al niste nam ukrali pjesmu, ma jockfaba je napisao/la:JA VOLIM VOLIM VOLIM SAMO TEBE
I SAMO TEBI TEBI DAJEM SVE
SA SJEVERA CES CUTI NASU PJESMU
SARAJEVO VOLIM TE

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
al niste nam ukrali pjesmu, ma jockfaba je napisao/la:JA VOLIM VOLIM VOLIM SAMO TEBE
SARAJEVO VOLIM TE
Haha, sportsport.ba uvijek korak ispred svih.kralj_je_mrtav je napisao/la:Ma cisto sumnjam da je ovo besplatna reklama, platio im SS garant. Jao cirkusa oni naku parolu, a ovi im istu stave na naslovnicu. 1:0 za SS igra se sudijsko.VanBasten je napisao/la:Što da ne, besplatna reklama. Ne postoji loš publicitet!Pinki tm`87 je napisao/la:Sto je najgore stavili tu sliku na naslovnicu
melandri je napisao/la:al niste nam ukrali pjesmu, ma jockfaba je napisao/la:JA VOLIM VOLIM VOLIM SAMO TEBE
SARAJEVO VOLIM TE
![]()
Nek si ti i tvoj portal u pravu a 4000 navijaca Sarajeva nije.aleksandar_veliki je napisao/la:Ajde samo mi daj kakav podatak koji ce pokazati istinitost tvojih tvrdnji da ovaj portal ima nesto protiv vas.samosarajvo je napisao/la:Evo i ja nesto da napisem.
Odusevljen sam u svim segmentima.Prvo igra jako dobra sa obzirom da je Zrinjski jako kvalitetan protivnik.Bolji i od Celika i SLobode zajedno.Kojasevic prekucao ligu.On bi bio pravo pojacanje DInamu a ne nama..
Keno odigrao dobro na svojoj pozicji. U kratko zadovoljan sam svim igracima sem Todorovicem,trudio se ali ispada momak. Kad se vrati Lede i brazilac kad dobije papire ...pa gdje ce nam kraj biti..
Pogotovo mi se svidjelo drugarstvo izmedju igraca i borba na terenu.Bukvalno glavom na kopacku idu. Trce do posljednjeg atoma snage.Treba poraditi na kontrama i realizacijom,ostalo je za 10
Sto se sjevera tice..nemam rjeciTruba draaama! Spica samo takva. Istok navijao sa nama 80% vremena. Znaci prava atmosfera bila.
A u vezi one parole.Vec duze vrjeme San i ovaj portal pisu protiv nas iako nemaju nikakve dokaze. Oni debili iz San novina su lupili kako mi nedamo legendama da udju na stadion,kako moraju kupiti karte..onda samo jedno jutro bane naslov "Raskol u upravi FkS" a to veze sa vezom nema..
Izvini sarajlija 89 morao sam
pratio nisam jer sam bio na utakmici al mnogi kazu da je tako bilo, zato je parola i napravljena.. ali kao sto rekoh to je samo jedan od primjeraMinistaR je napisao/la:Live Sarajevo - Čelik si pratio na SS.ba i pisalo da su HZ bacile suzavac? Pogriješio si portal, definitivno.
Neredi na sjevernoj tribini gdje se nalaze domaći navijači, bačen je i suzavac, a sudija Skakić je nakratko prekinuo utakmicu.
Igrači oba tima, zajedno sa sudijskom trojkom, povlače se u svlačionice!
kojasevic, hamzagic, gutic, todorovic, arsenijevic, jahovic, suljic, vucina... tako da ti prica bas i ne stojijunuz23 je napisao/la:Zato sto su vecina nasih igraca trenutno djeca FKS , vole ga ko mater rodjenu
editovano kolko ja znam.MinistaR je napisao/la:Evo, za vašu informaciju, našao sam tekst koji je na portalu bio objavljen za vrijeme incidenata na Koševu u susretu Sarajevo - Čelik, odigranog u srijedu.
Neredi na sjevernoj tribini gdje se nalaze domaći navijači, bačen je i suzavac, a sudija Skakić je nakratko prekinuo utakmicu.Igrači oba tima, zajedno sa sudijskom trojkom, povlače se u svlačionice!
Žao mi je ako su FKS i UNFKS oštećeni takvom (ne)tačnom informacijom, ali ne vidim kako napisati tačan podatak gledalaca na jednoj utakmici bh. lige. Daleko smo mi od Zapada, nemamo uslove...drajkula_zlo je napisao/la:
evo iskreno ispod 10 000 nije bilo i jedino je Avazov Sport i Sarajevo X napisali da je bilo 10 000 a vi odma docekali 7 000 ko iz topa ccc...![]()
![]()
POTPIS!!! Valjda su ostali ocarani Kojasevicem pa im se covjek prividja svuda...sekac je napisao/la:Zagore ispravljaj bolan kako če napisati" probio Kojašević po lijevoj strani centrirao a najbolje se snašao Vučina Ščepanović".Ne znam koju utakmicu je gledao autor texta ali je sigurno bilo ovako :"Jahović izbacio tri igrača Zrinjskog na desnoj strani centrirao a V.Ščepanović sa tri-četiri metra pospremio loptu u gool!"
3000 sjever 3500/4000 istok i 2000 zapadaleksandar_veliki je napisao/la:Ajmo ovako, mislim da sam tebi pisao na pp, a evo ovdje cu sad. Kada uprava svakog kluba bude radila transparentno, odnosno kada javno izadje s podatkom kao u svim normalnim zemljama o broju prodatih karata, a ne da muljaju, oni znaju zbog čega, onda ce biti i tacan broj gledaoca. Dakle oni javno, prodali smo 10.000 nadodas na to 500 pretplatnickih i eto cifre. E sad drugo, koliko je po tebi bilo na sjeveru, koliko na zapadu i istoku.johnnyHZ je napisao/la:ev najsmjesniji i najsvjeziji primjer 7000 na kosevu HAHAHAHAHAHHAHAHHHHAHHAHAHAHA![]()
![]()
![]()
![]()
A pa dokle?
zna se vrlo doro ko je bacio necemo se pravitri ludi
Pises lazi. Sa-x je objavio da je bilo 8.000, a jedan od konkurentskih portala sportsport-u je takodjer objavio da je bilo 7.000. Ali ne, ss.ba je protiv vas. U inat svima!drajkula_zlo je napisao/la:evo iskreno ispod 10 000 nije bilo i jedino je Avazov Sport i Sarajevo X napisali da je bilo 10 000 a vi odma docekali 7 000 ko iz topa ccc...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.