FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zastone
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zastone » 20 avg 2015, 10:33

hilmo je napisao/la:
Zastone je napisao/la:Koliko sam cuo jos je jedan trener u opciji..
Ja ni sa njim nisam oduševljen...
Nisam ni ja nesto pretjerano ali etov. Sada , tesko je reci koja je bolja opcija , ja se nadam da ce uprava pogoditi sa trenerom..

RN87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RN87 » 20 avg 2015, 10:37

IMa li ijedan da bi zadovoljio istančani pitarski ukus a da nije Felix Magath :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 avg 2015, 10:40

RN87 je napisao/la:IMa li ijedan da bi zadovoljio istančani pitarski ukus a da nije Felix Magath :mrgreen:
Sir Ferguson :D

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 20 avg 2015, 10:40

RN87 je napisao/la:IMa li ijedan da bi zadovoljio istančani pitarski ukus a da nije Felix Magath :mrgreen:
Ali baš :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 20 avg 2015, 10:40

Ma u godinama on , sta ce nam :lol: :lol:

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 20 avg 2015, 10:40

Murinju se trese stolica u Celziju, treba sacekati nekoliko dana.... :mrgreen: :mrgreen:
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 20 avg 2015, 10:52

amorovski je napisao/la:Procitah post za ove bojkot boyse. Jel vi mislite da bi oni mogli radit sta hoce da nam je recimo SD neki yeben tip sto misli, prvenstveno, na klub pa tek onda na novcanice? Ako ih on ne moze smirit, imaju Horde. Znalo im se govorit i okupljat ih u Red Pointu kad je SDova guzica bila pod upitnikom (znam sta govorim, ko hoce da i on zna, na pp pitaj).. Nebitno, zlo je najvece ;) Yebem ja i Stepanova i Benku i Barbarica ako ti ne mozes igrace urazumit, one igrace koje si ti doveo i one igrace s kojima si ti "ugovore" sklapo. Udarat cemo po trenerima, 3-4 ih ne valja a ja sam jedini dobar jer sam doveo neke kapitalce. A kapitalci su vazda dolazili u svetinju (manjom mjerom, jer je i manje para bilo ;)) i dolazit ce aBd i bez Klokotnice..

EDIT
@bordobijeli Sve je do trenera ;) Ne valjaju ni jedan. Ta će Kodro ba, radio u Španiji. Frajer igro bolan u Barsi, pa da i nije stažiro nigdje, ostalo mu je iz onog vremena kad je igrač bio bolan. Mislim, glupo sam ovo reko "Frajer igro u Barsi". Uglavnom, nisam mislio na to da je dobar stručnjak ako je igro u Barsi..

Uvijek će nam treneri bit oni koji dopuštaju da im se stručnjaci miješaju u poso... Upamtite!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne sklapa ugovore Ibraković sa igračima, prenese zahtjev igrača UO ovi mu kažu skreši to itd itd...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 avg 2015, 10:56

meni ovaj Jesic izgleda ok prije svega sto je vodio partizan to je kao i kod nas stalno si pod pritiskom ,poslije svakog poraza moras biti spreman na kritike .nadam se dace jesic se znati izboriti s tim ,treba podignuti ekipu ,pojacati discplinu i fizicku spremu ,naravno ne moze to sve do celika ali bilo bi dobro dobiti u zenici radi mira u kuci pa da covjek moze u miru raditi :salut: :salut: :salut: Dzeno hvala za sve cak mi je i drag ali realno vise nije islo s Dzenom ,sretno majstore :salut: :salut:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 20 avg 2015, 10:57

Ma ne možemo mi dovesti pravog stranca kada on ne zna nas jezik,a kada bi govorio samo engleski 50% ekipe ne zna engleski, eno Cimirot ne zna i bojim se za njegovu budućnost ako ne bude naučio(na sreću trener je naš), kad on ne zna mislite da Puzi and company znaju xd
Sabrine mi moje!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 avg 2015, 10:59

nama treba trener sa znanjem,iskustvom i autoritetom. i neko ko se nece uciti na nama! Neki igraci su zalutali u bordo tim ,i nadam se da ce biti koji odlazak,ali i dolazak 1-2 provjerenih igraca. Dzeni hvala za sve,ali on je po meni nikakav trener,pa sve da osvoji 100 titula,on jedino moze raditi u nasoj ligi,nigdje vise,ni na Kosovu,Albaniji,CG.... cak ga vecina nasih klubova ne bi htjela,i ne znam sta nam bi pa njega sa privremenog unaprijedismo u glavnog trenera!? hajde da smo mi u rangu Drine,Viteza,Mladosti pa da experimentisemo,ali brate mi smo Sarajevo!

hifans
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hifans » 20 avg 2015, 11:02

Zamisli kako puzigaća i Ikande komuniciraju u svlačionici :mrgreen:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 20 avg 2015, 11:05

e pa da je lahko dovesti trenera, doveo bi ga GNK D. koji ima daleko vecu reputaciju i finans. podlogu, ali...

