Ima kakve ima rezultate a Dženo ima jaču ekipu na svakoj poziciji, poredi mi uspjehe rajkarda koji je prosječan trener i Unaj Emerika koji je vanserijski stručnjak, bolje uspjehe ima rajkard jer je bolju ekipu vodio, i gdje je sad, nigdje, a ovaj sa prosječnom ekipom napravi nešto, to je trener. Šta će ti statistika? Jesi zadovoljan igrom Sarajeva u zadnjih pola godine? Ako jesi svaka ti čast, a ubjedljivo najjači kadar imamo u ligi na svim pozicijama.amorovski je napisao/la:Oj sta citam sve, nevjerovatno. Odovic trener, genijalac, fantastican.. Sramota
Dajte nam statistike Dzene i velikog Ode, dajte nam medjusobne omjere strucnjaci. Koliko Oda ima trofeja? Sta s3rete koji qrac
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Na ovaj datum iduce godine, mi i Jesic cemo se boriti za grupe lige sampiona
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- kenanbrajic
- Kontakt:
Jel ovo za svaki slučaj, da nam možeš citirati "rekoh vam ja"RN87 je napisao/la:Na ovaj datum iduce godine, mi i Jesic cemo se boriti za grupe lige sampiona

Normalno 

eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Jest u Angoli je ima više od godine. Pričao sam ja sa kćerkom njegovom, jedino mu ne štima udaljenost ta, ostalo je sve uredu kako je ona meni rekla tada.mma_hz je napisao/la: Gdje nam je Dragan Jovicmeni jedan od drazih ljudi koji je vodio nas klub.
P.S. sad vidjoh u Angoli vodi klub--![]()

Tako blizu, a tako daleko.
- PitarBordo
- Kontakt:
Duška u se idu! +1000000jurisicduska je napisao/la:Ima kakve ima rezultate a Dženo ima jaču ekipu na svakoj poziciji, poredi mi uspjehe rajkarda koji je prosječan trener i Unaj Emerika koji je vanserijski stručnjak, bolje uspjehe ima rajkard jer je bolju ekipu vodio, i gdje je sad, nigdje, a ovaj sa prosječnom ekipom napravi nešto, to je trener. Šta će ti statistika? Jesi zadovoljan igrom Sarajeva u zadnjih pola godine? Ako jesi svaka ti čast, a ubjedljivo najjači kadar imamo u ligi na svim pozicijama.amorovski je napisao/la:Oj sta citam sve, nevjerovatno. Odovic trener, genijalac, fantastican.. Sramota
Dajte nam statistike Dzene i velikog Ode, dajte nam medjusobne omjere strucnjaci. Koliko Oda ima trofeja? Sta s3rete koji qrac
Samo Saraj'vo.
I Moyes je bio beton sa Evertonom, pa sta bi kad je doso u Manchester??jurisicduska je napisao/la:Ima kakve ima rezultate a Dženo ima jaču ekipu na svakoj poziciji, poredi mi uspjehe rajkarda koji je prosječan trener i Unaj Emerika koji je vanserijski stručnjak, bolje uspjehe ima rajkard jer je bolju ekipu vodio, i gdje je sad, nigdje, a ovaj sa prosječnom ekipom napravi nešto, to je trener. Šta će ti statistika? Jesi zadovoljan igrom Sarajeva u zadnjih pola godine? Ako jesi svaka ti čast, a ubjedljivo najjači kadar imamo u ligi na svim pozicijama.amorovski je napisao/la:Oj sta citam sve, nevjerovatno. Odovic trener, genijalac, fantastican.. Sramota
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa baš, ne mogu da vjerujem, samo dva poraza i odmah nogaMCMXLVI je napisao/la:Tako je.muhamedhulk je napisao/la:Sad svi bolji od DzeneSad Marinovic madjionicar, Oda Sir Alex itd.
Za pola godine: 'Vracaj se Dzeno, sve ti je oprosteno' i sl. izjave.
UPRAVO, NE SERITE VISE I UOZBILJITE SE!!! PREKO GLAVE STE MI VISE SA MIJENJANJEM TRENERA KAO CARAPA!!! RIJESITE SE TIH KONJINA IGRACA KOJI STETE EKIPI, I STANITE IZA DZENE DO KRAJA!!! PA I PO CIJENU PRVENSTVA. ALI BUDITE JEDNOM LJUDI A NE HINJE.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Jeb.o ti upravu koja nakon dva poraza mjenja trenera.
ne znam šta da kažem, dzeni sve najbolje zelim
Malo si i ti sada pretjerao sa tim sarkazmom.macahz je napisao/la:da sumiramo:
Dzenan Uscuplic.: osvojio kup, osvojio titulu, u dvije sezone, igrao play off, ne valja, nema pojma, ne zna izmjenu napraviti, pijan se tetura po terenu do klupe. baljezga, igra je odron i kriminalna, ne pravimo 3 suta po utakmici.
Kodro: Gvardiolin ucitelj, mag, sveznajuci takticar, malo slabijeg vokabulara, ali to nadopunjuje strasnom taktikom. Barca protiv nas ne bi imala sanse, sa njim na klupi. Igra sa njim stransa,po 30 suteva imamo na utakmici sa njim, to sto ne bi titulu nikad uzeo, sa istom ekipom s kojom je Dzeno, to nema veze, jer **** titule, treba u ekipi rijesiti skart, koji skart?
Jesic: strasan trener wauuuuu, vodio Partizan wauu, vodio neke smrdljive bugare, ne duze od pola godine i postotak pobjeda mu je manji od 30% al on je wauu trener.
Svi drugi: svi su bolji od naseg Dzene.
Ja kad citam forum imma utisak da su vecina forumasa, neke uvrijedjene mlade, pa im nista ne valja.
I da vi ste pametni, fudbalski strucnjaci, koji nadgledaju svaki trening i znate, ko je koliko sprenan i znte kad i koju izmjenu napraviti. Za vama place nasa Academija i nas strucni stab.
Stvarno uzas
Iz tebe govore samo emocije,nista vise.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Razmisljanje Uprave: Jarni doveden, kriza, otjeran. Dzeno donio Kup, hajmo ga ostaviti. Kriza, hajmo reci da Dzeno nema licencu. Doveden Kodro. Opet kriza, vracaj Dzenu. Titula osvojena. Hajmo ostaviti Dzenu (iako NEMA licencu, iako smo te vec jednom otpustili). Zastekalo na pocetku sezone, hajmo otjerati Dzenu 
Pa ko je ovdje lud? UPRAVO, IMA I VASE ODGOVORNOSTI U SVEMU OVOME; GLEDAJTE MALO NA DUZI PERIOD, A NE SAMO KRATKOROCNO.
Evo ovaj sto se spominje, lik se naosvajao trofeja a bio po pola godine u klubovima???
DE SE UOZBILJITE VISE!!!

