FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 avg 2015, 23:34

Sabinho je napisao/la:Je li to sad Krste sad na redu??? Nakok njega, stavljam cenera da je naredni Hebibovic i cvaju na Alispahica.
Ovo moje je bila zezancija buraz, ako si pratio na infu postove ovog kojeg sam citirao skontaćeš i zahebanciju :)
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 avg 2015, 23:36

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Je li to sad Krste sad na redu??? Nakok njega, stavljam cenera da je naredni Hebibovic i cvaju na Alispahica.
Ovo moje je bila zezancija buraz, ako si pratio na infu postove ovog kojeg sam citirao skontaćeš i zahebanciju :)
Halali jara slabo sve pratim skoro mjesec vec nisam u Sa.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 avg 2015, 23:39

Stavljam cenera na Radovca
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 avg 2015, 23:39

[youtube][/youtube]
I kad mi na trenutak bude žao dotičnog što odlazi jer zna nekad biti i simpatičan na neki svoj način :mrgreen: pogledam ovaj klip i bude mi lakše, bolje :mrgreen:
1946

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 19 avg 2015, 23:41

Moramo priznati svi da nam je Dzeno u ove 2 godine donio najvise radosti ipak #iskreno :D .. Ali opet od kako se je vratio na klupu ja sam govorio i ovdje pisao da nama treba trener vecih dometa ..

Oerde
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Oerde » 19 avg 2015, 23:42

hilmo je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Ako ne dovedu bas kvalitetnog,iskusnog i autoritativnog trenera koji moze i hoce,onda neka ne dovode nikoga!!!
I druga stvar ako takvog uopste pronadu i dovedu onda neka mu dadnu slobodu u radu i u biranju suradnika i neka stanu iza njega kada je u pitanju zavodenje reda i discipline u ekipi.
Ovo je sustina!!!
Neka nas ne kupuju i neka ne mijenjaju trenere samo zato da ugode navijacima.
Ovo pitanje se ne smije rjesavati ad-hoc!
Bravo!!!

Al šta je Čala radio s onom ekipom protiv Cluja ;)
:D haj neka te :)

Pa realno jest. Ekipa mu je bila prilično limitirana. Igrali su fenomenalno. Njemu isto jedino je falilo ovo boldirano gore. Ali da je stručnjak, jest vala. Meni jest. Gledao sam ja na sreću i Iskru, tri utakmice Jedinstva - vidi se tu Janjoš. Isti igrači ali... nekako bolje i ljepše izgleda. Zbog nedostatka onog boldiranog, ne bi baš mogao da bude šef struke, ali imao bih ja kao SD drugačije zamisli s njim. :twisted:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 avg 2015, 23:48

Ako dođe Miodrag nek mu uprava da slobodu, i ako on kaze ovaj igrac se ne zalaze dovoljno, ne trudi i sl, odmah eliminisati tog igraca, dosta je vise bilo mijenjanja trenera zbog klanova i nekih klosara koji bojkotuju. Dovedi trenera koji je autoritet i onda nek zna da mu uprava stoji iza leđa i da njega podrzavaju a ne Puzigacu i slicne klosare koji piju po Bakusu i ostalim rupama.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 avg 2015, 23:48

MCMXLVI je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Sad svi bolji od Dzene :crazy: Sad Marinovic madjionicar, Oda Sir Alex itd. :D
Za pola godine: 'Vracaj se Dzeno, sve ti je oprosteno' i sl. izjave.
UPRAVO, NE SERITE VISE I UOZBILJITE SE!!! PREKO GLAVE STE MI VISE SA MIJENJANJEM TRENERA KAO CARAPA!!! RIJESITE SE TIH KONJINA IGRACA KOJI STETE EKIPI, I STANITE IZA DZENE DO KRAJA!!! PA I PO CIJENU PRVENSTVA. ALI BUDITE JEDNOM LJUDI A NE HINJE.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Tako je.
Jeb.o ti upravu koja nakon dva poraza mjenja trenera.
U 6 odigranih utakmica ove sezone, Dzeno ima skor od 2 pobjede i 4 poraza.

