FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nick
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nick » 21 avg 2010, 23:47

VanBasten je napisao/la:
Pinki tm`87 je napisao/la:Sto je najgore stavili tu sliku na naslovnicu :mrgreen:
Što da ne, besplatna reklama. Ne postoji loš publicitet!
odlicna reklama :) sad ce svi klikat da vide sta se desava :)

sami protiv svih :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 21 avg 2010, 23:48

Pinki tm`87 je napisao/la:Sto je najgore stavili tu sliku na naslovnicu :mrgreen:
mozes obajsniti parolu..na sta su ciljani..stvarno ne kontam..ako nije frka
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 avg 2010, 23:50

radebl je napisao/la:
svi su protiv njih i to ih cini jacima :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

thunder
Kontakt:

Post Postao/la thunder » 21 avg 2010, 23:54

nick je napisao/la:
radebl je napisao/la:
:lol: :lol:

dado83
Kontakt:

Post Postao/la dado83 » 21 avg 2010, 23:55

dado83 je napisao/la:
drajkula_zlo je napisao/la:
dado83 je napisao/la:Tesko nama ako nam Avdic bude prvi i jedini napadac u prvih 11, ako vec igrama sa jednim napadacem to bi trebao biti Jahovic jer je trenutno u dosta boljoj formi a i fizicki je bolje pripremljen a i Vucina bi trebao igrati mjesto Suljica, nije malac jos za prve postave :)

ma vezze ti menas Suljic je perfektno odigrao utakmicu jest da ne moguce promasio ali boze moj znas li ti iz koje je on lige doso?????????pa bolan tu ja mogu igrat ...kantonalna liga 1 ...s obzirom za kolko je promijenio sredinu preko noci postao profesionalac ...juce igrao pred 10 ljudi danas pred 10 000 ljudi sta mislis da li je to lahko???za jahovica se slazem onaj avdic samo pegla i gubi lopte nista drugo a trci ko konj...
Hahahah cuj perfektno odigrao, momak je potencijal sigurno ali bi bolje bilo uvoditi ga sa klupe. U prvom poluvremenu sve sto smo odigrali bilo je po desnoj strani Suljic 1-2 nesto da je pokusao, slabo se ubacivao poslije centarsuteva sa desne strane ako nam se vec igra bazirala na prodorima po desnoj strani i ubacivanjima u kazneni prostor tu bi nam Vucina dosta bolje dosao.
:D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 avg 2010, 23:58

Kojasevic prekuco sve,da ne povjerujes sta momak radi :oops: kakva kontrola lopte,brzina sa loptom,kako podvaljuje lopte uf...veceras je Jahovic poceo utakmicu i dokazao da je trenutno kvalitetniji od Avdica i da mora igrati kao glavni napadac,mali Dino na golu nije imao previse posla,ali nevjerovatno koliko je siguran i koliko prati igru,vjerujte da mi je tri puta lakse sada gledati kad znam da golman nece kiksati zbog neke gluposti...Scepanovic zabio gol,sa pojacanjima se do sada definitvno pogodilo jedino ovaj Todorovic nije za prvih 11 ali igrao je tu jel nije bilo druge opcije,trudio se momak nema sta,ali ispao je par puta nije to to...

Zrinjski ne previse tvrda ekipa,dosta je tu prostora bilo u njihovoj odbrani vidi se da im je to slabiji dio tima...sve u svemu zasluzena pobjeda koja je mogla biti i ubljedljivija ali nema veze,vazno je da je na kraju publika zadovoljna..sad u Banovice po bodove aBd i onda pauza zbog nastupa reprezentacije,dobro ce nam doci Lede ce se oporaviti,igraci otmoriti,stici ce papiri za Juninha itd...

P.S. dugo vece drugarstvo nije bilo medju igracima,Juninho je tek dosao ,sa tribina je dole dosao nakon utakmice slavio sa igracima pozdravio publiku, sve i jedan igrac se nakon utakmice zagrlio sa njim,stvarno ovo mi je posebno drago svi disu ko jedan,dugo nismo imali mladju ekipu a da su ovako svi slozni stvarno lijepo za vidjet,sve pohvale i za organizaciju utakmice,sta reci za navijanje truba je razvalila :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 22 avg 2010, 00:00

Damir Kojašević zaluto u BH Premier ligu. :D
On je prerastao naš fudbal davnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo .
Znači onako samo još Messi i CR igraju, tj poigravaju se s protivnicima :D Večeras će Rizvanović i odbrana Zrinjskog da spavaju ko bebe,maliih je samo tako izvrtio... :D

Nije više C Ronaldo, nego C Kojašević ! :D
Zadnja izmjena: _BooS_, dana/u 22 avg 2010, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 22 avg 2010, 00:00

nick je napisao/la:
radebl je napisao/la:
lol
ne znam koga podrazumjevaju pod tim "svi" i jos pisu ss.ba...

evo ja cu napisati za l87 odnosno da simpatiseri borca odavno ne pisu,a ni nemaju nesto protiv njih..jer dakako da samo gledamo u svoju avliju...rudar,travnik,drina,olimpik,leotar, buducnost nemaju neke navijace-simpatizere...tako da ostaju eventualno 2-3 grupe koje idu pod tim "SVI"...ako sam ja to dobro shvatio,a mozda i grijesim ;)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 avg 2010, 00:05

I stvarno neznam sta Mirza njima prica u svlacionici i kako ih lozi,al definitivno se ne sjecam kad nam je ekipa doslovno ovako ginula na terenu,pa strasno momci idu glavom na kopacku...respect stvarno malo je reci srcem da igraju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 22 avg 2010, 00:10

Jao pa kakve smo mi babaroge, pa Zrinjski smo rastavili na proste faktore, sa ovom igrom i zalaganjem ima da se prosetamo ligom.
Pa ne pamtim da sam u nasoj ligi gledao ekipu kao Sarajevo, puno trke,kratki pasovi, sve sam oznalci, odbrana beton, znaci ovakav zrinjski nije suta po golu imao.
Rezultat je realno trebao biti 4-0 ali moram reci da nije rezultat taj koji me veceras obradovao, i da smo 0-0 odigrali ja bih bio prezadovoljan vidjenim.
Mi smo prejaki majke mi !

