FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ajmo jos jedan zasluzili smo makar bod,nadam se da ce i nas makar jednom sreca pogledati
@zeljocity
Ne lupetaj bgt, kakav kvalitet, realno s ovom ekipom mi ne mozemo nikog pobjediti, a o tituli mozemo razmisljati samo ako dovedemo 2-3 prava pojacanja.
Ne lupetaj bgt, kakav kvalitet, realno s ovom ekipom mi ne mozemo nikog pobjediti, a o tituli mozemo razmisljati samo ako dovedemo 2-3 prava pojacanja.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Pa Hodzicu sta promasi 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Večeras ima dosta igrača koji igraju loše, međutim Jamak je najlošiji. Nadam se da će me do kraja demantovatiDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Jel izasao Jamak u drugom???
Neka mi neko kaže nešto protiv Yanija sve ću vas pobit 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
idi bolan eno bratstvo izgubilo,ne sramoti bracuAsharaK je napisao/la:Neka mi neko kaže nešto protiv Yanija sve ću vas pobit
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bolji smo dosta na terenu ajmo jos jedan molim vas.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Majke ti,gledas li ti ove kre.mbile sta rade po odbrani i ti napises Jamak najlosiji! cccValter je napisao/la:Večeras ima dosta igrača koji igraju loše, međutim Jamak je najlošiji. Nadam se da će me do kraja demantovatiDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Jel izasao Jamak u drugom???

astra1922 je napisao/la:idi bolan eno bratstvo izgubilo,ne sramoti bracuAsharaK je napisao/la:Neka mi neko kaže nešto protiv Yanija sve ću vas pobit
Kakvo Bratstvo, daleko biloooo, FUUUUUUUUUUJ brate

Ok ja lupetam.. Cujemo se na kraju sezone!!EmirTM87 je napisao/la:@zeljocity
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
jao ofsajda...cccccccccccccccccccccc 

salim se samo udri sad ce jani jos jedan namjestiti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ofsajd ????????????
pa dali su oni gol iz ofsajda sudija debilu bas ovaj je to dopustio na ovoj strani.
pa dali su oni gol iz ofsajda sudija debilu bas ovaj je to dopustio na ovoj strani.
Oj ofsajdaaaaaaaaaaaa
SUDIJAAAAAAAAa
SUDIJAAAAAAAAa
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jao linijskog sudije, kurvo jedna
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jao sta radi ovaj pomocni!

pomocni jbm te u te noge frljave u sta ti gledas
Nije opet bio pa sta je ovo jel ovo moguce da nam ovo radi.
- ibrakadabra
- Kontakt:
ko je ovaj pomocni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.