Pa ko je ovdje lud? UPRAVO, IMA I VASE ODGOVORNOSTI U SVEMU OVOME; GLEDAJTE MALO NA DUZI PERIOD, A NE SAMO KRATKOROCNO.
Evo ovaj sto se spominje, lik se naosvajao trofeja a bio po pola godine u klubovima???

DE SE UOZBILJITE VISE!!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Za mene licno isto kao i Kodro,skolovan trener jednostavno gospodin..Civa je napisao/la:Jest u Angoli je ima više od godine. Pričao sam ja sa kćerkom njegovom, jedino mu ne štima udaljenost ta, ostalo je sve uredu kako je ona meni rekla tada.mma_hz je napisao/la: Gdje nam je Dragan Jovicmeni jedan od drazih ljudi koji je vodio nas klub.
P.S. sad vidjoh u Angoli vodi klub--![]()

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nase pripreme nisu bile katastrofalne kada uzmes u obzir da smo usli sa skroz novom odbranom, novi igraci bili neuigrani + jaki klubovi. Naravno dodaj tu jos Plakala i Retarda (Ostrakovic) onda dobijes te rezultate i poraze. U PL smo trebali biti sada prvi da slazem se. Drina cista desetka, protiv Travnika je trebala biti cista nasa pobjeda, panal nam ne svira i kontru fasujemo. Listica cista desetka taktici, a ova zadnja protiv Zrinjskog ponovo ne zasluzen poraz. Pogledaj samo na koji nacin su se izgubile ove zadnje dvije utakmice, ni jedna nije do Dzene. Krivo mi je ovo za Dzenu, previse se gleda na rezulatat. Uprava ispade kao p.icka amaterska boji se pritiska navijaca. Postovanje prema tebi brate cijenim tvoje postove, ali nemoj mi vise o Marinovicu ili Odovicu.jurisicduska je napisao/la:Brate jel se možemo složiti da je naša odbrana kao i ekipa jača od Zrinjskog? Možemo nadam se, i zrinjski igra protiv loga može napadački, samoubistvo je u ovoj ligi napasti Sarajevo, primaš 6 golova, ne ide. Al marinović sa 5 golova ima 12 bodova, to je bitno. To se gleda, a nije mu baš raspored bajan. Ja govorim o trenerskim kvalitetima ne snazi ekipe, ne može nas Zrinjski napasti na Koševu, kad se to desilo izgubili su. Čovjek je taktički bolji. imati najbolje igrače a iz 4 kola imati bodova ko Travnik iako Travnik ima teži raspored je presmiješno.
I nisu dva poraza nego pripreme katastrofalne, europski predstava katastrofalna, početak lige katastrofalan. Nije to dva poraza. To je 6-7 poraza i 2 pobjede zadnjih 9 utakmica

