Suti, kako je tek CelikuWestSideTz je napisao/la: Do kad ce nas drugi klubovi smatrat kao predmet za nabijanje ?
DO KAD ?
UPRAVA NAPOLJE !

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Suti, kako je tek CelikuWestSideTz je napisao/la: Do kad ce nas drugi klubovi smatrat kao predmet za nabijanje ?
DO KAD ?
UPRAVA NAPOLJE !
Nije ni nama puno bolje ...Beduin je napisao/la:Suti, kako je tek CelikuWestSideTz je napisao/la: Do kad ce nas drugi klubovi smatrat kao predmet za nabijanje ?
DO KAD ?
UPRAVA NAPOLJE !
I jeste za ismijavanje, ne zna se koji je gori, on ili mu sportski direktor, blage veze oni o fudbalu nemaju.....na sta su oni skrsili novac od gradskog budzeta, ono se ne moze svariti ni sa sodom bikarbonom.tuzlak1987 je napisao/la:Gledaj ovog delegata, drzi na profilu sliku covjeka sto nas je zavalio 4 miliona, a ismijava predsjednika svog kluba. Sve dok ima takvih nema od nas nista.
Jedno je kritikovati zbog loseg rada, drugo je nesto potpuno ismijavati od samog starta mandata i kada nije bilo nikakvih razloga.Skver je napisao/la:I jeste za ismijavanje, ne zna se koji je gori, on ili mu sportski direktor, blage veze oni o fudbalu nemaju.....na sta su oni skrsili novac od gradskog budzeta, ono se ne moze svariti ni sa sodom bikarbonom.tuzlak1987 je napisao/la:Gledaj ovog delegata, drzi na profilu sliku covjeka sto nas je zavalio 4 miliona, a ismijava predsjednika svog kluba. Sve dok ima takvih nema od nas nista.
Dobar t je post samo danas je fudbal biznis i to je tesko. Ja sam prije bio da se vrati zakon ko u bivsoj jugi da igraci ne mogu do 27.napustit nasu ligu, al vidimo da u ovoj krompiriste ligama u regionu klubovi od toga zive. Jedini spas je privatizacija. A sto se tice jzcerasnje tekme bio sam u pravu da je vise bilo pitara nego fukara, ovacije publike pred kraj meca i interviju Nalićaa. Bilo je neugodno sjedit u VIP lozi. HahahahahaChinaglia je napisao/la:pa zato sam podrzao odluku o smanjenju broja stranaca sa 6 na 4, aBd da se to smanji na jos manji broj, u idealnom svijetu strani igraci bili bi zabranjeni, pa bi klubovi bili prisiljeni stvarati vlastite igrace... kad bi nasi klubovi stvarali vlastite igrace, onda mi stranci ne bi predstavljali problem, neka ih, al posto to nije slucaj, strancima se mora stati u kraj... kao satro, ovo ide na stetu klubovima, a oduvijek su nase klubove u evropskim takmicenjima samarali (bilo je tu par dobrih rezultata, al generalno dominiraju oni losi)
mozda bi kvalitet premijer lige pao, al vremenom bi se ponovo podigao i dosao bi na nivo veci nego sto je ikad bio, dok se ti mladi igraci razviju itd i to postane praksa iz godine u godinu... talenta sirom bosne i hercegovine ima, ali potrebni su strucni ljudi da to prepoznaju, da ta djeca ne propadaju jer ih niko ne moze primjetit, jer nemaju menadzere, jer moras platit da bi igrao u op itd
umjesto sto ces skupo platit stranca iz srbije ili hrvatske, koji naravno ne moze igrat u tim ligama, inace ne bi dosao ovdje, bolje je razvijat vlastite igrace koji ce ti nekad u buducnosti donijeti novac... ne znam sta to fali athletic bilbao-u, jos kod njih mogu igrat samo baskijci, ne igraci iz citave spanije...
Imas koga i porediti hahahaha, pa ljudi redovno ligu prvaka igrali, sad ligu evrope. Eno ti Hajduk, veci talenti se prodavaju za 1-2-3 miliona, a da bi dosli makar do njih moramo igrati makar jedno kolo Evrope svake 2-3 godine, a ovako sta ces ocekivati nego 200-300k €.Tuzlak04 je napisao/la:Sad citam da Benković (21. god) iz Dinama ode za 11 miliona funti. A gdje smo sad mi sa nasim transferima
Trebas dodati, da mi ne znamo !!. Stavio sam poređenje između znati i ne znati. Mi ne znamo prodati ni za 200-300 k. Prodati za 200-300 k nije loše za nas, ali zbog kokošarskog mentaliteta i to propada. .bhpremierliga12 je napisao/la:Imas koga i porediti hahahaha, pa ljudi redovno ligu prvaka igrali, sad ligu evrope. Eno ti Hajduk, veci talenti se prodavaju za 1-2-3 miliona, a da bi dosli makar do njih moramo igrati makar jedno kolo Evrope svake 2-3 godine, a ovako sta ces ocekivati nego 200-300k €.Tuzlak04 je napisao/la:Sad citam da Benković (21. god) iz Dinama ode za 11 miliona funti. A gdje smo sad mi sa nasim transferima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.