Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Ak ti se smješka zna za kog navijas
Jel igra Wilshere
Jel igra Wilshere
šta se nervirate bezveze
,ovome trpanju vojaerove prćije nema kraja dok se ne makne senilni majmun s klupe,da ima morala sam bi se maknuo nakon ove tekme,treba dobiti otkaz u iduća 24 sata i staviti nekog privremenog do kraja sezone,samo od ovoga čitavoga stručnog stožera nemaš jednu osobu da se možeš pouzdati u nju,još ova budaletina od jensa najnormalniji,a bould bi gori bio nego vojaer jer ga je i ovaj izabrao jer nema veze.čak ja nisam vjerovao u to da bi mogao popušiti otkaz usred sezone
,ali neka zaslužio ga je on davno,samo će ovaj biti još bolniji za njega jer se ovome nije nadao niti u snu,hhhhhhahahhahhha

Ccc..
Ko će izdržati još 9 utakmica, sve vam yebem raspalo.
Ko će izdržati još 9 utakmica, sve vam yebem raspalo.
Kakav je Cech?Rosicky je napisao/la:Ak ti se smješka zna za kog navijas
Jel igra Wilshere
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Siroti Astori, otac dvosedmičnog djeteta, umre, a ovaj starac konta umrijeti na klupi za 10 godina.
Aubameyang... Pa sve ti yebem na šta su se bacile pare.
Aubameyang... Pa sve ti yebem na šta su se bacile pare.
I dalje top 3Jack je napisao/la:Kakav je Cech?Rosicky je napisao/la:Ak ti se smješka zna za kog navijas
Jel igra Wilshere
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Preokret 

Daj Kovačića, molim te daj im Xhaku i 90 miliona za njega, pa da barem 50% pasova Xhaka pogodi imali bi 3x više šansi.
E dobro je onda, zabrinuo sam se bio, vidim ovamo pisu da nije za profi fudbala pa reko da vidim kaj se zbiva,anell je napisao/la:I dalje top 3Jack je napisao/la:Kakav je Cech?Rosicky je napisao/la:Ak ti se smješka zna za kog navijas
Jel igra Wilshere
ali Brajton je probudio diva, nisu svjesni sta ih ceka
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Smanjli smo na 2-1
Auba se ziv ne cuje
Auba se ziv ne cuje

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Yebem ti stativu, fuj
- Marsal
- Kontakt:
Anelle i Jack kako komentarisete da su ovaj put cekali samo 2:0 da zaigraju? Sramotno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Neovisno o tome dal cemo na kraju pobjediti ili izgubiti, mi izgledamo ko stado raspusteni ovaca.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ne drze se taktike zato i nece preokrenuti rezultat.Marsal je napisao/la:Anelle i Jack kako komentarisete da su ovaj put cekali samo 2:0 da zaigraju? Sramotno.
Ali eto gol u gostima puno znaci, prolazimo ovo.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
izvini sto se mijesam u vasu spiku al to je stvarno bezobrazno cuj na 2-0 da pocnu igrati to nema nidjeMarsal je napisao/la:Anelle i Jack kako komentarisete da su ovaj put cekali samo 2:0 da zaigraju? Sramotno.
Čovječe mi smo trebali gubit 3-4:0 od Brighotna. Na poluvremenu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Vrlo koncizan odgovor,anell je napisao/la:Ne drze se taktike zato i nece preokrenuti rezultat.Marsal je napisao/la:Anelle i Jack kako komentarisete da su ovaj put cekali samo 2:0 da zaigraju? Sramotno.
kolko smo prvu s njima igrali kod kuce? I ja mislim da prolazimo
- MysticAladin
- Kontakt:
Prednja četvorka odsječena skroz, Jack i Xhaka ništa, štoperi organizuju napad. Prvi put kad je Ozil došao po loptu i odigrao 3-4 pasa kao zadnji vezni, izbacio je Kolašinca na stranu i pao je gol. Definitivno je tranzicija problem. Arsenal je igrao prelijep fudbal i kad im nije išlo, a sad nema tog protoka lopte, veza ne fukcioniše kako treba.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Bilo 2:0 nikad laski prolazJack je napisao/la:Vrlo koncizan odgovor,anell je napisao/la:Ne drze se taktike zato i nece preokrenuti rezultat.Marsal je napisao/la:Anelle i Jack kako komentarisete da su ovaj put cekali samo 2:0 da zaigraju? Sramotno.
kolko smo prvu s njima igrali kod kuce? I ja mislim da prolazimo

Mental strenght sto bi se reklo.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Marsale evo ti odgovor, zato su krenuli sad sa preokretom.Brokula je napisao/la:Čovječe mi smo trebali gubit 3-4:0 od Brighotna. Na poluvremenu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.