FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 avg 2015, 17:25

Još na ss.ba i na zvaničnoj nema o Dženi?
Vjerovatno će bit kada se nađe zamjena.

Što se mene tiče, ja sam za bilo koga ali da taj neko bude profesionalac a tu se podrazumijeva: da zna sastavit složenu rečenicu što nije bio slučaj sa Dženom, da ima autoritet što nije bio slučaj sa Dženom, da galami, psuje, kažnjava.. igrače kada zasluže a često zasluže što nije bio slučaj sa Dženom, i što je najvažnije da smije reći poslije utakmice ODIGRALI SMO KO PI ČKE, KATASTROFA, LOŠE, OČAJNO, a ne, bili smo dobri, bolji, jednostavno ne može se protiv bunkera i te slične mlake izjave, ma priznat, jer iritantne su izjave svih naših trenera poslije blamaža, odma se opravdavaju igrači, slabo kad da sam čuo da se kritikuje da se prizna katastrofalna, očajna igra.

Najvažnije je dovesti profesionalce, ljude sa znanjem, nije dovoljno dovesti trenera, znalac treba biti i pomoćnik, skaut i ostali.

Nedopustivo je da je u ekipivi pola igrača veći autoritet od trenera, pa ovi mlađi igrači više cijene Stepanova nego komplet stručni štab što i je logično. :hmmmmm:

mma_hz
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 20 avg 2015, 17:26

joker90 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Eh ovako raja..gledam nesto ovaj nas klip protiv Leha i jednu stvar sam slucajno primjetio..
da mi neko odg ko je ovaj lik i sta on predstavlja ovdje...
na 5:30,debeli ovaj lik desno u bijeloj maji sa zamotanom rukom..
vidjeo sam ga i na nekom klipu zeljinih navijaca kad su kretali protiv Ferenca sa mosta Suade drzi im bubanj...
ko je taj ba lik,sta predstavlja,pa ga vidim i na zapadu protiv Sirokog sa nekim klosarima..
Ma ništa ne brini to ti je onaj @pile sa foruma, vreba iz prikrajka da sutra može pisati "informacije" po forumu. :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Infiltrirao se Husrefov haver u nase redove da opet moze plasirati price o trouglovima koje Sarajevo pravi sa timovima kao Travnik i Vitez..
HAHAHHA a ne fkt me interesuje lik ba..nije dobar sekudne..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 20 avg 2015, 17:30

Samo Mehmed Janjos za trenera, pa s njim je Sarajevo daleko najbolje igralo.Ja mislim posle cale sve je do danas bila teska patnja.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 20 avg 2015, 17:32

Hahahah daj da mi predlozimo sa foruma par imena, a Uprava neka pregovara, lakse je. Ovako samo oni nekog nadju, a mi onda dokazuj da nije dobar :D
Evo @duska je dao fine kandidate, uz ove hr strucnjake, a ja cu Janjosa dodati jos.
Znaci, ili ostanak Dzene ili: Miljanic, Petrovic, Nikolic, Simundza, Kranjcar, Jurcic, Janjos.
I da, UPRAVA DOBRO OTVORITE OCI SAD I NEMOJ DA OPET NA PROLJECE MIJENJAMO TRENERA!!! ZNACI SVE CETVERO OCIJU OTVORENO :D
Sretno nam u Zenici a Upravi u rjesavanju problema! :)))

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 avg 2015, 17:33

mma_hz je napisao/la:Eh ovako raja..gledam nesto ovaj nas klip protiv Leha i jednu stvar sam slucajno primjetio..
vidjeo sam ga i na nekom klipu zeljinih navijaca kad su kretali protiv Ferenca sa mosta Suade drzi im bubanj...
ko je taj ba lik,sta predstavlja,pa ga vidim i na zapadu protiv Sirokog sa nekim klosarima..
Ne predstavlja ozbiljnu figuru u navijačkim skupinama, ali dosta raje zna (i sa jedne i druge strane, posebno sa druge strane) i njega znaju pa se vrti na sve strane, a i u glavi je na svoju stranu. Moraš se malo dalje kretati od Marijin Dvora da bi takvu raju poznavao.
SRETAN BROJ - 1725

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 20 avg 2015, 17:33

kinosvra je napisao/la:Jesic otpao, idemo dalje...
Ko je sljedeći, nadam se da je onaj iz Maribora?

Čovjek samo tebi moze i vjerovati ovi ostali bože sačuvaj...
Sabrine mi moje!

