FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"boccaccio je postao
Cuo sam i ja za Safeta...ne znam koliko je tacno...kao stoper dolazi sigurno vrlo brzo,a taj stoper je navodno vec najavljeni Safet Nadarevic...da ne podgrijavam,nikada ne pisem mahalske,a ovo sam cuo...valjda sam sada napisao zbog velike zelje da dobijemo pojacanje na tom mjestu u timu...vidjecemo ubrzo da li je ovo bila istina
Ispada da je gubitak stoperskog para najveći problem,Silno nam nedostaje Bogi.odnosno komandant,autoritet kako god.Slažem se silna želja za novim štoperom može da zamuti vidik ali šta sa vremenom za uigravanje nekog novog stoperskog para.Mi tog vremena bar trenutno nemamo.Svi znamo koliko vremena treba da se poslože linije u timu
.To je ustvari jedina moja zamjerka struci koja je tvrdila da neće praviti velike rokade u timu.Naši loši rezultati su se mogli i pretpotstaviti.teorija velikih brojeva naprosto je morala kad tad izaći i udariti nas.Ako ćemo pošteno ni mi nismo uradili ništa više od momaka na terenu.Malodušnost,nipodaštavanje.kritiuzerstvo vladaju ovim forumom.i ti momci su ljudi od krvi i mesa.I oni čitaju sve što se napiše a iskreno ako ćemo ovdje optimizam i dobra energija odavno ne stanuju
Cuo sam i ja za Safeta...ne znam koliko je tacno...kao stoper dolazi sigurno vrlo brzo,a taj stoper je navodno vec najavljeni Safet Nadarevic...da ne podgrijavam,nikada ne pisem mahalske,a ovo sam cuo...valjda sam sada napisao zbog velike zelje da dobijemo pojacanje na tom mjestu u timu...vidjecemo ubrzo da li je ovo bila istina
Ispada da je gubitak stoperskog para najveći problem,Silno nam nedostaje Bogi.odnosno komandant,autoritet kako god.Slažem se silna želja za novim štoperom može da zamuti vidik ali šta sa vremenom za uigravanje nekog novog stoperskog para.Mi tog vremena bar trenutno nemamo.Svi znamo koliko vremena treba da se poslože linije u timu
.To je ustvari jedina moja zamjerka struci koja je tvrdila da neće praviti velike rokade u timu.Naši loši rezultati su se mogli i pretpotstaviti.teorija velikih brojeva naprosto je morala kad tad izaći i udariti nas.Ako ćemo pošteno ni mi nismo uradili ništa više od momaka na terenu.Malodušnost,nipodaštavanje.kritiuzerstvo vladaju ovim forumom.i ti momci su ljudi od krvi i mesa.I oni čitaju sve što se napiše a iskreno ako ćemo ovdje optimizam i dobra energija odavno ne stanuju
-
- Kontakt:
Ako Nadarevic dodje, dvojica cupa ce se dobro slozit, nece tu trebat neko posebno vrijeme, jer su ti igraci VRH za ovu ligu, i njih dvojica zajedno, ako se sloze, bi bila neki autoritet sigurno ovim ostalim momcima.reks je napisao/la:
Slažem se silna želja za novim štoperom može da zamuti vidik ali šta sa vremenom za uigravanje nekog novog stoperskog para.Mi tog vremena bar trenutno nemamo.Svi znamo koliko vremena treba da se poslože linije u timu
.
-
- Kontakt:
moustapha je napisao/la:Komsijaaaaa, dosla voda na Bistrik.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
fedeltafrotta je napisao/la:moustapha je napisao/la:Komsijaaaaa, dosla voda na Bistrik.

Bravo care. HAHAAHAHAHAHAHAHfedeltafrotta je napisao/la:moustapha je napisao/la:Komsijaaaaa, dosla voda na Bistrik.
- moustapha
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
A ima vode na stadionu sto je najgore.A jes problem biti novinar boze mili...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
A ta ka'e, istrazivacko novinarstvo 