A nijedan trener nece moci voditi fks ukoliko ne moze obuzdati te bojkot boyse...
Kad obuzda te igrace, tad ce i uprava stati iza njega. Znat ce da vrijedi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 19 avg 2015, 23:50

Dalje od Jesica Sarajlije, taj s enidje ne zadrzi duze od sezone a cesto popije otkaz u toku same sezone. Dva puta u Partizanu nista nije osvojio a zadnji put je uspeo da izgubi tri derbija u 40 dana, svaki sa po 1-0. Ostao je upamcen i po dovodjenju Asena Nikolova "Bugarskog Bebeta" verovatno najgoreg igraca koji je obukao dres sa brojem 10 u istoriji Partizana. Ako trazite trenera u Srbiji mozete dovesti daleko bolja resenje od ovog. Na primjer Milojevic iz Cukarickog, mada tesko da ode posto uprava Cuke najavljuje novi ugovor. Dalje izuzetno je zanimljiv Rastavac iz radnickog iz Nisa, Nislije igraju tvrdo na rezultat i Zvezda i Partizan redovno kiksaju protiv njih od kada ih on vodi. I U BG je uzimao bodove i jednim i drugim a tek je 8 meseci u Nisu. Eto dva mlada i perspektivna trenera koji u buducnosti mogu biti na klupi Zvezde ili Partizana, kakav crni Jesic...

OlimpijaLJ
Kontakt:

Post Postao/la OlimpijaLJ » 19 avg 2015, 23:50

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Evo i Šimundža je u igri za trenera.
da on napusti maribor i dodje u sarajevo?
Šimundža je bio smijenjen te sedmice, zbog izpadanja iz Europe, loših rezultata i osobito zbog poraza 0:3 protiv Olimpije.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 19 avg 2015, 23:52

Ja prije tipujem na onog Nikolica, celu sto je trenirao Partizan..

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 avg 2015, 23:52

evo sa klixa :

Ješić je vodio Partizan u dva navrata i oba puta je smenjen jer nije osvojio titulu.
Ono što je sigurno, to je da je Partizan u oba njegova mandata igrao izrazito napadački fudbal. Ako se ne varam, te 1999/2000 u njegovom prvom mandatu je Partizan postavio rekord sa 111 datih golova u prvenstvu, na 34 utakmice. Ali eto nije bio prvak...opet zahvaljujući nekim Ješićem budalaštinama i spletom čudnih okolnosti.

On je kao igrač bio krljator i beskompromisan borac i kolekcionar kartona. Takav je i kao trener. Pošten, prgav,zaeban i često priča i pravi gluposti.
Nipošto mu ne dozvoliti da vodi prelazni rok, jer tu zna da se pogubi i ne zna gde udara.
To kako je on sastavio tim u sezoni 2006/07, dovodio i otpuštao igrače, vodio pripreme i tim kroz sezonu, inspirisalo je neke likove na FM Serbia da napišu urnebesnu parodiju u vidu teksta "Vodi tim kao Miodrag Ješić".
Šteta što se to sad ne može naći na internetu.

U Evropi pamtim da je s njim pregažena Rijeka, ispalo se od tada mnogo jakog Leedsa, da je izbacio Maribor, Groningen sa Luisom Suarezom , uveo je tim u Ligu Evrope...itd itd.

Nije on loš stručnjak za ovdašnje uslove i sigurno nije podguzna muva. Neće on dozvoliti da se s njim neko sprda i da mu se mešaju u posao.
Ali u stvari, to i jeste najveći problem kad je u pitanju Miodrag Ješić.

Sve u svemu...za trenere je uvek nezahvalno prognozirati šta će i kako biti.
Nije to kao sa igračima.
Mnogo drugih faktora tu odlučuje.
Hektor Kuper je bio brilijantan trener samo u Valenciji. Nigde više.
Lotar Mateus je truba od trenera svuda bio, a s Partizanom je napravio senzaciju i igrao Ligu Šampiona egal sa Realovim Galaktikosima,Murinjovim Portom i Drogbinim Olimpikom.

kad ovo procitam imam osjecaj da ce se desiti jedna od ove dvije stvari a to su ili ce **** i upravu i menadzere, igrace neke cak i otjerati i igrati onako kako on zamisli ili ce vec u decembru da pakuje kofere :D
Pyro is not a crime !

