Pa kad ce biti taj famozni igrac zbog kojeg trebamo prec salary cap? Nikad. Upamti, i za dvije godine ces opet isto pisat i opet ce Jerry isto pisat. Kad Rose napuni 33-34 godine onda ce nekima se upitnik nad glavom ukljucit.SaltCityAttack je napisao/la:ko vam je to rekao da je Jerry trazio da se odpuste igraci?..nije tacno ba lusao sam covjeka i bio je gost na TV na Comcastu..lik je rekao nije problem otici preko salary capa on je svjestan da ce zaraditi ponovo kao sto je zaradjivao na MJ ..on kaze zasto da radimo ono sto rade Clippersi i slicni..kad budemo spremni kad bude bilo igraca slobodnog za kojeg se vrijedi otici preko capa on ce to rado uraditi ...pa za koga zbog koga mi bolan da idemo preko salary capa?.. otiso bi ja zbog Nowitskog evo on bi mozda i otisao iz Dallasa, ali da mi idemo zbo nekog OJ Mayoa i slicnih ma dajte ba.. treba nam ljudi jos jedan super star..pogledajte OKC meda ne moze kad su izgubili Westbrooka i Hardena koji nije bio SS, ali je bio veoma vazan igrac...zbog takvih igraca vrijedi otici i znas da imas veliku sansu da nesot napravis..ovaj Miami sa ovim igracima su jaki ebiga i treba nam jos neko uz Rosa i da Deng malo pocne igrat kad treba
I pazi jutros covjek nazva u studio i napao je sve u studiu..jer navijaci zovu postavljaju pitanja i kaze im lik jos "fuck u all ".. kaze jeste li vi istinski navijaci Bullsa?.. oni se ono smiju kao sto im kaze fuck u....kaze kritikujete Rosa, kaze a prvo pitajte istinske navijace koji placaju godisnje ulaznice sta misle..pustite kaze djete da se oporavi , jer praiv navijac Bullsa prvo zeli svog igraca nazad kad bude zdrav ..i ja sam takav ja kazem da nam nije trebao nikako i nisam ga zelio vidjeti da igra, osim jedno 5 minuta da ono poludim i eto. ali kazem osiguranje ce isplatiti mu dio ugovora i njemu i Bullsima dobro znaju oni sta rade
I kazes on nije rastjerao klupu? Pa on je taj koji nece i ne moze preko luxury takse. Asika pustio, korvera trejdao nizasta!!! Ni pik da uzmemo nista. Brewera sutnuo (kolko je nesposobna uprava mi ga placali 5 miliona a sad pametne uprave ni pola miliona ga ne placaju). Onda u februaru navalili da trejduju Ripa ko da ce smak svijeta, nece cojk da placa taksu i na kraju jos mu se ne placa ugovor Rosea, pa je ga navratio da ne igra ovu sezonu da bi Jerry hej ustedio koju kintu koju ce na bejzbol sigurno potrositi.
Nemoj Salt ga vise braniti, dosta mi ga je vise. Muka mi je od Jerrya, Formana, Paxona i drugih.