FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hurem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hurem » 20 avg 2015, 15:16

MCMXLVI je napisao/la:Gdje sam napisao da je Duljevic generalno los igrac? Duljevic zna igrati i pravo je krilo, ali on trenutno NIJE u formi. Ja ne pamtim kad je zadnju dobru stvar uradio tokom utakmice. Stalno gubi loptu, komplikuje previse i brzo gubi snagu tokom utakmice. Ja Duljevica trpim dugo vremena, ali on je za mene trenutno los igrac i potpuno beskoristan igrac na terenu. Bolje onda ubaciti igraca koji bar daje loptu a ne svaku izgubi i crkne pocetkom drugog poluv.

I jedno pitanje, kad smo zadnji put izgubili u Zenici?
Hajde daj mi tog igraca koji trenutno JESTE u formi?

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 avg 2015, 15:18

MCMXLVI je napisao/la:Gdje sam napisao da je Duljevic generalno los igrac? Duljevic zna igrati i pravo je krilo, ali on trenutno NIJE u formi. Ja ne pamtim kad je zadnju dobru stvar uradio tokom utakmice. Stalno gubi loptu, komplikuje previse i brzo gubi snagu tokom utakmice. Ja Duljevica trpim dugo vremena, ali on je za mene trenutno los igrac i potpuno beskoristan igrac na terenu. Bolje onda ubaciti igraca koji bar daje loptu a ne svaku izgubi i crkne pocetkom drugog poluv.

I jedno pitanje, kad smo zadnji put izgubili u Zenici?
2014.
1:0
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 avg 2015, 15:19

MCMXLVI je napisao/la:I jedno pitanje, kad smo zadnji put izgubili u Zenici?
01.03.2014. Kada je Misic dao onaj cuveni gol Delacu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 20 avg 2015, 15:22

Da je Dzeno malo pametniji ubacivao bi vise Amera Bekica, od kojeg bi u Zenici imali vise koristi nego od Dulje.

Aj kako to da zaboravim :facepalm: Znam da skoro uvijek odigramo nerjeseno, pa zato sam i pitao. Hvala vam.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 avg 2015, 15:24

Zadnji put smo slavili u Zenici 2001. godine, ne racunajuci 'skorasnju' pobjedu u kupu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

AliG
Kontakt:

Post Postao/la AliG » 20 avg 2015, 15:26

Locust je napisao/la:Nego zna li iko na kojem je kanalu utakmica iz Zenice, za nas što ne idemo po gostovanjima?
Moja TV-e
Istina za Vedrana!!!

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 20 avg 2015, 15:28

Duljević u trenutnoj formi (koja je očajna) je opet duplo korisniji od Amera Bekića koji ne zna dodati, ne zna predriblati i ne zna centrirati. Zna samo trčati, i tu i tamo skočiti.

Ako već neko treba da igra to desno krilo a da nije Duljević, neka bude Hebibović.

Hvala AliG.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 avg 2015, 15:41

Locust je napisao/la:Duljević u trenutnoj formi (koja je očajna) je opet duplo korisniji od Amera Bekića koji ne zna dodati, ne zna predriblati i ne zna centrirati. Zna samo trčati, i tu i tamo skočiti.

Ako već neko treba da igra to desno krilo a da nije Duljević, neka bude Hebibović.

Hvala AliG.
Ako si gledao zadnju utakmicu Sarajevo - Čelik znaćeš da nije tako ;)
1946

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 20 avg 2015, 15:43

Duljeviću kao i Radovcu trebe autoritet trenerski, koji će nadograditi i oplemeniti njihov talenat. To su dva najpotentnija igrača lige kojima niko ne može izmjeriti kvalitet, jer se ne zna granica do koje mogu ići zbog svog osebujnog talenta ali i nemara prema njima i nekalupljenja njih u ozbiljne igrače koji imaju taktičke zadatke i kretnje. Samir i Haris su naša dva najgora igrača kad im kažeš "igrajte lopte" jer se zanesu i ne znaju gdje udaraju, ali uz trenera koji će im jasno dodijeliti zadatke i jasno ukazati i dodatno usavršiti njihov talenat oni mogu biti ponajbolji igrači lige. Računica je jednostavna ukoliko im dođe šef koji će njihov talenat pretvoriti u kvalitet onda ćemo imati dva super igrača, treba raditi i sa jednim i drugim psihoanalitički pristup igri kao kolektivnom sportu i njihovom životu van terena. To pravi trener sve odradi u tišini i napravi ti mašine. Kod nas to do sad nije slučaj a nisam nešto optimista ni da će biti. Ali govoriti da su oni loši je nonsens, dva talenta koja se ne rađaju na ovim prostorima, vidi se pri prijemu, Radovac u reprezentaciji odskače od svih po klasu ali ozbiljan fudbal seniorski zahtjeva taktičke pripreme i prilagodbe za mladog igrača i dodjeljivanje rola koje trenutno su njihovi gabariti a ne igraj lopte i to je to. Vjerujemo malo u njih. Dva dragulja.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 avg 2015, 15:45

