pardonček, danas gledo reprizu, jučer sam bolovo!GaziHusrevbeg je napisao/la:Istovremeno se igrala Bundes liga, a on se odlučio za Genoa - Juve!![]()
![]()
Ah, taj calcio!
Ah ta Arena sport!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
pardonček, danas gledo reprizu, jučer sam bolovo!GaziHusrevbeg je napisao/la:Istovremeno se igrala Bundes liga, a on se odlučio za Genoa - Juve!![]()
![]()
Ah, taj calcio!
jbgdon_burza je napisao/la:a da nije mozda whoscored.com ?
"..i tako nevidjeno kvalitetna reprezentacija atomske Njemacke dade 5 golova toj odbrani".(ono bi suprotno) Samo mama ko mama, nije htjela svom sincicu te hladne septembarske noci da kvari ugodjaj, citajuci mu bajku prije spavanja.anton 1983 je napisao/la:Pogledo sam tekam Genoa Juve. Ak još jenput čujem da se u SERIJI A igra "obrana" spobljuval bumse. Pa to je sve Švicarski sir na NTU potenciju!
tekma kao tekma uopće nije bilo loša, samo je ishod bio loš. Ne neznam zašto se talijani sa obranom busaju u prsa kad su na toj tekmi i Juveova i Genoina obranaizgledala ko švicarski sir. Tako da nemojte više poop kak je u toj ligi "teško" zabijati golove...Juvelandia je napisao/la:"..i tako nevidjeno kvalitetna reprezentacija atomske Njemacke dade 5 golova toj odbrani".(ono bi suprotno) Samo mama ko mama, nije htjela svom sincicu te hladne septembarske noci da kvari ugodjaj, citajuci mu bajku prije spavanja.anton 1983 je napisao/la:Pogledo sam tekam Genoa Juve. Ak još jenput čujem da se u SERIJI A igra "obrana" spobljuval bumse. Pa to je sve Švicarski sir na NTU potenciju!
Malac je sav sretan pojeo jednu kobasicu i utonuo u san.
p.s. kako je bilo gledat gnoj, mora da ti se zagnojilo u ocima
Ja ti sam velim kaj sam ja vidio...Meni je neodgovorno od jedne ekipe poput genoe da igra onak kak su igrali protiv Juvea, a sa druge strane nemrem vjerovati da je Juve dopustio toliko šansi na svoj gol..Juvelandia je napisao/la:Kad utakmice pretezno zavrse 1:0 ili 0:0 onda je dosadna liga u kojoj se igra krs fudbal a kad se utakmica otvori i sijeva na sve strane onda "nemojte o odbranama itd itd".Ko bi vam ugodio. Skontajte se kod prcanja, odaberite jedan stav a ne kako vjetar puse.
Znam ja kaj treba gledati!GaziHusrevbeg je napisao/la:Juventusova odbrana u godinu dana odigra prvu lošu partiju, primi samo jedan gol i koje li koincidencije on baš gleda tu utakmicu, ustvari reprizu te utakmice. Čudno, ali fakat čudno.
Ma da? Tek sad došlo z dupeta u glavu? Pa o ćem ja vama cjelo vrijeme cvokoćem?L'Avvocato je napisao/la:Koji pad Serije A u zadnjih 10 godina pfff
Šteta što nema ignore liste ... prvi bi bio na njoj.anton 1983 je napisao/la:Ma da? Tek sad došlo z dupeta u glavu? Pa o ćem ja vama cjelo vrijeme cvokoćem?L'Avvocato je napisao/la:Koji pad Serije A u zadnjih 10 godina pfff
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 10 gostiju.