Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

no rules
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la no rules » 15 jun 2017, 22:28

Kojim rezultatom smo izgubili od Austrije ?

Postoji solucija i da pobjedimo i opet se ne kvalifikujemo , tj. ako pobijedimo , a zabijemo manje golova nego sto smo primili u Sarajevu ...

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 15 jun 2017, 22:31

no rules je napisao/la:Kojim rezultatom smo izgubili od Austrije ?

Postoji solucija i da pobjedimo i opet se ne kvalifikujemo , tj. ako pobijedimo , a zabijemo manje golova nego sto smo primili u Sarajevu ...
izgubili jedan razlike, ali imamo trenutno isto bodova kao austrija, jer su oni kuci izgubili od finske. znaci sa pobjedom imamo vise bodova ;)

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 15 jun 2017, 22:35

U pravu si :thumbup: , i nerijeseno nam ne godi , znaci pobjeda 1 ili vise rszlike :bih:

zlatnidjecaci
Kontakt:

Post Postao/la zlatnidjecaci » 15 jun 2017, 22:42

Malo komentarišemo,pametujemo,ružimo ali idemo u subotu navijati i podržati našu repku .Plasman bi značio puno za BiH rukomet i značajno podigao rejting naše repke,igrača i cijele BiH u sporskom smislu.

zlatnidjecaci
Kontakt:

Post Postao/la zlatnidjecaci » 15 jun 2017, 22:44

:bih: :bih: Malo komentarišemo,pametujemo,ružimo ali idemo u subotu navijati i podržati našu repku .Plasman bi značio puno za BiH rukomet i značajno podigao rejting naše repke,igrača i cijele BiH u sporskom smislu. :bih:

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 15 jun 2017, 22:57

zlatnidjecaci je napisao/la::bih: :bih: Malo komentarišemo,pametujemo,ružimo ali idemo u subotu navijati i podržati našu repku .Plasman bi značio puno za BiH rukomet i značajno podigao rejting naše repke,igrača i cijele BiH u sporskom smislu. :bih:
Upravo to ...

A steta bi bilo propustiti prvenstvo pred nosom sto se kaze :mrgreen: , pred nosom je i Austriji , al ko njih ... , oni su sada samouvjereni isto kao sto smo mi bili u Skenderiji pa nam se obilo o glavu ...

Ocekujem od nasih 60 minuta rata na terenu , pa ko koga na kraju ...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 jun 2017, 02:59

legenda reala je napisao/la:ovoj ekipi fali jedan dobar srednjak koji će znati razigrati ekipu a ne usporiti je kao ovi sad i normalno jedan odličan šuter, ne možeš biti ozbiljna ekipa bez dobrog šutera koji će pogoditi na postavljenu odbranu , mi sad ne možemo meda na postavljenu odbranu, sve golove izmišljamo, silimo do besvjesti pa ako prođe i tako godinama
Perić?
Vegar?

Vegar- Perić - Malinovic/Panic
Ovako bi trebala izgledati naša vanjska linija, Prce više ne može igrati ozbiljan rukomet

LIBERTY
Kontakt:

Post Postao/la LIBERTY » 16 jun 2017, 10:20

no rules je napisao/la:
zlatnidjecaci je napisao/la:Vrijeme je za podmlađivanje repke. Očito je da pojedini igrači ne mogu više igrati na najvišem nivou koji je veoma zahtjevan. Sa njima se treba rastati na jedan korektan način bez bez scena i svađe i izraziti zahvalnost za sve što su uradili. Imamo mladih koji su tu uvijek na nekom širem spisku i sjede na tribinama jer se spisak uvijek suzi na iste to jest one koji su sinoč igrali. Treba imati hrabrosti i presjeći i dati im šansu. Tako rade puno veče repke nego mi. Imate primjer od sinoč - mlađi Dušebajev 96-o godište a mi protiv Kosova nesmijemo bez Prcea!!!!!!!!!!!
poslije Austrije to bi bio logičan slijed , pogotovo ako izgubimo :mrgreen: , čak mislim da će se poslije (nedo Bog) poraza od Austrije par starijih igrača samo oprostiti od Reprezentacije , ipak za njih je veliki napor igrati i u klubu i u Reprezentaciji , u svakom slučaju treba im se zahvaliti na dostojanstven način .
U svakom slucaju vrijeme je da se pojedinim igracima zahvali na onom sto su pruzili reprezentaciji i da se umjesto njih pruzi sansa mlađim igracima. Tu prije svega mislim na Prcea koji je puno dao reprezentaciji, ali se vidi da to vise nije to i vrijeme je da se pruzi sansa malom Loncaru koji je bio na zadnjih 5-6 okupljanja. Loncar je prosle sezone imao peh da je otisao u Granolers u kojem mu je trener davao minimalnu minutazu, tako da se tu nije naigrao. Srecom u polusezoni sa vratio u Mađarsku i koliko cujem tu polusezonu je odigrao jako dobro. Kako Loncara privatno poznajem, znam da se radi o, sto bi nas svijet rekao, zlatnom djetetu koje je jako disciplinovano i koje se maksimalno posvetilo rukometu i sigurno da bi mu nastup u seniorskoj reprezentaciji puno znacio u daljoj karijeri, uostalom kao i svakom mlađem igracu. Isto tako i Toromanović i Karacic trebaju da prepuste mjesto mlađim igracima, jer su i oni dali reprezentaciji sto su imali dati i na tome im treba zahvaliti. Terzic po mome misljenju treba ostati jos jedne kvalifikacije jer igra jako znacajnu ulogu u odbrani i sigurno moze jos puno toga dati ovoj reprezentaciji. Nadam se da ce i Suman iskopati jos kojeg igraca, kao ovog Predragovica koji je, po meni, dobro odigrao protiv Spanije i vidi se da se radi o dobrom igracu. Siguran sam da takvih igraca ima jos. Sto se tice Austrije, nadam se da ce mo odigrati kvalitetnu utakmici, mada ce biti jako tesko. Mislim da ce Suman u ovoj utakmici insistirati da se igra brze, tako da ce ovi stariji igraci imati kudikamo manju minutazu u odnosu na utakmicu sa Spanijom.

