FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da da, Stojanović je dobar strucnjak, ali je ruku na srce imao i beton tim - Milijaš, NInković, Mrđa, Lazović, Dauda, Pecnik...Cak je i ubjedljivije morao da uzme titulu s takvim timom... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sejo KalacTribalian je napisao/la:Za ovdasnje prilike, Murinjo licno. Necu da budem neposten , mi smo 2014. imali 5 igraca koji su ucestvovali na prethodnom SP-u sto znaci da smo imali i kvalitet , na to dodaj jos nekoliko reprezentativaca. Kako god , za ovog vaseg i za Jesica i slicne on je izmislio trenerski zanat.Ajax je napisao/la:
Hajde sad iskreno kakav je Slavisa Stojanovic. Osvojili ste titulu sa njim 2014 ??

Nego de ti nama reci da li je on kapacitet da se nosi sa 'gamadi' koju mi imamo u timu trenutno? Jel diciplinovan, hard working covjek ili bi samo bio haver ovim ovamo nasim?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Tesko da bi bio haver druze. Jeste on Srbin poreklom, ali stasalo je to u ozbiljnijoj zemlji gde nema zayebancije kao kod nas i vas.FrancescoTotti je napisao/la: Nego de ti nama reci da li je on kapacitet da se nosi sa 'gamadi' koju mi imamo u timu trenutno? Jel diciplinovan, hard working covjek ili bi samo bio haver ovim ovamo nasim?

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
- Kontakt:
Bajramovic Sener jedan je od naaaas 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Zvezdaši kad ste već tu, Miodrag Ježić, mišljenje vaše o dotičnom?
A što se Stojanovića tiče mislim da uprava nije zainteresovana za njega, pregovarali su na ljeto sa Ježićem i Markom Nikolićem pa nekako vjerujem da bi upravo Marko Nikolić mogao biti taj rezervni kandidat ako je istina da je Ježić otpao, a vjerujem da jeste s obzirom od koga je došla.
A što se Stojanovića tiče mislim da uprava nije zainteresovana za njega, pregovarali su na ljeto sa Ježićem i Markom Nikolićem pa nekako vjerujem da bi upravo Marko Nikolić mogao biti taj rezervni kandidat ako je istina da je Ježić otpao, a vjerujem da jeste s obzirom od koga je došla.
1946
belosevic28 je napisao/la:Bajramovic Sener jedan je od naaaas

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Nije Jezic, nego Jesic.BitiSrcemVezan je napisao/la:Zvezdaši kad ste već tu, Miodrag Ježić, mišljenje vaše o dotičnom?

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
pa piticu,reci vise ko je lik,sta je,cim se bavi,kakvu je slavu dostigao jbt..ti ko da pricas o nekom uzvisenom bicu jbt..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Samo magath dolazi u obzir
Dovoljno si saznao kada si već pitao ostalo nije za foruma.mma_hz je napisao/la:pa piticu,reci vise ko je lik,sta je,cim se bavi,kakvu je slavu dostigao jbt..ti ko da pricas o nekom uzvisenom bicu jbt..

SRETAN BROJ - 1725
Daj tog Milanica yebemu srp i cekic. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jrjffkkd
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Moscardelli
- Kontakt:
Slazem se Mortem 
Kada mozemo ocekivati debi Gojka u PAOKovom dresu?

Kada mozemo ocekivati debi Gojka u PAOKovom dresu?
-
- Kontakt:
Morta janpi, slavio dolazak Jesica haha sad kad je brat kinosvra poslao demant, Morta ode piti sto Jesa nije dos'o...
Ma samo nek je ''MUVING'' HAHA
Ma samo nek je ''MUVING'' HAHA
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jezik pregrizobelosevic28 je napisao/la:Bajramovic Sener jedan je od naaaas

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
najljepsi fudbal igrali sa njim, istina 6 kola al je vrijedilo, tad je sa gostovanja bila nemoguca misija bodove donositi on je ostao neporazen u tih 6 kola, al eto tadasnja uprava (ne d'o Bog nikome ko je sve bio u klubu) ga otpustisjever je napisao/la:Jezik pregrizobelosevic28 je napisao/la:Bajramovic Sener jedan je od naaaas

Pyro is not a crime !
Mozda je neko već pisao ali danas pročitah da je Ćala dao otkaz u Jedinstvu. Samo mi nemojte reći da ga eto nama!!!
U novi boj ...
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Lično nebih imao ništa protiv Ćale. Ćala je sa polovnom ekipom tad igrao prelijep fudbal drži do discipline a zna i motivisati ekipu što je jako bitno. Kad treba biti drug onda je drug a kad treba zagalamiti gori je od Husrefa.hz033 je napisao/la:Mozda je neko već pisao ali danas pročitah da je Ćala dao otkaz u Jedinstvu. Samo mi nemojte reći da ga eto nama!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.