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 19 avg 2015, 23:59

I Nikolic je bolji od Jesica jasno ali eto po meni je Milan Rastavac mozda i najperspektivniji od svih. Jesic i slicni bi dosli smao da uzmu jos malo novca, nema on ni motiva a bogami ni velikog znanja da uradi ne znam sta.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 20 avg 2015, 00:00

U bogatoj trenerskoj karijeri koju je počeo 1992. godine u Obiliću trenirao je 23 kluba, između ostalih beogradski Partizan, OFK Beograd, Slaviju i CSKA iz Sofije, Litex i Budućnost iz Podgorice. Posljednji angažman imao je u Yangon Unitedu iz Mijanmara.

Ovo ce da bude ko onaj Portugalac u Sobodi...
Zadnja izmjena: bulbasor, dana/u 20 avg 2015, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 avg 2015, 00:03

Nisam ja bas za ova razna neprovjerena imena iz drugih drzava, ako Miodrag nije za nas, bolje onda probati sa Jagodicem, Marinovicem i nekim slicnim ko zna kakva je nasa liga i kako funkcionise. Po mnogo cemu smo mi specificni, to zna samo ko prati ovu ligu. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 avg 2015, 00:04

Oerde je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Al šta je Čala radio s onom ekipom protiv Cluja ;)
:D haj neka te :)

Pa realno jest. Ekipa mu je bila prilično limitirana. Igrali su fenomenalno. Njemu isto jedino je falilo ovo boldirano gore. Ali da je stručnjak, jest vala. Meni jest. Gledao sam ja na sreću i Iskru, tri utakmice Jedinstva - vidi se tu Janjoš. Isti igrači ali... nekako bolje i ljepše izgleda. Zbog nedostatka onog boldiranog, ne bi baš mogao da bude šef struke, ali imao bih ja kao SD drugačije zamisli s njim. :twisted:
Šta je :D
A bilo bi interesantno vidjeti kako bi se on snašao među ovim vukovima koje mi imamo, onako miran staložen čovjek, a kod nas ..uh..

Volio bih ja njega vidjeti u klubu, mislim da bi bio dobar u nekoj koordinaciji između omladinskog pogona i prvog tima, nije mi on za SD tu treba neki fakin. Kao što je ovaj naš :problem:
Šta bi s onim njegovim sinom, gdje on na karaju završi?
bulbasor je napisao/la:I ovaj bio trener Obilica.... :facepalm:
A daaaaj

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 20 avg 2015, 00:05

Pa jeste Jesic furao napadacki fudbal tu nema sumnje to fura svaki trener u Zvezdi i Partizanu to je pravilo broj 1. Partizan je sa Jesicem dobio Zvezdu 4-2 na Marakani kada je Zvezdu vodio Bajevic. Mada nije to neki pokazatelj jer je Zvezda tada bila 9 bodova ispred a kasnije se pokazalo da to nije bilo realno stanje. Bajevic je otisao a Djurovski je Jesica tukao u preostala dva derbija (3 derbija u prvenstvu su igrana) i jednom u kup za kako rekoh nekih 40 dana.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 avg 2015, 00:06

hilmo je napisao/la: Šta bi s onim njegovim sinom, gdje on na karaju završi?
Mislim da sam čitao da Čalin sin radi kao fiziterapeut negdje na Otoci.
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 20 avg 2015, 00:06

E to joker, treba znati ovu ligu, ja mislim to je bio veliki problem Jarniu i Mehi. Po meni Jagodic bi bio dobro izbor, jos je sa Borcem uzeo titulu i kup ako se ne varam.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 20 avg 2015, 00:07

Hercegovac_do_groba je napisao/la:I Nikolic je bolji od Jesica jasno ali eto po meni je Milan Rastavac mozda i najperspektivniji od svih. Jesic i slicni bi dosli smao da uzmu jos malo novca, nema on ni motiva a bogami ni velikog znanja da uradi ne znam sta.
Ipak je Nikolic cini mi se trenutno slobodan trener..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, JavierBosnia, perodeformero, r3m1 i 63 gosta.