Chicago Bulls

BIHfan
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la BIHfan » 16 maj 2013, 19:45

SaltCityAttack je napisao/la:ko vam je to rekao da je Jerry trazio da se odpuste igraci?..nije tacno ba lusao sam covjeka i bio je gost na TV na Comcastu..lik je rekao nije problem otici preko salary capa on je svjestan da ce zaraditi ponovo kao sto je zaradjivao na MJ ..on kaze zasto da radimo ono sto rade Clippersi i slicni..kad budemo spremni kad bude bilo igraca slobodnog za kojeg se vrijedi otici preko capa on ce to rado uraditi ...pa za koga zbog koga mi bolan da idemo preko salary capa?.. otiso bi ja zbog Nowitskog evo on bi mozda i otisao iz Dallasa, ali da mi idemo zbo nekog OJ Mayoa i slicnih ma dajte ba.. treba nam ljudi jos jedan super star..pogledajte OKC meda ne moze kad su izgubili Westbrooka i Hardena koji nije bio SS, ali je bio veoma vazan igrac...zbog takvih igraca vrijedi otici i znas da imas veliku sansu da nesot napravis..ovaj Miami sa ovim igracima su jaki ebiga i treba nam jos neko uz Rosa i da Deng malo pocne igrat kad treba

I pazi jutros covjek nazva u studio i napao je sve u studiu..jer navijaci zovu postavljaju pitanja i kaze im lik jos "fuck u all ".. kaze jeste li vi istinski navijaci Bullsa?.. oni se ono smiju kao sto im kaze fuck u....kaze kritikujete Rosa, kaze a prvo pitajte istinske navijace koji placaju godisnje ulaznice sta misle..pustite kaze djete da se oporavi , jer praiv navijac Bullsa prvo zeli svog igraca nazad kad bude zdrav ..i ja sam takav ja kazem da nam nije trebao nikako i nisam ga zelio vidjeti da igra, osim jedno 5 minuta da ono poludim i eto. ali kazem osiguranje ce isplatiti mu dio ugovora i njemu i Bullsima dobro znaju oni sta rade
Pa kad ce biti taj famozni igrac zbog kojeg trebamo prec salary cap? Nikad. Upamti, i za dvije godine ces opet isto pisat i opet ce Jerry isto pisat. Kad Rose napuni 33-34 godine onda ce nekima se upitnik nad glavom ukljucit.
I kazes on nije rastjerao klupu? Pa on je taj koji nece i ne moze preko luxury takse. Asika pustio, korvera trejdao nizasta!!! Ni pik da uzmemo nista. Brewera sutnuo (kolko je nesposobna uprava mi ga placali 5 miliona a sad pametne uprave ni pola miliona ga ne placaju). Onda u februaru navalili da trejduju Ripa ko da ce smak svijeta, nece cojk da placa taksu i na kraju jos mu se ne placa ugovor Rosea, pa je ga navratio da ne igra ovu sezonu da bi Jerry hej ustedio koju kintu koju ce na bejzbol sigurno potrositi.

Nemoj Salt ga vise braniti, dosta mi ga je vise. Muka mi je od Jerrya, Formana, Paxona i drugih.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2013, 22:46

Slhsaj asika smo mi pustili navijzci..ja ga nebi potpisao za one pare a da mi sjedi na klupi nema sanse ..tobje greska ove druge stoke koja nije godinu ranije potpisala Asika za manje para..da su mudali one pare sad bi mi kukali opet...a kad cemo dovest zvijezdu vjerovatno kad se media smiri u chicagu onda...niko ovdje ndce zbog njih upamti...moramo trade za super stara..moramo uzeti Howarda a Noah da bude PF I onda Oj Mayoa I tako odes preko salar capa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

aloha
Kontakt:

Post Postao/la aloha » 16 maj 2013, 22:48

Ma kakav Howard bola, ja ga ne bih dzaba. Radije bih uzeo Love-a ili Aldridgea...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2013, 22:54

