Brcanskamalta je napisao/la:Slobodu volimo, UPRAVU joj yebemo
Lopovi napolje.

Igraju se malo menadzera.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Brcanskamalta je napisao/la:Slobodu volimo, UPRAVU joj yebemo
Lopovi napolje.
Ja se samo nadam da ima istine u onome sto si pisao prije nekoliko dana, ali sumnjam.MakabiTuzla je napisao/la:Sve je jasno. Podrska Nalicu, uprava napolje. Sredicemo nas klub.
trebalo je ovo djubre istjerati, eto to jos govori sve o nama, da se neko bukvalno pos*re po klubu i onda ti dodje na tribinu i niko nista, ali eto ni 95% ovih ljudi ni ne zna ko je. SLIKU NA ULAZU NA TUSANJ STAVITI I ZABRANITI ULAZ, pored Husarine.zlatnakoka je napisao/la:
![]()
Vala ako je platio ulaz, ja nemam problem. Ko ga hebe.bhpremierliga12 je napisao/la: trebalo je ovo djubre istjerati, eto to jos govori sve o nama, da se neko bukvalno pos*re po klubu i onda ti dodje na tribinu i niko nista, ali eto ni 95% ovih ljudi ni ne zna ko je. SLIKU NA ULAZU NA TUSANJ STAVITI I ZABRANITI ULAZ, pored Husarine.
Ma ima Zukic na spicu i ne sumnjam da ce biti ogromno pojacanje s obzirom da je 198 visok, a nasi samo ubacuju lopte. Medjutim golman se mora dovesti, pa bolje je dati nekom dijetu od 17-18 godina iz juniora sansu, nego gledati onog danas, nevjerovatna nesigurnost, onda ne izlazenje na loptu, apsolutan strah, totalni amaterizam, sto ce nas kostati dosta bodova u ovoj sezoni.katarakta je napisao/la:Golman. Veznjak. Spic. To nam treba. Ako nije kasno
Dao nam je eto 5 maraka, a uzeo 100.000 od nas hahaAerials je napisao/la:Vala ako je platio ulaz, ja nemam problem. Ko ga hebe.bhpremierliga12 je napisao/la: trebalo je ovo djubre istjerati, eto to jos govori sve o nama, da se neko bukvalno pos*re po klubu i onda ti dodje na tribinu i niko nista, ali eto ni 95% ovih ljudi ni ne zna ko je. SLIKU NA ULAZU NA TUSANJ STAVITI I ZABRANITI ULAZ, pored Husarine.
Mi evo decenijama nesretni,ali jbg,nije do nasChinaglia je napisao/la:ne znam trebam li biti "sretan" jer primamo ovakve golove, a ne iz igre, tj. iz akcija protivnicke ekipe
nesreca je nesreca, a losa igra u odbrani je losa igra u odbrani... ako pogledamo ove tri tekme, protivnici nam nisu napravili tri ciste sanse, a igrali smo protiv zrinje i sarajeva, to je za pohvalu... nesreca je ipak visa sila, na to ne mozes uticat
Ma ne sumnjam nikako u pobjedu protiv Podrinja, pogotovo ako i Zukic bude spreman makar za poluvrijeme, a onda molit Boga da Koljic zabije tricu Mladosti i da ga prodaju prije nego dodju nama kolo poslije, jer im je covjek pola ekipe, moguce i najbolji igrac lige trenutno. Nije normalno sta radi u ova 3 kola i ne sumnjam da ce ga ubrzo prodati.Chinaglia je napisao/la:misljenja sam da je nalic ranije trebao naredit ofanzivu i da je ranije trebao ubacit pirica/livancica (ako je bio na klupi)
kako god, potrebno nam je par pobjeda da preokrenemo situaciju, ako dobijemo slogu i onog ko dolazi nakon njih, sve ce se okrenut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.