sam jasno rekao da ovakva situacija u vasem taboru ne moze nikome donijeti nista dobro,kao ni vama samim,osim naravno zlobnicima,a u tu kategoriju ljudi sebe ne ubrajam..da tako mislim moj post ne bi onako izgledao...

prema tome,dodji ti malo sebi,i obrati malo bolje paznju sta ko zeli reci odredjenim komentarom...zivio
Voda je vec pustena i platio se dio u cemu je problem...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 24 sep 2013, 13:37

pile87 je napisao/la:
socrates je napisao/la: pasa moj solidni,ja nikad nijednom zeljovcu na nasoj temi nisam rekao da nas pusti,da se davimo u vlastitom blatu,ako je taj naravno bio istinski dobronamjeran,kao sto ja jesam u ovom slucaju,i svaki covjek koji iole razmislja trezveno i koji je normalan,koji rezonski gleda na svaku situaciju pojedinacno reci ce ovo sto i ja...

Voda je vec pustena i platio se dio u cemu je problem...
ja problema nemam,a koliko vidim ni ti,i onda sve super....
samo sto je malo simptomaticno da u samoj recenici koju si napisao ne uvidjas i srz problema....al' hajd,svakom svacije..i ti da si mi ziv i zdrav...i uz brdo brz....

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 sep 2013, 13:38

DzoleZeljo je napisao/la:
Rijeka ima privatnika (talijana) iza sebe. A sta smo mi? Udruzenje gradana... jbg
Nema ni Zvijezda pa napravi tribinu, samo mi nemamo nista. Od navijaca, uprave pa do igraca. Ne ulažu u igracki kadar, ne ulažu u stadion, ne ulažu u omladinski pogon. Smijemo se pitarima za sponzore i brkatog kineza, a mi generalnog sponzora nemamo godinama. Osobu u koju smo gledali kao u Boga najvise nas sada je.be. Sve pokusavas ne nervirati se, ali ne moze.
NO PYRO NO PARTY

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 sep 2013, 13:48

Treba dati veliki podrsku momcima u Srijedu. Jbg, u teskoj smo krizi, ajde barem da izademo iz psihicke krize.

Raja je davno napustila Zelju, a ja ocekujem svega 1.500 onih odani, koji nece zvizdati, vec oni 1.500 koji ce biti podrska svojim momcima....

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 sep 2013, 14:01

socrates je napisao/la:
ja problema nemam,a koliko vidim ni ti,i onda sve super....
samo sto je malo simptomaticno da u samoj recenici koju si napisao ne uvidjas i srz problema....al' hajd,svakom svacije..i ti da si mi ziv i zdrav...i uz brdo brz....
Eto se ti sekiras kako je u Zelji daj ba pusti se laznog moralisanja tebe to brine isto koliko i mene kako je u sarajevu, pa lud si ako mislis da ste u nesto boljoj poziciji po pitanju para...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 24 sep 2013, 14:06

DzoleZeljo je napisao/la:Treba dati veliki podrsku momcima u Srijedu. Jbg, u teskoj smo krizi, ajde barem da izademo iz psihicke krize.

Raja je davno napustila Zelju, a ja ocekujem svega 1.500 onih odani, koji nece zvizdati, vec oni 1.500 koji ce biti podrska svojim momcima....
ali ne može se ni očekivati osipanje cvijećem raje koja dođe u srijedu.. od ovih zadnjih 5 tekmi jedino mi se svidjela njihova borba i zalaganje u drugom pol protiv širokog, sve ostalo je šetanje po terenu i sasvim sigurno da će biti kuđenja nastave li sa takvim nonšalantnim ponašanjem na terenu
Il club piu titolato al mondo!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 sep 2013, 14:13

dobronamjerni div čita express i lije krokodilske suze da želji bude bolje, jer bez jakog želje nema ni jakog sarajeva. k'o dalijeva slika :mrgreen:

pa nije stadion grbavica preko svijeta pobogu, sjedneš u tramvaj ili trolu i provjeriš.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 sep 2013, 14:14

Buu je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:
Nema ni Zvijezda pa napravi tribinu, samo mi nemamo nista. Od navijaca, uprave pa do igraca. Ne ulažu u igracki kadar, ne ulažu u stadion, ne ulažu u omladinski pogon. Smijemo se pitarima za sponzore i brkatog kineza, a mi generalnog sponzora nemamo godinama. Osobu u koju smo gledali kao u Boga najvise nas sada je.be. Sve pokusavas ne nervirati se, ali ne moze.
De i ti malo ebi sa ispranim postovima, de nek dodje i Radmilo pa nek i on malo, de nek i Aldin dodje, pa nek i on malo... Pa kako vas samo nije stid toliko siriti negativnu energiju u trenucima kada tim treba nasu najvecu podrsku...

ŽELJO SE VOLI I BODRI I KAD POBJEĐUJE I KAD GUBI ! UVIJEK !
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 24 sep 2013, 14:25

Zaista ne vidim razlog za veću nervozu po pitanju krajnjeg plasmana na kraju prvenstva. Naša ključna utakmica je protiv Čelika u Zenici i ako tu utakmicu aBd dobijemo, a ne vidim razlog da je ne završimo u svoju korist, više sam nego siguran da će ostatak prvenstva biti obojen u plavo. Zato ko god može neka sutra dođe na Grbavicu jer od sutra poćinje lov na novu titulu.

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 24 sep 2013, 14:41

sutra igrajte na leotar x2 ,vracaju se bodovi trebinjcima,nesto slicno kao i radniku iz bijeljine,zivi bili pa vidjeli,nemojte da vas kvota na zelju od 1,45 ili 1,50 mami,100v% provjerena info iz usta bivskeg kapitena i igraca leotara ;)

Rios

Post Postao/la Rios » 24 sep 2013, 14:42

Valter je napisao/la:Zaista ne vidim razlog za veću nervozu po pitanju krajnjeg plasmana na kraju prvenstva. Naša ključna utakmica je protiv Čelika u Zenici i ako tu utakmicu aBd dobijemo, a ne vidim razlog da je ne završimo u svoju korist, više sam nego siguran da će ostatak prvenstva biti obojen u plavo. Zato ko god može neka sutra dođe na Grbavicu jer od sutra poćinje lov na novu titulu.
Ako Bog da,ali daBogda..U svakom slucaju podrsku sad treba pruziti vise nego ikad..
@pastore
Nesto ne vjerujem u tu pricu,oprostite mi ti i taj kapiten Leotara :mrgreen:
Ne smijem ni zamisliti sta bi se desilo ako bi sutra zijanili ili tacnije receno ako ne pobjedimo a toga su svjesni i igraci,bar se nadam..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Lokomotifa, NazorUso i 40 gostiju.