jurisicduska je napisao/la:Duljeviću kao i Radovcu trebe autoritet trenerski, koji će nadograditi i oplemeniti njihov talenat. To su dva najpotentnija igrača lige kojima niko ne može izmjeriti kvalitet, jer se ne zna granica do koje mogu ići zbog svog osebujnog talenta ali i nemara prema njima i nekalupljenja njih u ozbiljne igrače koji imaju taktičke zadatke i kretnje. Samir i Haris su naša dva najgora igrača kad im kažeš "igrajte lopte" jer se zanesu i ne znaju gdje udaraju, ali uz trenera koji će im jasno dodijeliti zadatke i jasno ukazati i dodatno usavršiti njihov talenat oni mogu biti ponajbolji igrači lige. Računica je jednostavna ukoliko im dođe šef koji će njihov talenat pretvoriti u kvalitet onda ćemo imati dva super igrača, treba raditi i sa jednim i drugim psihoanalitički pristup igri kao kolektivnom sportu i njihovom životu van terena. To pravi trener sve odradi u tišini i napravi ti mašine. Kod nas to do sad nije slučaj a nisam nešto optimista ni da će biti. Ali govoriti da su oni loši je nonsens, dva talenta koja se ne rađaju na ovim prostorima, vidi se pri prijemu, Radovac u reprezentaciji odskače od svih po klasu ali ozbiljan fudbal seniorski zahtjeva taktičke pripreme i prilagodbe za mladog igrača i dodjeljivanje rola koje trenutno su njihovi gabariti a ne igraj lopte i to je to. Vjerujemo malo u njih. Dva dragulja.
Objasnio. Svaka cast :clap: :clap:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 20 avg 2015, 15:55

Koliko je ono vozom do Zenice? 5KM?!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 20 avg 2015, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 20 avg 2015, 15:55

Drugari, ne znam da li pisem na pravoj temi. Citam ovo za Ješića...Bolje uzmite nekog slučajnog prolaznika nego njega. Na koju foru je on uzmiao titule u Bugarskoj ne znam ali to je najveći promašaj koji možete napraviti. Lik je smiješan. U Srbiji je on predmet sprdnje. On je najčuveniji po stajlingu (primjetili ste to, vjerotavno, na fotkama) i po tome što je znao izgubiti po 10-15 bodova prednosti..Nikad neću zaboraviti kad je kao Partizan primio go iz ofsajda i tako izgubio bodove. On je do kraja prvenstva računao te bodove u nekoj svojoj imaginarnoj tabeli, šatro on ne priznaje taj poraz..Ma lik je cirkus najveći mogući. Izvinite ako mračim ali ne znam samo ko njega predloži..
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 avg 2015, 15:57

Ko god iz Srbije progovori o ovom Ješiću očigledno ga ocrne da valja :mrgreen:

Sjaši Kurta da uzjaše Murta 1946
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 avg 2015, 16:00

Pa isti cirkusant ko i on, Ibrakovic valjda
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 avg 2015, 16:04

jurisicduska je napisao/la:Duljeviću kao i Radovcu trebe autoritet trenerski, koji će nadograditi i oplemeniti njihov talenat. To su dva najpotentnija igrača lige kojima niko ne može izmjeriti kvalitet, jer se ne zna granica do koje mogu ići zbog svog osebujnog talenta ali i nemara prema njima i nekalupljenja njih u ozbiljne igrače koji imaju taktičke zadatke i kretnje. Samir i Haris su naša dva najgora igrača kad im kažeš "igrajte lopte" jer se zanesu i ne znaju gdje udaraju, ali uz trenera koji će im jasno dodijeliti zadatke i jasno ukazati i dodatno usavršiti njihov talenat oni mogu biti ponajbolji igrači lige. Računica je jednostavna ukoliko im dođe šef koji će njihov talenat pretvoriti u kvalitet onda ćemo imati dva super igrača, treba raditi i sa jednim i drugim psihoanalitički pristup igri kao kolektivnom sportu i njihovom životu van terena. To pravi trener sve odradi u tišini i napravi ti mašine. Kod nas to do sad nije slučaj a nisam nešto optimista ni da će biti. Ali govoriti da su oni loši je nonsens, dva talenta koja se ne rađaju na ovim prostorima, vidi se pri prijemu, Radovac u reprezentaciji odskače od svih po klasu ali ozbiljan fudbal seniorski zahtjeva taktičke pripreme i prilagodbe za mladog igrača i dodjeljivanje rola koje trenutno su njihovi gabariti a ne igraj lopte i to je to. Vjerujemo malo u njih. Dva dragulja.
Cini mi se da i ti nemas bas neko povjerenje u ovog Jesica?!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 avg 2015, 16:10

