Ovo moje je bila zezancija buraz, ako si pratio na infu postove ovog kojeg sam citirao skontaćeš i zahebancijuSabinho je napisao/la:Je li to sad Krste sad na redu??? Nakok njega, stavljam cenera da je naredni Hebibovic i cvaju na Alispahica.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovo moje je bila zezancija buraz, ako si pratio na infu postove ovog kojeg sam citirao skontaćeš i zahebancijuSabinho je napisao/la:Je li to sad Krste sad na redu??? Nakok njega, stavljam cenera da je naredni Hebibovic i cvaju na Alispahica.
Halali jara slabo sve pratim skoro mjesec vec nisam u Sa.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ovo moje je bila zezancija buraz, ako si pratio na infu postove ovog kojeg sam citirao skontaćeš i zahebancijuSabinho je napisao/la:Je li to sad Krste sad na redu??? Nakok njega, stavljam cenera da je naredni Hebibovic i cvaju na Alispahica.
Stavljam cenera na RadovcaSabinho je napisao/la:Je li to sad Krste sad na redu??? Nakok njega, stavljam cenera da je naredni Hebibovic i cvaju na Alispahica.
hilmo je napisao/la:Bravo!!!zagorski je napisao/la:Ako ne dovedu bas kvalitetnog,iskusnog i autoritativnog trenera koji moze i hoce,onda neka ne dovode nikoga!!!
I druga stvar ako takvog uopste pronadu i dovedu onda neka mu dadnu slobodu u radu i u biranju suradnika i neka stanu iza njega kada je u pitanju zavodenje reda i discipline u ekipi.
Ovo je sustina!!!
Neka nas ne kupuju i neka ne mijenjaju trenere samo zato da ugode navijacima.
Ovo pitanje se ne smije rjesavati ad-hoc!
Al šta je Čala radio s onom ekipom protiv Cluja
U 6 odigranih utakmica ove sezone, Dzeno ima skor od 2 pobjede i 4 poraza.MCMXLVI je napisao/la:Tako je.muhamedhulk je napisao/la:Sad svi bolji od DzeneSad Marinovic madjionicar, Oda Sir Alex itd.
Za pola godine: 'Vracaj se Dzeno, sve ti je oprosteno' i sl. izjave.
UPRAVO, NE SERITE VISE I UOZBILJITE SE!!! PREKO GLAVE STE MI VISE SA MIJENJANJEM TRENERA KAO CARAPA!!! RIJESITE SE TIH KONJINA IGRACA KOJI STETE EKIPI, I STANITE IZA DZENE DO KRAJA!!! PA I PO CIJENU PRVENSTVA. ALI BUDITE JEDNOM LJUDI A NE HINJE.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Jeb.o ti upravu koja nakon dva poraza mjenja trenera.
Šimundža je bio smijenjen te sedmice, zbog izpadanja iz Europe, loših rezultata i osobito zbog poraza 0:3 protiv Olimpije.QUARESMA 18<<< je napisao/la:da on napusti maribor i dodje u sarajevo?Evolution87 je napisao/la:Evo i Šimundža je u igri za trenera.
Šta jeOerde je napisao/la:hilmo je napisao/la:
Al šta je Čala radio s onom ekipom protiv Clujahaj neka te
Pa realno jest. Ekipa mu je bila prilično limitirana. Igrali su fenomenalno. Njemu isto jedino je falilo ovo boldirano gore. Ali da je stručnjak, jest vala. Meni jest. Gledao sam ja na sreću i Iskru, tri utakmice Jedinstva - vidi se tu Janjoš. Isti igrači ali... nekako bolje i ljepše izgleda. Zbog nedostatka onog boldiranog, ne bi baš mogao da bude šef struke, ali imao bih ja kao SD drugačije zamisli s njim.
A daaaajbulbasor je napisao/la:I ovaj bio trener Obilica....
Mislim da sam čitao da Čalin sin radi kao fiziterapeut negdje na Otoci.hilmo je napisao/la: Šta bi s onim njegovim sinom, gdje on na karaju završi?
Ipak je Nikolic cini mi se trenutno slobodan trener..Hercegovac_do_groba je napisao/la:I Nikolic je bolji od Jesica jasno ali eto po meni je Milan Rastavac mozda i najperspektivniji od svih. Jesic i slicni bi dosli smao da uzmu jos malo novca, nema on ni motiva a bogami ni velikog znanja da uradi ne znam sta.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, JavierBosnia, perodeformero, r3m1 i 63 gosta.