Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- vodena_glava
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
on je bio i ostao kloc drago mi je da sam dobio 2 miliona na račun ovog kloca klocastog. 2 miliona, kraj priče!
- anonymousHD
- Kontakt:
Džeko je svojom igrom dokazao da je zaslužio da sedi na klupi, dugo, dugo.
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 05 feb 2011, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Glup si!vodena_glava je napisao/la:on je bio i ostao kloc drago mi je da sam dobio 2 miliona na račun ovog kloca klocastog. 2 miliona, kraj priče!
shandrlike-tandrlike
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Promjeni nick u "prazna_glava".vodena_glava je napisao/la:on je bio i ostao kloc drago mi je da sam dobio 2 miliona na račun ovog kloca klocastog. 2 miliona, kraj priče!
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Zalostan si. Pod hitno iskljuci kompjuter i udalji se od interneta.Madafaka je napisao/la:Mancini j*bem ti mrtve.
shandrlike-tandrlike
- vodena_glava
- Kontakt:
moj pulen lazo bi do sad zabio 5 golova. zapamtite, lazar popovic je za ovog kloca gol masina!
Bogami bolje igraju bez Džeke. 

-
- Kontakt:
gotovo je..posto si sjeo tu ces i ostat ko taj crnjo do tebe na klupi Jo..

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
vodena_glava je napisao/la:moj pulen lazo bi do sad zabio 5 golova. zapamtite, lazar popovic je za ovog kloca gol masina!

Koji vam vise Q..lik je imao tri tekme da se dokaze, nije nista toga pokazao zbog cega bi ga Mancini i dalje stavljao u prvi tim. Sasvim normalna reakcija trenera. Na Dzeki je sada da ga demantuje boljim igrama.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
eto Dzeko nek sada onaj kloc Enis Beslagic zove Manchinija i neka pita da te pusti da igras...
-
- Kontakt:
A kad sam vam ja govorio da je Džeko došao u pogrešan klub
Bio nestrpljiv i poletio za lovom. Trebao je čekati kraj sezone, siguran sam da je mogao preći u Chelsea gdje bi ga moćni vezni red hranio loptama. Ovaj ManCity je komedija, ne zna se tko pije a tko plaća, taktika nula, pravih veznih igrača skoro da i nema u ekipi.

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
mah to se zove pitar u elementu samo opusteno sa vremenom naviknes se na njihove inteligentne komentareSexmachineboy je napisao/la:Promjeni nick u "prazna_glava".vodena_glava je napisao/la:on je bio i ostao kloc drago mi je da sam dobio 2 miliona na račun ovog kloca klocastog. 2 miliona, kraj priče!
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Arsenal siluje New Castla, veceras dobar film na federalnoj... 

40 miliona... za par godina zajedno sa zigicem pod ruku! slicna karijera kao kezmana
moj dzeko!

I neko nesto rece za Teveza
pa jarane, on je glavni igrac, svaka tekma gol, pa makar i iz penala
dzeki ce trebati vakta i vakta da se nametne
P.S. nick, nisi tako pricao dok su avatari blekica bili aktuelni

dzeki ce trebati vakta i vakta da se nametne
P.S. nick, nisi tako pricao dok su avatari blekica bili aktuelni

pa šta onda ???? čovjek je zaradio pare !!!! tu je gdje vi možete sanjati u ENGLESKOJ LIGI igra sa TEVEZOM !!!!! dabogda se što više prodavo da moj ŽELJO pare zaradjuje na njegov račun ipak je on naše djete !!!!laki je napisao/la:40 miliona... za par godina zajedno sa zigicem pod ruku! slicna karijera kao kezmanamoj dzeko!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Tevez 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.