FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Igra i nije losa, ali odbrana... uzasno. Jamak bi morao mnogo bolje. Sta je Adilovic znacio za ovu ekipu...
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 21 sep 2013, 20:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ma šta nas briga, biće bolje. Važno je da smo mi navijači pljuvali Adilovića i na kraju ga se i rješili. Naravno kriv je stručni štab, igrači, samo smo mi navijači idealni naročito kada slavimo odlazak najboljeg strijelca. Nije problem nekada nemati sreče, imati niz lošijih rezultata, ali u ovakvoj ligi ako večeras primimo još jedan gol imačemo negativnu gol razliku, e to je sramota
Pa sta ti gledas majke ti,o kakvoj ti to kvaliteti pricas da mi je znatizeljocity je napisao/la:Sta bolan pricas?? Pa ne mozes sebe nazivati navijacem Zelje i uz to jos aktulenog sampina i ovako nesto napisati! Previse je nervoze i pritiska na nasim igracima i to se vidi iz aviona. Kvalitetom i uz ovakvu ekipu 100% tvrdim da nema kvalitetnije ekipe od nas. Ovdje smo usli sa pogresnom taktikom a na trenutke se vidi da znamo sa loptom baratat i to jako fino. Problem je sto hocemo evrogolove umjesto da igramo i "seljacki" pa spicokom je opali ako nista drugo ali sutaj na go, ali jok hajmo mahnut jednom dvaput pa ga onda majstorski zavrnut ali to ne ide i to treba pod hitno mjenjat.sajo10 je napisao/la:Pa niste valjda mislili da ce mo uzet bod/tri boda veceras haha. Budimo realni...

Nama treba vjecnost da istrcimo kontrtu,Siroki u par sekundi to odradi...ljudi nam naprave pometnju samo takvu.
Kao sto smo se radovali zadnjih godina svim uspjesima,tako se sad i mucimo i brinemo zbog ovako letargicne i igre i ekipe..navijac si znaci samo onda kad dizes u nebesa tamo nekog iako vidis da tako nije ni izbliza..e svasta.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
- champions1921
Odbrana nam je nula.. Prolaze listicani kako hoce.. Odlazak Bogija i Vasilica u paketu ce biti tesko nadoknaditi.. Za nadati se da ce Zola unijeti odredjenu svjezinu i da ce kvalitetno raditi destrukciju protivnickih napada kada se vrati, al nevjerujem da ga mozemo ocekivati 100% spremnog bar jos dva mjeseca.. Pod hitno nam je potreban stoper i spic ili cemo morati halaliti ovu sezonu, bar kada je prvo mjesto u prvenstvu u pitanju..
Navodno smo fizicki dobro spremni ali ja nekako imam dojam da ne postoji nimalo svjezine u nasim igracima.. Ne znam koji su razlozi njihove tromosti, nevoljnosti i apatije ali znam da je pomalo mucno pratiti nase tekme u ovoj sezoni..
Navodno smo fizicki dobro spremni ali ja nekako imam dojam da ne postoji nimalo svjezine u nasim igracima.. Ne znam koji su razlozi njihove tromosti, nevoljnosti i apatije ali znam da je pomalo mucno pratiti nase tekme u ovoj sezoni..
BUDI ŽELJO !!!
prati covjek moduHead je napisao/la:Kakve su ono pantalone kod Osima.

Ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
kako Urdinov onog slomi hahahah
Na vrijeme dat gol imamo sanse makar nerijeseno izvuc.
Pa Hadzicu imas li ti usta i glas pa deri se ovo je tvoja lopta nemas ta stoper ici na nju.
Pa Hadzicu imas li ti usta i glas pa deri se ovo je tvoja lopta nemas ta stoper ici na nju.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 21 sep 2013, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jao odbrane!
Kao sto napisah u postu prije!Igramo dobro,ali odbrana!

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Samo se smijat, nista drugo 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Boze sacuvaj....
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Zar je ovaj Bajic igrao uopste??

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
ee cuj stanic, 100% ce on preokret donijeti 

Reagujem na njegovo pisanje o nama kao da smo neki amaterski klub a ne aktuelni sampioni drzave! A sto se same tekme tice pa po pisanju ovdje cojek bi mogao zakljucit da smo totalni levati i da nam ovi rade sta hoce. Zapamti ovo: ZELJO CE BITI SAMPION TAMAN DA NE DOVEDE JEDNOG JEDINOG IGRACA!!adoni je napisao/la:Pa sta ti gledas majke ti,o kakvoj ti to kvaliteti pricas da mi je znatizeljocity je napisao/la:Sta bolan pricas?? Pa ne mozes sebe nazivati navijacem Zelje i uz to jos aktulenog sampina i ovako nesto napisati! Previse je nervoze i pritiska na nasim igracima i to se vidi iz aviona. Kvalitetom i uz ovakvu ekipu 100% tvrdim da nema kvalitetnije ekipe od nas. Ovdje smo usli sa pogresnom taktikom a na trenutke se vidi da znamo sa loptom baratat i to jako fino. Problem je sto hocemo evrogolove umjesto da igramo i "seljacki" pa spicokom je opali ako nista drugo ali sutaj na go, ali jok hajmo mahnut jednom dvaput pa ga onda majstorski zavrnut ali to ne ide i to treba pod hitno mjenjat.sajo10 je napisao/la:Pa niste valjda mislili da ce mo uzet bod/tri boda veceras haha. Budimo realni...![]()
![]()
Nama treba vjecnost da istrcimo kontrtu,Siroki u par sekundi to odradi...ljudi nam naprave pometnju samo takvu.
Kao sto smo se radovali zadnjih godina svim uspjesima,tako se sad i mucimo i brinemo zbog ovako letargicne i igre i ekipe..navijac si znaci samo onda kad dizes u nebesa tamo nekog iako vidis da tako nije ni izbliza..e svasta.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
- Kontakt:
Jel izasao Jamak u drugom???
Zaslužujemo bodove 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- plavalokomotiva
- Kontakt:
EVO GA!!
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.