Nasi snovi sad postaju java.Raonffa je napisao/la: Vaš mokri san već desetljećima...
Gasi vam se rava plava, rava plava

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nasi snovi sad postaju java.Raonffa je napisao/la: Vaš mokri san već desetljećima...
Vaše želje java ne postaše, gašenje vam mokri snovi ostašeWestTrebina je napisao/la:Nasi snovi sad postaju java.Raonffa je napisao/la: Vaš mokri san već desetljećima...
Gasi vam se rava plava, rava plava
![]()
Ovi posli na radnu akcijuredbull93 je napisao/la:Mi smo jos dobri, dinamovi navijaci se izmedju sebe potukli
Zajebali su ove velezove, napadaju sjekirama, cekicem, suzavcima.. sto ti je europa.
Vi kad igrate Evropu, ne može Grbavica. Kad može Grbavica nema Evrope. Al nije do vas, mrzi vas savez i vanzemaljci.MocMahale444 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:
Paša, seljakaju vas iz grada u grad, igrate domaće tekme u Travniku dok se nekakve manifestacije održavaju na 'vašem' stadionu, euro tekme igrate u Zenici, i vi fol nekoga prozivate za infrastrukturu?
PS: I Dinamo je igrao svoje tekme van Zagreba, pa vidi ih gdje su danas![]()
Vintajjjjj
Hladno napada sjekirom i vice stae ckepi koristite suzavacredbull93 je napisao/la:Mi smo jos dobri, dinamovi navijaci se izmedju sebe potukli
Zajebali su ove velezove, napadaju sjekirama, cekicem, suzavcima.. sto ti je europa.
To ti ozbiljno? Pa gori si tiredbull93 je napisao/la:Puko si i tiSariel1987 je napisao/la:Sta je tqcno mani suplje.redbull93 je napisao/la:Sve je ovo pickin dim, kad se sudare Čelik i Sloboda, tad ce ova tema i ozivjeti.
A saki ovo gore je tacno, vjeruj meni
Sta god napisete na ovoj temi nebitno je.![]()
Sad ozbiljno, svi znamo da su ovo forumska prepucavanja i nema potrebe objasnjavati pogotovo meni sta je realno, a sta nije i sta je prosipanje supljaka. Opusti se i uzivaj, znao si i ti svasta ovdje pisati pa nikome nista.
Ne izmišljaj i ne laži ovaj napaceni narodredbull93 je napisao/la:Posto ovi zeljini prcaju sarajevo, a nek prcaju sta cu im ja. Samo jedna informacija, da CAS zelju sad posalje u grupe EL i oni bi morali put Zenice. Hvala i prijatno
Jasta je, kako teku pripreme za Italiju?let3 je napisao/la:Ne izmišljaj i ne laži ovaj napaceni narodredbull93 je napisao/la:Posto ovi zeljini prcaju sarajevo, a nek prcaju sta cu im ja. Samo jedna informacija, da CAS zelju sad posalje u grupe EL i oni bi morali put Zenice. Hvala i prijatno![]()
Grbavica najbolji stadion u državi, a i šire. Nova trava, nove tribine, sad ce i novi krov.
Trebali bi joj dati pet kategorija.
A Belgija, Sj.Irska, Armenija, ništa to jeldeavenija je napisao/la:steta sto nema ko na njemu igrati od reprezentacije do evropskih utakmica domacih klubova![]()
ima famos zato![]()
![]()
A šanse da ih CAS pošalje u Evropu jednake su našim šansama da napravimo novi stadion do trećeg pretkola.redbull93 je napisao/la:Posto ovi zeljini prcaju sarajevo, a nek prcaju sta cu im ja. Samo jedna informacija, da CAS zelju sad posalje u grupe EL i oni bi morali put Zenice. Hvala i prijatno
Pa ista smo kategorija, ne znam o čemu pričaš, EL bi se mogla igrati na Grbavici isto kao i na BP.redbull93 je napisao/la:Posto ovi zeljini prcaju sarajevo, a nek prcaju sta cu im ja. Samo jedna informacija, da CAS zelju sad posalje u grupe EL i oni bi morali put Zenice. Hvala i prijatno
Nije istina.Raonffa je napisao/la:
Pa ista smo kategorija, ne znam o čemu pričaš, EL bi se mogla igrati na Grbavici isto kao i na BP.redbull93 je napisao/la:Posto ovi zeljini prcaju sarajevo, a nek prcaju sta cu im ja. Samo jedna informacija, da CAS zelju sad posalje u grupe EL i oni bi morali put Zenice. Hvala i prijatno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.