FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 11 avg 2018, 23:58

Zapalili plastiku... :urnebes: :clap: Dosta bolja utakmica, prekidi da se uštimaju i malo više da se mijenja strana kada imamo priliku, pregled igre je slab, ali realno nije izgledalo toliko očajno kao do sada.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 avg 2018, 00:01

Fali napadac falice i pero pu sudija

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 avg 2018, 00:01

kasnim par minuta na tekmu, prolazim kraj sjeverne tribine, vidim bruku ljudi gore ispred tribine, a i dole napolju, cujem nekog kako govori da su kapije zakljucane, nstavljam prema zapadnoj tribini gdje sam se prvobitno i uputio i vidim dosta ljudi koji idu prema sjevernoj tribini i obrnuto, kontam da su zakljucali kapije i na zapadnoj tribini i pitam nekoga ko mi dolazi u susret, kaze ne daju uci...

i sta cu, popnem se na ogradu na "istocnoj tribini", bilo podosta ljudi sirom ograde, u medjuvremenu otvaraju i tampon zonu, ulaze navijaci, ja ostajem na ogradi i poslije dolaze sprecijalci i otjerase raju s ograde i odem na sjevernu tribinu... posjeta strasna, 7000 do 8000 sigurno, jeste ulaz bio besplatan, al koga boli patka, cak i da se naplacivao, bilo bi kao protiv zrinje i sarajeva, mozda cak i vise jer po svemu vidjenom, zeljela je raja vidjeti "OVO", prva tekma s njima, nazovi "gradski derbi"

atmosfera fantasticna, cestitke fukarama na dobrom izdanju, nadam se da ce ici uzlaznom putanjom, no za veceras im svaka cast, navijanje od pocetka do kraja, baklje nisu bacali na teren, tartan stazu itd, vec odmah ispod tribine

sto se tekme tice, tvrda, borbena, ruku na srce, igra obje ekipe nije bila lijepa za oko, no koga briga, mi smo morali pobjedit da se konsolidujemo, vise bodovno, nego igracki... tvrdi smo, nije nas lako probit, steta onih baksuznih golova i poraza protiv zrinje i sarajeva... cestitke igracima, klasicna pobjeda na "misice", vise su zeljeli pobjedu i to su pokazali na terenu, tu prevagu donose oni igraci koji su uvijek borbeni, kao npr ivetic i baraban, a cini se i hadzanovic i vidovic, a kad se i ostatak ekipi prikloni tome, onda se tekma moze dobit na ovakav nacin, tj. jedini nacin koji se mozda dobit ovakva tekma

necu nikog izdvajati, timska igra, timska pobjeda, ova pobjeda se mora potvdit protiv krupe!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 12 avg 2018, 00:01

Vazna 3 boda,idemo dalje :kafa:
DRŽAVA TUZLA!!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 avg 2018, 00:20

Bravo momci uprava napolje

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 12 avg 2018, 00:22

Navijač/simpatizer Sloge nakon utakmice na telefonu (na izlazu sa tribine): Ma pun je stadion ali svi za Slobodu navijaju. :D

Ja za koga ćemo.

Bravo momci.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 avg 2018, 00:30

dobro igramo na gostovanjima i donosimo bodove, al treba nekad i na domacem terenu osvojit bod(ove)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 avg 2018, 00:35

Tri boda na vrucem gostovanju :rol:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 12 avg 2018, 00:36

zlatnakoka je napisao/la:Navijač/simpatizer Sloge nakon utakmice na telefonu (na izlazu sa tribine): Ma pun je stadion ali svi za Slobodu navijaju. :D

Ja za koga ćemo.

Bravo momci.
Nece ovo biti gradski derbi kakav sam mogao zapamtiti kao protiv Zmaja. Bilo je tu naboja . .. nekog rivalstva . . i podjele na ove i one. . . . U ovom "derbiju" se vidi ko je gazda u gradu i ko piša stojeći . . . .

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 12 avg 2018, 00:43

Još nešto - Todor odigrao prve minute u austrijskoj Bundesligi. :bih:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 avg 2018, 01:14

Pun stadion omjer Sloboda-**** 97-3 posto.
Zna se cija je Tuzla i za koga navija Azmire Husicu....

