ma bice...pored sto imamo dobre rezultate, sada se ima i sta vidjeti na terenu...kerla, popovic i mozda visca nece igrati. Ne znam ima li jos neko probleme sa kartonima...zvijezda uzela zrinjski, nije to bas lagan protivnik, igraju dosta cvrsto...Željovac je napisao/la:"Čim izgubim prvi duel, prestajem sa aktivnim igranjem"Seyo_TM je napisao/la:„Mi smo mašinerija koja gazi sve pred sobom." A.M.
Alen Mešanović
Ništa smo ako nas ne dođe 15.000 protiv Zvijezde. Šta reći Osim Amar?!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
http://www.soccerway.com/national/bosni ... ar-season/
Mocno izgleda kod Zeljeznicara, sve zeleno od iduceg kola aBd..

Mocno izgleda kod Zeljeznicara, sve zeleno od iduceg kola aBd..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
a sta je sa viscom jeli teza povreda ili?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nije teza, al eto stavio da mozda nece igrati jer je izasao danas...nick je napisao/la:a sta je sa viscom jeli teza povreda ili?
pzdrav za sve manijake iz zenice nadam se da če te osvojit ovu ligu navijaču za vas bgm za sarajevo neču jer su ispali šupci prije dvije godine nisu htjeli pustit čeliku na koševu utakmicu i široki je otišao u kup uefa odigrali su za široki brijeg u kojem su prošle godine lijepo dočekani sa puškama a i jelić ih je naguzio nije im dao pare zato sto su pobijedili čelika a obečo je e neka ih sad jebu želji svaka čast od srca želim da vi osvojite vrijeme je da krenemo gledat nas klubove koje nazivaju muslimanskim i podržat ih ako več čelik nije gore u vrhu!!!!!!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Po tabeli imamo sansu da dodjemo do 1. mjesta slijedece kolo, i to vrlo lagano
. SAMO borac mora da izgubi od Celika u BL i Siroki odigra nerijeseno (ili izgubi) i mi naravno da dobijemo zvijezdu

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
da ovo nije onaj saudin fetic sto se takmicio na hayatuSAUDIN23 je napisao/la:pzdrav za sve manijake iz zenice nadam se da če te osvojit ovu ligu navijaču za vas bgm za sarajevo neču jer su ispali šupci prije dvije godine nisu htjeli pustit čeliku na koševu utakmicu i široki je otišao u kup uefa odigrali su za široki brijeg u kojem su prošle godine lijepo dočekani sa puškama a i jelić ih je naguzio nije im dao pare zato sto su pobijedili čelika a obečo je e neka ih sad jebu želji svaka čast od srca želim da vi osvojite vrijeme je da krenemo gledat nas klubove koje nazivaju muslimanskim i podržat ih ako več čelik nije gore u vrhu!!!!!!!

ajd mars na svoju temu...i raduj se osvojenim bodovima protiv juniora i kadetaTon1 je napisao/la:"Uglavnom" sigurno ne letite iznad nas.5 godina nam gledate u leđa pa ne kontam kako te nije stid napisati ovo ali fkt.Svaka čast na pobjedi ali isto bodova plus zasad bolji omjer ne daje vam za pravo da razmišlljate tako kako trenutno razmišljate , kao da imate 5,6 bodova više.blueman-TM87 je napisao/la:Uglavnom letimo na tebeli iznad vasjalehordas je napisao/la:ko visoko leti obicno nisko pada

nisam ba ja neznam pjevat osim sa robijašima ponekad zapjevam na jugu 

nista od tebe cim zapjevas ponekad...treba uvjek da pjevas..ko slavujSAUDIN23 je napisao/la:nisam ba ja neznam pjevat osim sa robijašima ponekad zapjevam na jugu