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 20 avg 2015, 17:35

Šimundža?

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 avg 2015, 17:37

Hajde Anteeee

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 20 avg 2015, 17:40

Ne mozemo ni trenera iz Mijanmara dovesti jer nas handri njegov ugovor tamo.Pa sto se i pocinjalo ista s njim ako je tako
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 avg 2015, 17:42

Darko Milanic :tralala:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 avg 2015, 17:45

Trener koji prvi doživi da mu Istok ne hebe m...er već u prvoj sezoni taj će odraditi svoj ugovor do kraja. Do tada je svejedno ko će biti novi trener jer neće preživiti 1 sezonu. (Izuzev Husrefa jer ima previše respekta od raje).
SRETAN BROJ - 1725

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 20 avg 2015, 17:46

Hjoj jest napetooo :twisted:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 avg 2015, 17:46

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

vi niste normalni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 avg 2015, 17:49

pitic je napisao/la:
Ne predstavlja ozbiljnu figuru u navijačkim skupinama, ali dosta raje zna (i sa jedne i druge strane, posebno sa druge strane) i njega znaju pa se vrti na sve strane, a i u glavi je na svoju stranu. Moraš se malo dalje kretati od Marijin Dvora da bi takvu raju poznavao.
To si upravu jbg,dole odem samo poslom nista drugo..al et zanimalo me jbg vidim ga gura se gdje stigne..garant neki slave zeljan.. :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 avg 2015, 17:51

Ti si fakat do sad sve uboo, tako da tebi jedinom i vjerujem ovde :) Nije bio Ješić loš izbor, ali vidjećemo, ja lično imam druge želje koje se manje više znaju, a za nadati se da ćemo uspjeti naći boljeg od Ješića. A nije to lahko zbog ugleda kojeg smo stvorili sa tjeranjem trenera svako 3 mjeseca, tako da ne treba očekivati nekog Guardiolu. Inače, od Guardiola smo imali već onog iz San Sebastijana kako ga nazvaše debili pogrdno na infu, samo što ga je sad, nažalost, nemoguće vratiti. Tu i kod Husrefa smo se zahebali za čitav život.

Ako Bog da na hajr i na dobro :bih:
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 avg 2015, 17:51

Tribalian je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

vi niste normalni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajde sad iskreno kakav je Slavisa Stojanovic. Osvojili ste titulu sa njim 2014 ??
Navodno ga mnogi hvale i igraci ga vole.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 avg 2015, 17:54

Ajax je napisao/la:
Hajde sad iskreno kakav je Slavisa Stojanovic. Osvojili ste titulu sa njim 2014 ??
Za ovdasnje prilike, Murinjo licno. Necu da budem neposten , mi smo 2014. imali 5 igraca koji su ucestvovali na prethodnom SP-u sto znaci da smo imali i kvalitet , na to dodaj jos nekoliko reprezentativaca. Kako god , za ovog vaseg i za Jesica i slicne on je izmislio trenerski zanat.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 20 avg 2015, 17:56

Ja navijam da Simundza dodje kod nas,iako nema pretjeranog iskustva osim što je vodio Maribor u LP i zajebavao Chelsea,Schalke i Sporting ja msm... Po njegovim statistikama iz Maribora kod nas bi za sezonu osvojio 60 bodova,ali treba dodati da je slovenska liga jača dosta od naše i da bi u našoj vjv imao bolji score, a mi smo prošle godine imali 66 bodova...
Sabrine mi moje!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 avg 2015, 17:57

mma_hz je napisao/la:
pitic je napisao/la:
To si upravu jbg,dole odem samo poslom nista drugo..al et zanimalo me jbg vidim ga gura se gdje stigne..garant neki slave zeljan.. :?
On je svoju slavu već dostigao pa kakva god da je, ali nikad nije dosta slave ;)
SRETAN BROJ - 1725

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 avg 2015, 17:58

Tribalian je napisao/la:Za ovdasnje prilike, Murinjo licno. Necu da budem neposten , mi smo 2014. imali 5 igraca koji su ucestvovali na prethodnom SP-u sto znaci da smo imali i kvalitet , na to dodaj jos nekoliko reprezentativaca. Kako god , za ovog vaseg i za Jesica i slicne on je izmislio trenerski zanat.
Znam zato sam ja i napisao sinoc da bi Stojanovic bio najbolji izbor trenutno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: belosevic23, imekorisnicko, Lecler, riki46, Varijantas8 i 46 gostiju.