PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
netacno do italije se na bilinom polju moraju srediti stvari za cat4 da bi se mogla igrati utakmica, neke od stvari su press room od 150 mjesta po uefa pravilima itd..
to je uslov i za grupne faze a sve do izgradnje novog zapada na grbavici je nemoguce tolike prostorije obezbjedit i stvoriti uslove za cat4.
Tek kada nijedan stadion nema cat4 onda se igra na onom stadionu koji ispunjava najvise uslova u drzavi.
to je uslov i za grupne faze a sve do izgradnje novog zapada na grbavici je nemoguce tolike prostorije obezbjedit i stvoriti uslove za cat4.
Tek kada nijedan stadion nema cat4 onda se igra na onom stadionu koji ispunjava najvise uslova u drzavi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ovo je povoljno. Čak bi i neki tuzlak mogao da si priušti tako nešto.Spreman sam stadion dati za jednu marku, ako će se napraviti najmodernija arena u regiji", dodao je Ajnadžić.
💩💩
Al navijaci kluba koji je od zadnjih 40 evropskih domacih utakmica, 37 odigrao na drugom /rivalskom/ stadionu i ove godine ne igra evropu nikako zato sto racun nisu platili na vrijeme, zajebaju navijace kluba koji prvi put u historiji domacu evropsku utakmicu ne igra na svom stadionu i koji igra trece pretkolo evropske lige i osvojio je duplu krunu.
Fascinantno.
Fascinantno.
Pravda za flash-a!!!
Ni jednu jedinu utakmicu niste odigrali na svom stadionu.macak_ je napisao/la:Al navijaci kluba koji je od zadnjih 40 evropskih domacih utakmica, 37 odigrao na drugom /rivalskom/ stadionu i ove godine ne igra evropu nikako zato sto racun nisu platili na vrijeme, zajebaju navijace kluba koji prvi put u historiji domacu evropsku utakmicu ne igra na svom stadionu i koji igra trece pretkolo evropske lige i osvojio je duplu krunu.
Fascinantno.
Svi znamo zašto.Fascinantno.
💩💩
Haj' ne se.ri, valjalo je na neutralnom terenu izbacit Levskog, Helsinborga, Trnavu i ostale.Goosman je napisao/la:Ni jednu jedinu utakmicu niste odigrali na svom stadionu.macak_ je napisao/la:Al navijaci kluba koji je od zadnjih 40 evropskih domacih utakmica, 37 odigrao na drugom /rivalskom/ stadionu i ove godine ne igra evropu nikako zato sto racun nisu platili na vrijeme, zajebaju navijace kluba koji prvi put u historiji domacu evropsku utakmicu ne igra na svom stadionu i koji igra trece pretkolo evropske lige i osvojio je duplu krunu.
Fascinantno.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- bhpremierliga12
- Kontakt:
**** ti vise ovu retardiranu drzavu. Samo se krivica prebacuje s jednih na druge, a niko **** pomjeriti nece da se nesto uradi. Samo obecanja, dacu milion, dacu 20 miliona, a nije se pomjerilo s mjesta. Kakav narod, takvi politicari, takva drzava 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Šta nije istina?prisonbreak je napisao/la:Nije istina.Raonffa je napisao/la:
Pa ista smo kategorija, ne znam o čemu pričaš, EL bi se mogla igrati na Grbavici isto kao i na BP.redbull93 je napisao/la:Posto ovi zeljini prcaju sarajevo, a nek prcaju sta cu im ja. Samo jedna informacija, da CAS zelju sad posalje u grupe EL i oni bi morali put Zenice. Hvala i prijatnoigra se na najboljem stadionu u drzavi a to je Bilino. Sto ti i sam sekretar rekao.
Oba stadiona su trenutno cat3 sa ti što je BP bliže cat4 nego Grbavica.
A u primjeru koji se navodi UEFA bi sigurno dopustila da se grupna faza igra na Grbavici, ne bi im bilo prvi put.
@avenija
Ne mora značiti, prije par godina Rijeka ti je igrala grupnu fazu na Kantridi, iako sam stadion nije imao sve potrebne uslove za cat4, dok si tada imao regularno Maksimir i vjerovatno Poljud koji su ispunjavali sve te kategorije, pa je Rijeka opet igrala grupnu fazu na Kantridi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da ali od ove sezone su poostrili kriterije maximaln a to je bilo prije 5-6 godina.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- BosniaBoston
- Kontakt:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/posto ... /190725075avenija je napisao/la:Da ali od ove sezone su poostrili kriterije maximaln a to je bilo prije 5-6 godina.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- kontrasviju
- Kontakt:
Nebitno kakvi su kriteriji, kad su oba stadiona CAT 3. Govorimo o tome da se ne mora nužno igrati na stadionu kategorije 4, odnosno na stadionu koji je najbliži toj kategoriji. Maksimir sigurno, a možda i Poljud su imali CAT 4 i bili su vjerovatno po svakom parametru uslovniji, pa se ipak igralo na Kantridi.avenija je napisao/la:Da ali od ove sezone su poostrili kriterije maximaln a to je bilo prije 5-6 godina.
Ali prvo neka se neko plasira, lako ćemo za stadion.
1921
Glup si.Goosman je napisao/la:Ni jednu jedinu utakmicu niste odigrali na svom stadionu.macak_ je napisao/la:Al navijaci kluba koji je od zadnjih 40 evropskih domacih utakmica, 37 odigrao na drugom /rivalskom/ stadionu i ove godine ne igra evropu nikako zato sto racun nisu platili na vrijeme, zajebaju navijace kluba koji prvi put u historiji domacu evropsku utakmicu ne igra na svom stadionu i koji igra trece pretkolo evropske lige i osvojio je duplu krunu.
Fascinantno.
Pravda za flash-a!!!
Zračiš intelektom i kućnim odgojem.macak_ je napisao/la:Glup si.Goosman je napisao/la:Ni jednu jedinu utakmicu niste odigrali na svom stadionu.macak_ je napisao/la:Al navijaci kluba koji je od zadnjih 40 evropskih domacih utakmica, 37 odigrao na drugom /rivalskom/ stadionu i ove godine ne igra evropu nikako zato sto racun nisu platili na vrijeme, zajebaju navijace kluba koji prvi put u historiji domacu evropsku utakmicu ne igra na svom stadionu i koji igra trece pretkolo evropske lige i osvojio je duplu krunu.
Fascinantno.
💩💩
Komsije, navalite, ovi nasi su sami pripremili vazelin 