svakako da je odlicno sto mi sada razgovaramo sa trenerima o kojima do prije samo sezonu-dvije mogli samo sanjati, dobro nije to bas toliko bukvalno poraslo, ali sigurno jeste za koji level vise.

problem je i sto brzo mijenjamo trenere, pa stoga vjerujem i dobar broj trenera sa kojima se pokusava pregovarati, nisu bas nesto spec. zagrijani zbog takvog ponasanja :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 20 avg 2015, 11:07

orde del male

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 avg 2015, 11:08

pa brazilaca i afrikanaca puna evropa slabo da znaju kominicirati s ostalim igracima ,to jest problem ali ne prevelik gotovo pa sve ekipe u evropi imaju takve probleme ,ali rijesi se to uklope se igraci nakon 4-5 mjeseci

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 20 avg 2015, 11:13

bordobijeli je napisao/la:pa brazilaca i afrikanaca puna evropa slabo da znaju kominicirati s ostalim igracima ,to jest problem ali ne prevelik gotovo pa sve ekipe u evropi imaju takve probleme ,ali rijesi se to uklope se igraci nakon 4-5 mjeseci
Kad su Mourinho i El Mister ( što se tiče trenera ) ''brzinom svjetlosti'' naučili italijanski odnosno njemački onda može i svako općenito. Volja je čudo. Dovoljno ti je imati jednog u ekipi sa kojim se možeš razumjeti i Bog te veselio :D
® GONGASHI POWERHOUSE ®

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 avg 2015, 11:29

hilmo je napisao/la:
Od sireva smo u mogućnosti možda samo dovesti onaj travnički, Sir Jovketa :mrgreen:
1946

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 20 avg 2015, 11:39

hilmo je napisao/la:
Oerde je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Al šta je Čala radio s onom ekipom protiv Cluja ;)
:D haj neka te :)

Pa realno jest. Ekipa mu je bila prilično limitirana. Igrali su fenomenalno. Njemu isto jedino je falilo ovo boldirano gore. Ali da je stručnjak, jest vala. Meni jest. Gledao sam ja na sreću i Iskru, tri utakmice Jedinstva - vidi se tu Janjoš. Isti igrači ali... nekako bolje i ljepše izgleda. Zbog nedostatka onog boldiranog, ne bi baš mogao da bude šef struke, ali imao bih ja kao SD drugačije zamisli s njim. :twisted:
Šta je :D
A bilo bi interesantno vidjeti kako bi se on snašao među ovim vukovima koje mi imamo, onako miran staložen čovjek, a kod nas ..uh..

Volio bih ja njega vidjeti u klubu, mislim da bi bio dobar u nekoj koordinaciji između omladinskog pogona i prvog tima, nije mi on za SD tu treba neki fakin. Kao što je ovaj naš :problem:
Šta bi s onim njegovim sinom, gdje on na karaju završi?
Pa čitaj. :D
Ne bi se snašao, teško je to. Ali kažem JA KAO SD, ne bih ja njega na to mjesto, nego da sam ja SD on bih imao drugačiju ulogu. Tu koju si naveo ali i trener prvog tima na čijem čelu struke stoji nedodirljivi Husref, koji bi opet imao ulogu menađera (selektira, dovodi, prodaje, otpušta).

Što se tiče Čaline djece Aldin i nije nikad bio aman zaman igrač, a Emir je igrao negdje u Norveškoj, pa završio karijeru. Meni iskreno drag igrač. Čini mi se da je onomad ošamario Rebrova na Koševu.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 20 avg 2015, 11:57

Emir je mislim sad u onoj Bosna Sema..igra onako :D
A Mehmeda licno znam i predobar je covjek, nije za njega ova nasa selendra od lige. Pa covjek je napustio Jedinstvo jer nije htio da pusti Slobodi da ode u Premijer ligu..Jedinstvo moralo pustiti, dugovi ovo-ono..i on otisao na polusezoni. Eno ga sad opet tamo trener, ali nema koga trenirati, ekipa prelosa.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 20 avg 2015, 12:25

hilmo je napisao/la:
to hilmaga tog hocemo :D

ugl previse ovdje pojedinci seru a veze nemaju, sta kazu Vladavicev pulen, procita se na nekom forumu izvaljena glupost pa se pravite pametni !!!

pa onda prozivanja Ibrakovica, ne kazem ja da je cvjecka, ovakav ili onakav ima i on vjerovatno prstica u svemu, al skontaje vise bez dozvole UO ne moze niko smjeniti, niti postaviti trenera, niti potpisati igraca, Ibrakovic da preporuku pa sta bude, bas kao i poslije titule kada je bio spreman novi trener kojeg je zavrsio Ibrakovic ali UO nije dao pod pritiskom navijaca da se smjeni Dzeno, pa vidimo kako nam je krenulo !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 20 avg 2015, 12:35

Ko god da dođe za trenera trebamo ga podržati.I na prvoj utakmici ne psovati nikom ako loše krene.Vjerujem da će Uprava koja nam je donijela kup i titulu u zadnje dvije sezone dovest adekvatnog šefa.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, mosarajvosa83 i 26 gostiju.