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Tek kad vidim ove naslove, kad vidim kako ljudi pokusavaju na sve nacine da nas ocrne, ne treba da se pisu neke stvari pogotova ja, ali valjda zelim da napradujemo, a to nam ne ide od ruke.
Tek sad vidim koliko smo mi ovako losi nekima veliki trn i bas im smetamo. Zbog svega ovog bih ove sezone volio da budemo prvaci pa makar da narednih 10 ne budemo nikad!!!!
Tek sad vidim koliko smo mi ovako losi nekima veliki trn i bas im smetamo. Zbog svega ovog bih ove sezone volio da budemo prvaci pa makar da narednih 10 ne budemo nikad!!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Cuj ovog...
Ja bih volio da ove godine ne budemo ako cemo narednih 9 biti... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Toliko o neznanju niti je stadion firme ZOI '84, niti radnici firme čiji je stadion štrajkuju, a i sve da je tako kakve to veze ima sa Sarajevom. Dođemo,platimo i igramo i igraćemo narednih 1000 godina. Pametnije ti je da pitaš kada su radnici na Grbavici dobili zadnju platu kad povlačiš takve glupe paraleleneroazzuro je napisao/la:Jel mislis na Zeljin stadion il na stadion firme ZOI 84 ciji radnici strajkuju jer nemaju plata,a ciji stadion koristi FK Sarajevo?miky_hz je napisao/la:Imal vode na stadionu,il suplju bacaju da su zavrnuli ventilepapagaj je napisao/la:Bio sam pola sata na treningu, cuo neku pricu da Nadarevic ipak dolazi, jel ko cuo sta il je suplja
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
jesi li siguran da platite, ili vam opcina plati, ili nikako ne platite ?hearts je napisao/la:Toliko o neznanju niti je stadion firme ZOI '84, niti radnici firme čiji je stadion štrajkuju, a i sve da je tako kakve to veze ima sa Sarajevom. Dođemo,platimo i igramo i igraćemo narednih 1000 godina. Pametnije ti je da pitaš kada su radnici na Grbavici dobili zadnju platu kad povlačiš takve glupe paraleleneroazzuro je napisao/la:Jel mislis na Zeljin stadion il na stadion firme ZOI 84 ciji radnici strajkuju jer nemaju plata,a ciji stadion koristi FK Sarajevo?miky_hz je napisao/la:
Imal vode na stadionu,il suplju bacaju da su zavrnuli ventile
FKŽ !
Sutra dobiti bilo kako pa makar i da sviraju nepostojeci penal.
Sutra ce vjerovatno poceti Loncaric na golu,pa cemo vidjeti kakav je

Sutra ce vjerovatno poceti Loncaric na golu,pa cemo vidjeti kakav je

svašta se ovdje napiše neovisno ko za koga navija. nebuloza da ti pamet stane. onaj neki dan pravi raport o katastrofalnoj situaciji u klubu, a ne zna da buki nije više tu. neki vaš prije jedno mjesec dana pravi kalkulaciju koliko je para ušlo u želju u zadnje četiri godine, koliko se potrošilo a koliko je amar ukrao.hearts je napisao/la:
Toliko o neznanju niti je stadion firme ZOI '84, niti radnici firme čiji je stadion štrajkuju, a i sve da je tako kakve to veze ima sa Sarajevom. Dođemo,platimo i igramo i igraćemo narednih 1000 godina. Pametnije ti je da pitaš kada su radnici na Grbavici dobili zadnju platu kad povlačiš takve glupe paralele
al' ako ćemo do kraja, reci i dal' platite ili ostanete dužni?

Nemamo duga prema njima pa ko god plaćao ili ne plaćao. I generalno je nebitno to, pogotovo na ovoj temi, ali kad hoćeš da budeš pametan a onda se demantuješ nakon prvog zareza onda je to nešto na šta treba ukazati. Lupanje je in izgleda
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
-
- Kontakt:
Ne znam koliko je ovo tacno, tako je momak napisao na temi Jedinstva.Ako mu je ovo bolja ponuda..abnorme123 je napisao/la:Safet Nadarevic se prikljucio treninzima Jedinstva.

-
- Kontakt:
InatSilanBosanski je napisao/la:Ne znam koliko je ovo tacno, tako je momak napisao na temi Jedinstva.Ako mu je ovo bolja ponuda..abnorme123 je napisao/la:Safet Nadarevic se prikljucio treninzima Jedinstva..Al mozda trenira dok se stvari malo slegnu..
Safet se vraca 99% u HR, postoji opcija cak i da potpise za Hajduk ako je vjerovati forumasima iz HR, al eto nikad se ne zna

Sutra svi na Grbavicu !!!
SWRA
Ljudi morate biti svjesni kakve su teške povrede imala ova dvojica momaka,i nije oporavak tako lagan...kako fizički,tako i psihički.Southboy je napisao/la:Kad se vrate Zola i Kvesa ekipa ce mnogo bolje stajati na terenu i mislim da ova razlika nije velika..
Sve se ovo moze stici uz par kikseva konkurenata(koje moramo ocekivati jer su svi skoro imali laksi raspored od nas)...jos kad dodje onaj period kad budemo igrali jedno 9 utakmica u sarajevu..tu ce biti nasa prilika..
Iskreno ako mene pitate od njih se tek od iduće sezone može nešto više očekivati,jer ne zaboravite dolazi jesen i teški tereni,a i na proljeće do polovine apirla su takođe loši...
Ne bih da pehiram,ali treba sabura i opreza kod njih dvojice,i Čole kad se vrati...ne ide to baš tako lako.
Igrat utakmicu po utakmicu i osvajati bodove 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.