Ovog iz Sirokog treba odma vezati ugovorom dati mu koliko zine. ...strasno.
Cestitam ekipi cijeloj i mom gradu neka se zna ko je ko.
Slobodu volimo upravu joj yebemo
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 12 avg 2018, 01:19

Brcanskamalta je napisao/la: Ovog iz Sirokog treba odma vezati ugovorom dati mu koliko zine. ...strasno.
Njega i Vidovića. Pa čovjek je trčao i naprijed i nazad k'o lud, svaka mu čast.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 avg 2018, 01:23

baraban se iskupio za onaj promasaj protiv sarajeva, bokte kakav prodor covjek napravi, ono ne pripada livadama premijer lige :tokralju:

a svaka cast i vidovicu, kako mu je sjela lopta i kako ju je sutnuo, strasno!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 avg 2018, 01:24

Ima li kakve galerije slike zapada sjevera
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

katarakta

Post Postao/la katarakta » 12 avg 2018, 01:29

Treba dat ljudima podrsku. U srijedu dobro popunit tribine, dobit Krupu za mir u kuci i rastereceno gostovanje na Pecari. Ja sam uvjeren da cemo bolje igrat na strani, gdje nemas taj pritisak da napadas, a iza lopte su momci sasvim ok
Niko, niko, samo Sloboda

vedex
Kontakt:

Post Postao/la vedex » 12 avg 2018, 01:41

Veoma vazna tri boda za mirniji nastavak prvenstva. Jos ako ih potvrdimo u srijedu...
Baraban i Hadzanovic igraci utakmice. Terzic kad se vrati, moze samo na krilo jer Beganovica vrijedi forsirat ovu sezonu. Vidovicu, kako ganjas golmana u devedesetoj :clap:
Aza, zezn'o si se. Ima nas dosta vise koji volimo ovaj klub nego sto si ti mislio. Tvoj izbor je bila Sloga, a zajedno smo mogli mnogo toga, ali jbg.
Hvala malobrojnoj raji iz ostalih gradova koji su navijali za nas. Svaka cast Fukarama koji nisu vrijeđali domace navijace.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 12 avg 2018, 01:47

Unatoc svim problemima u i oko kluba, unatoc svim turbulencijama na pocetku i prije pocetka sezone, konacno smo dozivjeli noc kada je pored svega toga prelijepo biti Slobodas ponovo. Fenomenalna podrska, dugo dugo vremena Tusanj nije bio ovoliko ispunjen(Kup protiv Zelje nije bio ni blizu). Momci su se borili do zadnje kapi znoja, a mora se reci da nas je sudija iskasapio samo tako. Nije mi jasno samo od prve utakmice prozivke Vidovica, kako ima nekoliko kila viska, kako se ubija u alkoholu, pa momak svaku utakmicu pretrci za 3 igraca i uklizuje i ima desetine zracnih duela, sto sam govorio i protiv Sarajeva. Sto neko rece Barabanu dati sta god pozeli, samo da se ostavi, definitivno igrac koji je najvise pokazao do sada. Svaka cast Nalicu, svaka cast sto ne da da mu drugi biraju igrace i guraju nos gdje ne trebaju. Adzem dosta solidno odigrao, bez nekih gresaka i ispada, a Ignjatovic je odigrao fenomenalno. Jedina zamjerka je sto previse petljamo kada dodjemo na 25-30 metara. Veceras smo imali minimalno 3 sanse kada se mogao uputiti sut, a Alispahic i Hadzanovic su petljali bezveze. Sutni brate pa nije De Gea na golu, jos kakvi su nam stadioni, naci ce se neka kvrga na terenu da skrene tu loptu malo.
Nadam se da ovo nije samo jedna utakmica, nadam se da ce i protiv Krupe biti solidna posjeta i podrska kao i danas jer su momci zasluzili. Bodovno kada se pogleda rekao bi da nisu, ali su svaku utakmicu izgarali i nema im se na to ista prigovoriti, a to sto nemamo kvaliteta na nekim pozicijama je druga stvar(Samo uporedite pocetak prosle sezone, borbu, igru, zalaganje(citaj kurc*bolju)). Strasno vazna pobjeda, pogotovo na psiholoskom nivou i konacno da nas je sreca posluzila i da neka frljoka nije usla. Takodjer veceras se golman mora pohvaliti, za razliku od proslih utakmica kao da je De Gea bio na golu, bez greske, bez panike i nadam se da ce se tako i nastaviti.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 12 avg 2018, 01:50

katarakta je napisao/la:Treba dat ljudima podrsku. U srijedu dobro popunit tribine, dobit Krupu za mir u kuci i rastereceno gostovanje na Pecari. Ja sam uvjeren da cemo bolje igrat na strani, gdje nemas taj pritisak da napadas, a iza lopte su momci sasvim ok
Samo da se Koljic proda do srijede i bice realno 50% slabiji, mada evo i Mladost, ubjedljivo najgora ekipa ove sezone je pokazala da se moze sa njima, samo sebi ne smijemo dozvoliti vise glupe greske tipa Zrinjski, Sarajevo i Zvijezda. Najvise me brine nedostatak Perice, igracki, a i kapitenski, jer covjek "diriguje" ekipom svih 90 minuta i igra svim srcem.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 12 avg 2018, 03:12

Brcanskamalta je napisao/la:Ima li kakve galerije slike zapada sjevera
https://ibb.co/cu5dkp

https://ibb.co/dTvm5p

https://ibb.co/igO65p

Samo za vas auslandere :)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 avg 2018, 03:21

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.