Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nece ovo biti gradski derbi kakav sam mogao zapamtiti kao protiv Zmaja. Bilo je tu naboja . .. nekog rivalstva . . i podjele na ove i one. . . . U ovom "derbiju" se vidi ko je gazda u gradu i ko piša stojeći . . . .zlatnakoka je napisao/la:Navijač/simpatizer Sloge nakon utakmice na telefonu (na izlazu sa tribine): Ma pun je stadion ali svi za Slobodu navijaju.![]()
Ja za koga ćemo.
Bravo momci.
Njega i Vidovića. Pa čovjek je trčao i naprijed i nazad k'o lud, svaka mu čast.Brcanskamalta je napisao/la: Ovog iz Sirokog treba odma vezati ugovorom dati mu koliko zine. ...strasno.
Samo da se Koljic proda do srijede i bice realno 50% slabiji, mada evo i Mladost, ubjedljivo najgora ekipa ove sezone je pokazala da se moze sa njima, samo sebi ne smijemo dozvoliti vise glupe greske tipa Zrinjski, Sarajevo i Zvijezda. Najvise me brine nedostatak Perice, igracki, a i kapitenski, jer covjek "diriguje" ekipom svih 90 minuta i igra svim srcem.katarakta je napisao/la:Treba dat ljudima podrsku. U srijedu dobro popunit tribine, dobit Krupu za mir u kuci i rastereceno gostovanje na Pecari. Ja sam uvjeren da cemo bolje igrat na strani, gdje nemas taj pritisak da napadas, a iza lopte su momci sasvim ok
https://ibb.co/cu5dkpBrcanskamalta je napisao/la:Ima li kakve galerije slike zapada sjevera
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.