Nazalost, dulja je krhak, plus slauf, zivi nesporski i plus uglavi nije dobar. Imo je talenat, dosta je puta pokazo da ima talenta al cucla i umisljenost su odradili svoj dio posla. Njemu je sad 22-23 godine to je vec staro da bi se zvao talenat il mlad igrac.

Ista stvar sa Samirom, imalo jaci igrac oduvaga ko slinu. Nesto pada isto ko da neki kadet igra. Samo Samir je dosta mladi od dulje pa on se moze zvat mladim talentovanim prem da odkad je dobio novi ugovor (uhljebljenje ) ide silaznom putanjom i vrlo brzo ce zavrsit u vucovima ili kod gumene glave. NAZALOST izgubili smo 3m € minimalno na ovoj dvoici.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 20 avg 2015, 16:13

Što više istražuješ po netu o Ješiću sve si većeg ubjeđenja da je čovjek stvarno fudbalska ubleha, i pored toga što ima ove tri titule...
Ako ovi naši imaju poznanstava i razgovora sa fudbalskim stručnjacima sa prostora Balkana vjerujem će im reći "šta će vam taj ublehaš, gdje je god bio otjeran je ko budala"

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 avg 2015, 16:14

Pronadjoh par komentara od prije 3 godine kada se jedno vrijeme Ješić ponovo povezivao sa Partizanom:

-Pa ljudi,on za Buducnost nije bijo dobar,a treba trener Partizana da bude.Ludost.I pitanje do Djurica,IMASH LI TI PAMET choveche?.Pa nije ti Partizan ochevina.Shto pre to bolje za Partizan da zalupish vrata sa spoljne strane.

-Нееееее, ", па " " са ? " " прве ?. & ? ? ", % " " $ " хтео $ $ тренер." $, $ је $ "!

-mani se kluba!

-Nemoj Ješo molim te .. jedva sam dočekao dan kad si napustio klupu, a sad bi da se vratiš. Aj nemoj leba ti ... prestaću da idem na tekme ako se vratiš.

-samo se ti nemoj vracati! ako volis partizan, nemoj!

-Odlican trener, iskusan, premazan svim mastima, bas ono sto Partizanu sada treba! Da nebi one kradje protiv OFK-e, uzeo bi tada titulu i niko nebi rekao jednu losu rec protiv coveka.Dobrodosao nazad legendo!

-NE NE NE NE NE !!! Koji bre jesic jeste li normalni ovaj bi prokockao i +20...

-Ovo je najgori trener u istoriji Partizana nema harizmu autoritet trenersko znanje i često dolazi u sukob sa igračima.Daj bože da ovo nije istina inače crno nam se piše.Stanoje ostani u inat Đuriću i SPS-u !!!

-Bravo novinari"... nekadašnji igrač i strateg kluba iz Humske..." Ješić STRATEG. HAHAHAHAHAHA. Zaboli me stomak, hahaha ha ha ha...

-Kuku ljudi ,samo ne ovaj!!!Ukoliko on bude trener ,mozemo odmah da zvezdi ceestitamo duplu krunu.Pa on je uspeo da sa jednim od najboljih timova Partizana da izgubi 9 bodova prednosti koje mu je Tumbakovic ostavio kao zalihu.

Šta reći!? .... :hmmmmm:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 20 avg 2015, 16:14

Kakav je ovaj Jesic ukoliko on zamjeni dzenu na klupi posto nemam nekih info o njemu?
04.10.2009 !!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 20 avg 2015, 16:17

Priča se da ima još jedan trener u opciji , tako ne uzimajte sve zdravo na gotovo.. :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 28 gostiju.