Kako ces uzeti kad su zauzeti?..ako hocss da zadrzis kostrur ekipe onda odpustis Bozzera I mozda Denga jer Butller moze na njegovom mjestu igrati odlicno, tako da odmah si ustedio 25m I tu dovedes Howarda I sutera ..Howarda bi Noah naucio kako se bori za ekipu a imao bi titulu ako je zeli ...samo nebi ga ni ja volio prije njih ali najlakse nam je doci do nekog pomaka sad trenutno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 16 maj 2013, 22:56

SaltCityAttack je napisao/la:Kako ces uzeti kad su zauzeti?..ako hocss da zadrzis kostrur ekipe onda odpustis Bozzera I mozda Denga jer Butller moze na njegovom mjestu igrati odlicno, tako da odmah si ustedio 25m I tu dovedes Howarda I sutera ..Howarda bi Noah naucio kako se bori za ekipu a imao bi titulu ako je zeli ...samo nebi ga ni ja volio prije njih ali najlakse nam je doci do nekog pomaka sad trenutno

to ovaj ima ili sta :?:Moze Howard i na 4 a Noah 5 ;) Ehh tada bi bilo **** ici ka kosu :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 maj 2013, 06:45

pa dobro Noah je igrao PF na Collegu to mu je prirodna pozicija ebiga koju je igrao, jer je tad onaj Horford bio centar na FLoridi :).. samo to se nece desiti sigurno, ali kazem da ipak mozemo pokusati nesto mjenjati i dovesti neku vijezdu koja je slobodna i to je Howard..samo odpustiti Boozera, Denga i potpisati nekog sutera Ellis i Howard i idemo se igrat :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 maj 2013, 12:41

Ma dovest Darka Miličića i sve smo probleme riješili :lol:

Ne bi divu zvanu Howard, Dwight. Pao mi je mnogo u očima nakon odlaska iz Orlanda, te je u Lakersima pokazao svu svoju napadačku limitiranost.

Big Al-a ne bi također volio, podsjeća me na Boozer-a previše.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 17 maj 2013, 13:23

Neutral je napisao/la:Ma dovest Darka Miličića i sve smo probleme riješili :lol:
slika

HAHAHAHAHHAH :lol:
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 maj 2013, 20:52

Ako Boston amnestira Pierca ima li sanse da dodje u Bullse

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 maj 2013, 21:03

dema je napisao/la:Ako Boston amnestira Pierca ima li sanse da dodje u Bullse
Naravno da ima, ali je pitanje da li nasa uprava planira ista sa Piercom. Dovesti Paula, jos ako pristane s klupe ulazit Bullsi onda napadaju titulu. :D
To bi bilo pravo pojacanje.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 maj 2013, 21:05

BIHfan je napisao/la:
Naravno da ima, ali je pitanje da li nasa uprava planira ista sa Piercom. Dovesti Paula, jos ako pristane s klupe ulazit Bullsi onda napadaju titulu. :D
ma mogao bi ga Thibs nagovorit,a koliko bi tek Butler mogao naucit.Denga bi mogli rasteretit

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 maj 2013, 21:18

dema je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
ma mogao bi ga Thibs nagovorit,a koliko bi tek Butler mogao naucit.Denga bi mogli rasteretit
Citam Sam Smitha, govori da su sanse da zadrzimo Nate minimalne i on vjerovatno ide. Bellinelija cemo isto tesko zadrzat al cemo pokusati. Sto se tice drafta govori da koga god draftujemo nece puno igrat. :roll:
Kevin Love ce ostat san samo i njegove sanse da dodje u Bullse su slicne onima da James potpise za Igokeu.
Vjerovatno ce opet kazu potpisati Brewera! :roll: Mislim sta ce nam, ionako imamo dovoljno defanzivaca (Butler, Deng, Kirk). Smijesna uprava, cuj ceka sledecu godinu da dovede pojacanja i da prave sampionsku titulu. Kolko smo jadni. :(
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 maj 2013, 22:35

e i ti svasta citas,taj lik sta god je pisao,ono je bilo suprotno

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 maj 2013, 00:38

Pa neće ga Ainge otpustiti pa da ode kod rivala u konferenciji, to možete zaboraviti, najprije će ga trejdati u Clipperse u njegov LA, da se dobije nešto zauzvrat, a ako ne bude trejda onda ide opcija sa onih 5 mil zagarantovanih dakle nema amnestije nikako ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 maj 2013, 07:05

