RN87 je napisao/la:Allahu dragom hvala i jos samo da mu bic namaknemo pa nek ih satire.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
RN87 je napisao/la:Allahu dragom hvala i jos samo da mu bic namaknemo pa nek ih satire.
To hoćeš da kažeš da za to vrijeme nije baš toliko zaslužan za te titule? Pa de da se ne lažemo onda i Dženo je vodio po pola godine i bio tu kad su se slavile titule... šta je problem?muhamedhulk je napisao/la:Evo ovaj sto se spominje, lik se naosvajao trofeja a bio po pola godine u klubovima???
DE SE UOZBILJITE VISE!!!
amorovski je napisao/la:To je to. Da dodam jos samo da je Oda jedan veliki genijalac i strucnjak, takoreci fantastican trener. Puuumacahz je napisao/la:da sumiramo:
Dzenan Uscuplic.: osvojio kup, osvojio titulu, u dvije sezone, igrao play off, ne valja, nema pojma, ne zna izmjenu napraviti, pijan se tetura po terenu do klupe. baljezga, igra je odron i kriminalna, ne pravimo 3 suta po utakmici.
Kodro: Gvardiolin ucitelj, mag, sveznajuci takticar, malo slabijeg vokabulara, ali to nadopunjuje strasnom taktikom. Barca protiv nas ne bi imala sanse, sa njim na klupi. Igra sa njim stransa,po 30 suteva imamo na utakmici sa njim, to sto ne bi titulu nikad uzeo, sa istom ekipom s kojom je Dzeno, to nema veze, jer **** titule, treba u ekipi rijesiti skart, koji skart?
Jesic: strasan trener wauuuuu, vodio Partizan wauu, vodio neke smrdljive bugare, ne duze od pola godine i postotak pobjeda mu je manji od 30% al on je wauu trener.
Svi drugi: svi su bolji od naseg Dzene.
Ja kad citam forum imma utisak da su vecina forumasa, neke uvrijedjene mlade, pa im nista ne valja.
I da vi ste pametni, fudbalski strucnjaci, koji nadgledaju svaki trening i znate, ko je koliko sprenan i znte kad i koju izmjenu napraviti. Za vama place nasa Academija i nas strucni stab.
Stvarno uzas
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Opet moram reci da se slazem sa tobom, jedini razlog sto ja branim Dzenu je njegova igra. Napadacka brza igra sa kratkim dodavanjem, samo sto to nasi igraci ne znaju! Bio je 27 utakmica bez poraza, titula i kup play off. Jbg nije to mala stvar. Ali njegov glavni problem po meni je, njegova amaterska struka. Pogotov onaj pomocni i scout team. Meni samo jako smeta sto se ovako brzo mjenjaju treneri, kao i Kodro i Jarni. Evo opet dovode trenera koji je po klubovima samo pola godine. Ne valja to. Opet cemo morati ponovo ispocetka kad tad.jurisicduska je napisao/la:
Upravu si ti donekle, igrača ima koji neće da igraju to sam bezbroj puta pisao, ali za takve postoji tribina i klupa, a ne da budeš najbolji haver s njima i da izjavljuješ da su veliki ljudi, vidjet ćeš ako se istrpi profesionalizam jednom da nam to samo dobro može donijeti, nikako loše. Dženu bi istrpili svakako da je taj čovjek kapacitet da vodi Sarajevo da ima viziju, igru a da je rezultat izostao. On nema ništa brate od tog, on je igrao na emocije i euforiju i na pozitivan šok oba puta, i na to jer ima najjači tim u ligi. Ja bih volio iskreno da me ne shvatiš pogrešno da je Dženan ostao i dokazao da je mag, al nije brate ****, igra šablone i pročitan je i nema iskoraka s njim a sa ekipom kakvu imamo uz nadogradnju pred Europu treba da pruži nešto novo, nije pružio hajd ćao. Nema sentimenta. Nek i ovog sutra smijene ako ne bude bolji, ja samo Sarajevo gledam, **** se meni za Dženana i bilo koga. Hoću bodove, pobjede i srce na terenu.
Pozitiva.pitic je napisao/la:Dženo hvala ti za titulu i kup, ali ove sezone nije išlo kako treba.
Kako saznajemo, Osim Uščuplića bit će smijenjen i čitav stručni štab.![]()
![]()
![]()
Hocu da kazem da tu nisu cista posla, a vidim po komentarima da je lik cudan..ne osporavam uspjeh, vise kontam zasto je napustao ekipe ako ih je vodio do titula, kupova i sl?PitarBordo je napisao/la:To hoćeš da kažeš da za to vrijeme nije baš toliko zaslužan za te titule? Pa de da se ne lažemo onda i Dženo je vodio po pola godine i bio tu kad su se slavile titule... šta je problem?muhamedhulk je napisao/la:Evo ovaj sto se spominje, lik se naosvajao trofeja a bio po pola godine u klubovima???
DE SE UOZBILJITE VISE!!!
To je to.PitarBordo je napisao/la:Ozbiljnost po pitanju trenera se može vizuelno opisati onom slikom na početku utakmice u Poznanu... kad je Dženo u kadru.... a potpis..... tu počinje i završava sva priča.
da on napusti maribor i dodje u sarajevo?Evolution87 je napisao/la:Evo i Šimundža je u igri za trenera.
Ma lupa krme Sinan. Jesic ce biti trener.Evolution87 je napisao/la:Evo i Šimundža je u igri za trenera.
Pa čovjek dobar trener,tražen.Nek' uzme i kod nas titula pe neka ide u CSKAamstaff je napisao/la:Ješić je već promijenio 30 klubova što mi nekako i nije normalno...
Success rate as coach:kenanbrajic je napisao/la:Vala, sad gledam na TM...statistički, ovaj Ješić se ne može pohvaliti nekim aman uspijesima, bar ne onim što mi tražimo od trenera:
Success rate as coach:
39,6 % Wins
22,9 % Draw
37,5 % Losses
Kažu da neda nikom da mu se mješa u posto, tako da ga menadžeri i uprave ne vole.amstaff je napisao/la:Ješić je već promijenio 30 klubova što mi nekako i nije normalno...
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Hamagara, PapakIzSa, Proximic, Samozdravlje, Varijantas8 i 79 gostiju.