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ovo sam ja par puta spomenuo,al nikako nasi nisu na to obratili paznju,pa nam se desio i Siroki isto tako..a krenulo je od Drine..treba lajat samo ba vazda,inace ce gurati dok mogu..MCMXLVI je napisao/la:Nase pripreme nisu bile katastrofalne kada uzmes u obzir da smo usli sa skroz novom odbranom, novi igraci bili neuigrani + jaki klubovi. Naravno dodaj tu jos Plakala i Retarda (Ostrakovic) onda dobijes te rezultate i poraze. U PL smo trebali biti sada prvi da slazem se. Drina cista desetka, protiv Travnika je trebala biti cista nasa pobjeda, panal nam ne svira i kontru fasujemo. Listica cista desetka taktici, a ova zadnja protiv Zrinjskog ponovo ne zasluzen poraz. Pogledaj samo na koji nacin su se izgubile ove zadnje dvije utakmice, ni jedna nije do Dzene. Krivo mi je ovo za Dzenu, previse se gleda na rezulatat. Uprava ispade kao p.icka amaterska boji se pritiska navijaca. Postovanje prema tebi brate cijenim tvoje postove, ali nemoj mi vise o Marinovicu ili Odovicu.jurisicduska je napisao/la:Brate jel se možemo složiti da je naša odbrana kao i ekipa jača od Zrinjskog? Možemo nadam se, i zrinjski igra protiv loga može napadački, samoubistvo je u ovoj ligi napasti Sarajevo, primaš 6 golova, ne ide. Al marinović sa 5 golova ima 12 bodova, to je bitno. To se gleda, a nije mu baš raspored bajan. Ja govorim o trenerskim kvalitetima ne snazi ekipe, ne može nas Zrinjski napasti na Koševu, kad se to desilo izgubili su. Čovjek je taktički bolji. imati najbolje igrače a iz 4 kola imati bodova ko Travnik iako Travnik ima teži raspored je presmiješno.
I nisu dva poraza nego pripreme katastrofalne, europski predstava katastrofalna, početak lige katastrofalan. Nije to dva poraza. To je 6-7 poraza i 2 pobjede zadnjih 9 utakmica
FK SARAJEVO.
Ako ne dovedu bas kvalitetnog,iskusnog i autoritativnog trenera koji moze i hoce,onda neka ne dovode nikoga!!!
I druga stvar ako takvog uopste pronadu i dovedu onda neka mu dadnu slobodu u radu i u biranju suradnika i neka stanu iza njega kada je u pitanju zavodenje reda i discipline u ekipi.
Ovo je sustina!!!
Neka nas ne kupuju i neka ne mijenjaju trenere samo zato da ugode navijacima.
Ovo pitanje se ne smije rjesavati ad-hoc!
I druga stvar ako takvog uopste pronadu i dovedu onda neka mu dadnu slobodu u radu i u biranju suradnika i neka stanu iza njega kada je u pitanju zavodenje reda i discipline u ekipi.
Ovo je sustina!!!
-
- Kontakt:
Izgubiš dvije utakmice na identičan način i nije do trenera? Daj. I generalno samo je tako i gubimo,jer nemamo koncepciju. Nije nas niko nadigrao jer ne može, imaš bolje igrače na terenu.
Penal protiv Travnika nije bio, onda je i za Zrinjski bio penal jer je Barbarić isto onako igrao rukom.
Da nisu zaslužili poraz ne bi ni izgubili, to je priča za malu djecu, Travnik promašena taktika bez ijedne sto posto šanse 13roj ekipi po kvalitetu u ligi. To je do trenera, trebao ih je 5:0 pobijediti.
Penal protiv Travnika nije bio, onda je i za Zrinjski bio penal jer je Barbarić isto onako igrao rukom.
Da nisu zaslužili poraz ne bi ni izgubili, to je priča za malu djecu, Travnik promašena taktika bez ijedne sto posto šanse 13roj ekipi po kvalitetu u ligi. To je do trenera, trebao ih je 5:0 pobijediti.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 19 avg 2015, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Bravo!!!zagorski je napisao/la:Ako ne dovedu bas kvalitetnog,iskusnog i autoritativnog trenera koji moze i hoce,onda neka ne dovode nikoga!!!
Ovo je sustina!!!
Al šta je Čala radio s onom ekipom protiv Cluja

Dzenan Uscuplic jedan je od nas!!!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Evolution87
- Kontakt:
Kod Cale smo igrali najljepsi fudbal poslije rata. Tada nam je igra imala i glavu i rep.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Jest gotivan osjecaj kad znas da ti je trener svetinje pobjedio Liverpula 

eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Znaci da ce biti s nama na istoku/zapadu ubuduceSabinho je napisao/la:Dzenan Uscuplic jedan je od nas!!!!!

Hvala @Hilmo

Trenutno korisnika/ca: fera, johntravolta123 i 63 gosta.