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 16 jun 2017, 12:18

evo smjestili su ih u neku štalu. Nadam se da će ko svaka normalna selekcija svijeta, na to odgovoriti snazno i ratnicki, a ne kao sto je to obicaj za nase ekipe da se sagnu i da po.puse fino domacinu i posalju ih na EP !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 jun 2017, 13:17

mirzatele je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:ovoj ekipi fali jedan dobar srednjak koji će znati razigrati ekipu a ne usporiti je kao ovi sad i normalno jedan odličan šuter, ne možeš biti ozbiljna ekipa bez dobrog šutera koji će pogoditi na postavljenu odbranu , mi sad ne možemo meda na postavljenu odbranu, sve golove izmišljamo, silimo do besvjesti pa ako prođe i tako godinama
Perić?
Vegar?

Vegar- Perić - Malinovic/Panic
Ovako bi trebala izgledati naša vanjska linija, Prce više ne može igrati ozbiljan rukomet
Možda to tako i bude protiv Austrije, moguće da je ono protiv Španije bio dio Šumanove taktike. Vidjet ćemo u subotu sve na terenu :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

denisov

Post Postao/la denisov » 16 jun 2017, 14:02

?
Zadnja izmjena: denisov, dana/u 01 jul 2017, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 jun 2017, 14:07

denisov je napisao/la:kako mogu kupiti ulaznicu za utakmicu u Beču?
http://reprezentac.ija.ba/225769-kupite ... strija-bih

Samo sastavi ovo "reprezentacija" bez tačke.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 16 jun 2017, 14:19

Kakve gnjide od ljudi, majko moja. Ovo nasim momcima treba biti samo dodatna motivacija. Dobiti ih i ostaviti im poklone u ovom hotelu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 jun 2017, 14:32

boomerang5 je napisao/la:evo smjestili su ih u neku štalu. Nadam se da će ko svaka normalna selekcija svijeta, na to odgovoriti snazno i ratnicki, a ne kao sto je to obicaj za nase ekipe da se sagnu i da po.puse fino domacinu i posalju ih na EP !
E tome se i ja nadam, valjda im proradi inat pa da otresu ovu becku gospodu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

High

Post Postao/la High » 16 jun 2017, 16:18

Da se kod nas desilo, sad biste psovali i oca i majku. Kvaziuredni Zapad!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 16 jun 2017, 16:27

Animiraju na stranici navijače da napune dvoranu , a ne znaju izgleda da će naših biti kako se predviđa oko 2000 , kapacitet dvorane 7000 ...

Naših 500 će nadjačati njihove navijače , samo da budu na jednoj tribini .

https://www.facebook.com/handball.austria/?fref=ts

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 16 jun 2017, 18:00

Biće na jednoj tribini. Napravili su sektor za bh navijače, i taj je prvi rasprodan bio. Tako da će većina naših biti zajedno.
Vjerujem da će biti bolja atmosfera nego u sarajevu.

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 16 jun 2017, 18:25

Sigurno ce bolja atmosfera biti nego u Skenderiji..
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 jun 2017, 18:36

Možda je unutar ove zgrade gdje su smješteni naši zapravo sve all inclusive :mrgreen:

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 16 jun 2017, 20:23

Bilo bi poželjno da onaj ko piše članke na ss.ba pogleda tabelu pa skonta da nam treba bilo kakva pobjeda za EP, a ne pobjeda sa minimalno 2 gola razlike.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.