1921-2011
**** valjda če bit bolje vršimo pritisak na upravu stalno mislim da čemo na godinu zajedno se utrkivat za prvaka dosta mi je ovih seljaka iz hercegovine da ih gledam kako osvajaju a dole kad odes docekaju te kamenjem ma oni su se ubili za onaj sport "KAMENA S RAMENA"
Iako nisam navijac Zelje mogul postat clan vaseg fan cluba za ovog nogometasa Lazu,jer koliko sam dosad pratio na vasem forumu puno je se pricalo o njemu,danas mi je bas drago da je on danas dao gol jer je najstariji,al najaci je bio kad skide dres,ap ga brze bolje obuce 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
gdje ce biti stariji od alena
lazi 27 godina...alen(7godina stariji), mesic, mirso, bucan, sime, guso itd...svi stariji od njega

lazi 27 godina...alen(7godina stariji), mesic, mirso, bucan, sime, guso itd...svi stariji od njega

Tek napunio 27. Moraš još da učiš o Lazaru da bi bio član fan klubaharry_90 je napisao/la:Iako nisam navijac Zelje mogul postat clan vaseg fan cluba za ovog nogometasa Lazu,jer koliko sam dosad pratio na vasem forumu puno je se pricalo o njemu,danas mi je bas drago da je on danas dao gol jer je najstariji,al najaci je bio kad skide dres,ap ga brze bolje obuce

4 zadnje utakmice, 3 gola. Samo ga suspenzija može zaustavit'!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
...i toplotni udarŽeljovac je napisao/la:Tek napunio 27. Moraš još da učiš o Lazaru da bi bio član fan klubaharry_90 je napisao/la:Iako nisam navijac Zelje mogul postat clan vaseg fan cluba za ovog nogometasa Lazu,jer koliko sam dosad pratio na vasem forumu puno je se pricalo o njemu,danas mi je bas drago da je on danas dao gol jer je najstariji,al najaci je bio kad skide dres,ap ga brze bolje obuce![]()

uh jbg zeznuo sam se mislio sam da je najstariji al nema veze covjek je legenda sa proslavljanjem golaSeyo_TM je napisao/la:gdje ce biti stariji od alena![]()

Željovac je napisao/la:Tek napunio 27. Moraš još da učiš o Lazaru da bi bio član fan klubaharry_90 je napisao/la:Iako nisam navijac Zelje mogul postat clan vaseg fan cluba za ovog nogometasa Lazu,jer koliko sam dosad pratio na vasem forumu puno je se pricalo o njemu,danas mi je bas drago da je on danas dao gol jer je najstariji,al najaci je bio kad skide dres,ap ga brze bolje obuce![]()
Zeznut igrac,pazite se Mamica da vam ga ne ukrade

Još bi opasnije izgledala statistika da to preračunamo u minute. Ne treba mu puno. Rooneyu je lakše kad igra svaku od početka.Željovac je napisao/la:Tek napunio 27. Moraš još da učiš o Lazaru da bi bio član fan klubaharry_90 je napisao/la:Iako nisam navijac Zelje mogul postat clan vaseg fan cluba za ovog nogometasa Lazu,jer koliko sam dosad pratio na vasem forumu puno je se pricalo o njemu,danas mi je bas drago da je on danas dao gol jer je najstariji,al najaci je bio kad skide dres,ap ga brze bolje obuce![]()
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Je li danas za Zelju igrao Jadranko Bogicevic ,najnovije pojacanje?
Ovu ekipu vi trebate da sacuvate u narednoj sezoni ako misle iz uprave nesto napravit,a ne odmah se rasut cim zamirise novac sa strane,al nedajte Lazu ni za Messija 

nema brige dok je Amar tu sto se toga tice 
Bogicevic ce vjerovatno poceti sljedecu tekmu protiv Zvijezde jer nema Kerle a danas nije igrao kako ja znam

Bogicevic ce vjerovatno poceti sljedecu tekmu protiv Zvijezde jer nema Kerle a danas nije igrao kako ja znam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.