FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo jos Slaihovica da vidim u prvoj i da komotno izadjem sa stadiona!
Sloboda Tuzla
Baraban odlucuje derbi della Madonnina
Osjecam da ce Kostic najvise biti spomenut sa tribina

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hajde ti care na opšte diskusije, naučite se pravilima foruma jednom u životu.prisonbreak je napisao/la:Ne lozim vas.Chinaglia je napisao/la:ako ce prses igrat na krilu, to vam je ista prica kao i saric/ordagic na krilu, trazi se kontrola igre kroz posjed lopte s dodatnim veznim igracem
ovaj je zaboravio spomenut barabana, tako da bi ovo moglo biti 4-2-3-1, s tri ofanzivca u vidu smajica, barabana i vidovica
ako nas ne lozi ovaj zenicanin, mada je prosli put pogodio sastav hehe
Igra Baraban, nisam ga naveo jer se podrazumjeva, Smajic bi trebao igrsti AMF, i nije Salihovic drugi stoper( "menadjerov" je drugi stoper
)

-
- Kontakt:
Tako je @mramore nabodi muteveliju. 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Beduin
- Kontakt:
Ma izgleda je Salihovicu odbrojano u Slobodi, napokon. Ako ga Nalic ne itjera iz kluba, onda niko nece. Nek momak ide u doktore i tako doprinosi Slobodi, ovako samo uzima mjesto nekom drugom igracu.
Eto dozivio sam i da na Tusnju navijam za goste.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Formalno gosteBeduin je napisao/la:Ma izgleda je Salihovicu odbrojano u Slobodi, napokon. Ako ga Nalic ne itjera iz kluba, onda niko nece. Nek momak ide u doktore i tako doprinosi Slobodi, ovako samo uzima mjesto nekom drugom igracu.

Očekujem podršku za naše momke cijelu utakmicu bez obzira na sve sta se dešava.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Dolazio si ranije i zbog toga. Zapamti se to mutevelija moj solidni.prisonbreak je napisao/la:Napisao sam ovdje, jer vas zanima, ako imam neke info, nisam se dosao raspravljati, i koment. ostavljati.
Hajd sad razguli.
Ma sve je to u redu, ali imaju pravila. Pustimo li jednog, brdo će ih tako se na to izvlačiti i pisati po ovoj temi i nastaje haos. Postove ću kasnije izbrisati, molim te pokušaj ubuduće na opšte diskusije.prisonbreak je napisao/la:Napisao sam ovdje, jer vas zanima, ako imam neke info, nisam se dosao raspravljati, i koment. ostavljati.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Da li se to meni učinilo ili su pokrivene reklame na stadionu.
- Beduin
- Kontakt:
Pokrivne samo one na Istoku, tako se dogovorili, jer nije placeno Tuzla Cityju, vec Slobodi za promociju tih reklama.
075 ❤
075 ❤
danas prvi "Derby della città di sale"!harry_90 je napisao/la:Baraban odlucuje derbi della Madonnina![]()

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Nimalo ugodan osjećaj, a na svom smo stadionu... 

- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ima li naroda je li popunjen stadion....
Nakon finansijsku injekciju jesul fukare masile stoju u kopu.
Nakon finansijsku injekciju jesul fukare masile stoju u kopu.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
Nije ni Slobodi plaćenoBeduin je napisao/la:Pokrivne samo one na Istoku, tako se dogovorili, jer nije placeno Tuzla Cityju, vec Slobodi za promociju tih reklama.

A sta ćemo sa drugim doktorom u ekipi. Izgleda da nam je i onaj PR drugi, novi, medecinar

- Beduin
- Kontakt:
Mislim da su te reklame ipak placene Slobodi, ustvari, redovno se obnavljala saradnja sa vecinom, a dosle su i neke nove. Ne znam koliko ih je ukupno sad na stadionu, ali hajde 500 po 1000KM i nakarika se nesto, samo sto se stalo sa tom promocijom reklamnog prostora i podrske Slobodi, a na to uticu i losi rezultati Slobode. JbgDaktilograf je napisao/la:Nije ni Slobodi plaćenoBeduin je napisao/la:Pokrivne samo one na Istoku, tako se dogovorili, jer nije placeno Tuzla Cityju, vec Slobodi za promociju tih reklama.to su reklame iz onog projekta 100 firmi za Slobodu iz Husiceve ere.
![]()
A sta ćemo sa drugim doktorom u ekipi. Izgleda da nam je i onaj PR drugi, novi, medecinarjednog se riješiš a drugi dodje
075 ❤
075 ❤
Danas 0-2 ja prezadovoljan
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Hoce li biti gdje prenosa, neki link da nam bacite ovdje?
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Nemam brate bht van BiH, na kompu sam.prisonbreak je napisao/la:Imas na bht.Beduin je napisao/la:Hoce li biti gdje prenosa, neki link da nam bacite ovdje?
075 ❤
075 ❤
- transandino
- Kontakt:
http://sport10.stream/bht1.phpBeduin je napisao/la:Nemam brate bht van BiH, na kompu sam.prisonbreak je napisao/la:Imas na bht.Beduin je napisao/la:Hoce li biti gdje prenosa, neki link da nam bacite ovdje?
AVANTI LIBERTA 1919
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.