Mislim drag mi je Nate volio ni da ostane bas kao I Marco, ali nedam ja njima vise od 3 4 m po godini jer ce ulaziti s klupe ..da su starteri druga stvar..isto ko I za Asika da je starter mozda bi I dali one pare, ali ne za covjeka kiji ce nam sjedit na klupi...pa I Gibsonu smo vala dali puni, ali staces nekom modas uzet ce nam ga ko pa cemo galamit hahaha
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 maj 2013, 14:14

Taj je pretplaćen uveliko, 34 miliona za 4 sezone, seriously ? :roll:

Da se razvio kako su očekivali okej, ali nije, čovjek ne samo da je stagnirao nego je i opao u kvaliteti.

Što to ne bi ostao Nate ? Mislim da će ostati, a volio bi da Marco ode, a Korver dođe. Imamo mi igrače koji mogu sebi izgraditi poziciju za šut, a tu je aBd i Rose, tako da bye Marco.

Mene bi zanimalo zašto je doveden Radmanović ? Čovjek hladno uzeo milion dolara za ništa. Koji zlanci su njega potpisali :roll:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 maj 2013, 15:04

Kakvi su nam u FO., covjek ne zna sta bi ocekivao vise. Nemaju neki odredjeni nacin rada, nego je to sve... Ne znam ni sam kako bi opisao njihov rad.

Moja jedina zelja je da Boozer ode. Imao je OK. ofanzivnu sezonu, ali nije on tip igraca za Bulls-a. Sve se to na kraju svede na plus/minus igraca, i njegov ofanzivni ucinak se gubi radi njegove ne postojece defanzivne igre. Nije mi jasno da covjek za 3 godine ama bas nista nije naucio od najboljeg defanzivnog trenera u ligi. Pa Korver, koji je bio veca talasika od njega u defanzivi, je nakon sezone, posao daleko bolji igrac u tom segmentu igre. Ali Boozer nije ni milimetra napredovao.

Nije covjek pametan sta ce se desiti. Ako je suditi po pricama naseg FO., nista se derasticno nece desiti, jer fenomeni cekaju Mirotica 2014-te. Drugim rijecima, baca se jos jedna sezona u nepovrat. Opet cemo mi bez problema izboriti taj PO.,proci 1-2 runde, i opet kapak, jer su ti falile neke kljucne figure u ekipi da bi mogao doci do dok zadnjeg koraka. A te su se figure mogle obezbjediti samo da nam nije stipsa vlasnik, i da mu nisu Bulls-i u dalekom drugom planu.
Postovanje treba zaraditi.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 maj 2013, 15:05

Neutral je napisao/la:Taj je pretplaćen uveliko, 34 miliona za 4 sezone, seriously ? :roll:

Da se razvio kako su očekivali okej, ali nije, čovjek ne samo da je stagnirao nego je i opao u kvaliteti.

Što to ne bi ostao Nate ? Mislim da će ostati, a volio bi da Marco ode, a Korver dođe. Imamo mi igrače koji mogu sebi izgraditi poziciju za šut, a tu je aBd i Rose, tako da bye Marco.

Mene bi zanimalo zašto je doveden Radmanović ? Čovjek hladno uzeo milion dolara za ništa. Koji zlanci su njega potpisali :roll:
Vjerovatno da popuni rooster, a bolje da su kakvog rookiea potpisali
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 maj 2013, 17:29

Navijaci Bullsa prave peticiju da zadrzimo Nate Robinsona.
Stvarno ga tamo navijaci pravo vole, upravu je Salt. :)
FK DELFIN NEUM

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 18 maj 2013, 17:59

BIHfan je napisao/la:Navijaci Bullsa prave peticiju da zadrzimo Nate Robinsona.
Stvarno ga tamo navijaci pravo vole, upravu je Salt. :)
Nek prave peticiju da Jerry Reinsdorf proda franšizu. Yebali ga White Soxi u pakšu. :evil: Divim se kako smo mi osvojili 6 titula sa ovakvim ownerom. :roll:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.