A Sjever je strasan, rijeci i slike ono ne mogu opisati, bio sam na istoku i divio se citavo vrijeme.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 22 avg 2010, 00:10

Šta su one djevojke na onim skuterima znacile :?: Nisam razumijo
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 22 avg 2010, 00:15

moram priznat da vam je parola jaka pravo :D :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hairlija djecem smislio :twisted:
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 avg 2010, 00:17

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Šta su one djevojke na onim skuterima znacile :?: Nisam razumijo
Dobro pitanje na koje neznam tacan odgovor :) malo reklama godisnjih ja mislim,trebalo je biti nesto sa telefonima al nisam skontao da je bilo,mozda i jeste al ja ne dobih nista na mob,ali sve u svemu lijepo ih je bilo vidjeti moram priznat :mrgreen:

Genije
Kontakt:

Post Postao/la Genije » 22 avg 2010, 00:17

miky_hz je napisao/la:I stvarno neznam sta Mirza njima prica u svlacionici i kako ih lozi,al definitivno se ne sjecam kad nam je ekipa doslovno ovako ginula na terenu,pa strasno momci idu glavom na kopacku...respect stvarno malo je reci srcem da igraju
jesil možda pomislio na premije?????

Bile su premije za 3 pobjede domaće,biće uduplana premija za budućnost.
Zadnja izmjena: Genije, dana/u 22 avg 2010, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 22 avg 2010, 00:23

Genije je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:I stvarno neznam sta Mirza njima prica u svlacionici i kako ih lozi,al definitivno se ne sjecam kad nam je ekipa doslovno ovako ginula na terenu,pa strasno momci idu glavom na kopacku...respect stvarno malo je reci srcem da igraju
jesil možda pomislio na premije?????

Bile su premije za 3 pobjede domaće,biće uduplana premija za budućnost.
nema to veze sa novcem, definitivno. ne kazem da igraju za dzabe ali nisu ginuli zbog para, premije je imao i zrinjski samo da je dobio, sto oni nisu mogli onakav presing igrati?
Ko je veceras gledao ovu ekipu mogao je primjetiti da definitivno disu kao jedan, da nema sekunde zavisti, da su gladni uspjeha...
Znam da je gospodin Blekic rekao da cemo svi mi ( navijaci i igraci ) djelovati kao jedna porodica, zaista sam to veceras dozivio.
U SUBOTU SVI U BANOVICE !!!!

alibi

Post Postao/la alibi » 22 avg 2010, 00:25

Zelja za pobjedom i borbenost nam je pokazala kako se igra za voljeni klub.Svaka im cast,odusevili su me borbenoscu.Zasluzena pobjeda i jos jednom cestitke cijeloj ekipi.Idemo dalje put banovica.FCS.O sjeveru necu da trosim rijeci kad je vec sve receno.......PERFEKTNO.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 22 avg 2010, 00:27

Evo i ja nesto da napisem.
Odusevljen sam u svim segmentima.Prvo igra jako dobra sa obzirom da je Zrinjski jako kvalitetan protivnik.Bolji i od Celika i SLobode zajedno.Kojasevic prekucao ligu.On bi bio pravo pojacanje DInamu a ne nama..
Keno odigrao dobro na svojoj pozicji. U kratko zadovoljan sam svim igracima sem Todorovicem,trudio se ali ispada momak. Kad se vrati Lede i brazilac kad dobije papire ...pa gdje ce nam kraj biti..:D
Pogotovo mi se svidjelo drugarstvo izmedju igraca i borba na terenu.Bukvalno glavom na kopacku idu. Trce do posljednjeg atoma snage.Treba poraditi na kontrama i realizacijom,ostalo je za 10 :)
Sto se sjevera tice..nemam rjeci :D Truba draaama! Spica samo takva. Istok navijao sa nama 80% vremena. Znaci prava atmosfera bila.
A u vezi one parole.Vec duze vrjeme San i ovaj portal pisu protiv nas iako nemaju nikakve dokaze. Oni debili iz San novina su lupili kako mi nedamo legendama da udju na stadion,kako moraju kupiti karte..onda samo jedno jutro bane naslov "Raskol u upravi FkS" a to veze sa vezom nema..
Izvini sarajlija 89 morao sam :D

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 22 avg 2010, 00:29

Svi ti pogledi svi ti upereni prsti fulili su namjeru učinili nas čvrstim !

Hvala igrači !

Hvala Sjever !

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 22 avg 2010, 00:30

JA VOLIM VOLIM VOLIM SAMO TEBE
I SAMO TEBI TEBI DAJEM SVE
SA SJEVERA CES CUTI NASU PJESMU
SARAJEVO VOLIM TE

8-)

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 22 avg 2010, 00:31

@genije
Da, zato se novac i daje kao stimulans, ali ako je neko limitiran/nespreman on ne moze trcati da mu ne znam koliko dadnes.
Medjutim ja vecerasnju trku vidim kao plod dobrog rada na pripremama, dobre atmosfere u klubu i zeljom za uspjehom, i da nisu obecane pripreme ja vjerujem da bi isto ovako odigrali.
Vise od toga ne treba !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, juka55, OzmoodPinglewood, PapakIzSa, tutankamon1905 i 52 gosta.