Bolje vam je na Grbavici, ima krov na sjeveru, vi uživate pod limom koliko odjekuje, 10 000 napravi atmosferu kao da je 110 000, ali realnoEvander je napisao/la:Komsije, navalite, ovi nasi su sami pripremili vazelin
Pitari jesu rivali, ali nisu neprijatelji, dobrodošli na Grbavicu, ukoliko bude istina.
Imate sjever iza gola, da gori.
Imate sjever iza gola, da gori.

Haj bar bi Grbavica nakon dugoooo godina bila puna 

Kako ono golubarnik, sugavica, krmetnjakEvander je napisao/la:Komsije, navalite, ovi nasi su sami pripremili vazelin

A sad pognute glave i ponizno treba ici tamo, jer se nema svog stadiona, a šutnuti kao podstanari sa neuslovnog lavora

Sami sebe ponizavamo sa tim. Ostani dostojanstven u onome sto radis, pa makar to bilo i pogresno i preskupo.let3 je napisao/la:Kako ono golubarnik, sugavica, krmetnjakEvander je napisao/la:Komsije, navalite, ovi nasi su sami pripremili vazelin![]()
A sad pognute glave i ponizno treba ici tamo, jer se nema svog stadiona, a šutnuti kao podstanari sa neuslovnog lavorae šta ti je sudbina, pomalo mi i žao vijetnamaca
I zato, mezite nas, imate razlog.
Kao sto smo i mi vas za licencu i slicno.
-
- Kontakt:
Music ko pojacanje 

Gledajući čisto sportsku i organizacijsku stranu, x puta bi vam bilo bolje da igrate na Grbavici.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.