Mogu dok mene nema
A onaj nam vođa samo posmatra ovo i čeka svoj trenutak da uleti
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ovo kao dzabalama? ne placa se nista?juventus 0244 je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/webtv.html
Admine evo ako hoces gledati Fiorentinu, a na ovom će biti poslije i Juve
Edit: Na Arena Sport 4
E blago vama (mislim što možete gledati tekme),ali se ne kajem što sam telecom šutnuo davnoBianconeri1988 je napisao/la:Ovo je samo za korisnike BH Telecoma i besplatno je

Sam Alex je pri potpisivanju ugovora rekao da mu je to posljednji ugovor koji potpisuje (1-godišnji) tako da je predsjednik to samo podsjetio.Možda i nije vrijeme bilo za to,ali vrijeme za sve prolazi i moramo se okrenuti mlađim igračima koji mogu dati više.Juve je sve dao Alexu kao i recipročno i najbolje je da se to pamti.juventus 0244 je napisao/la:Kad pročitam ovaj tekst i ja se osjećam tužno, jer nije Del Piero ovo zaslužio, a do sad sam sumnjao da je ovo bila samo novinarska igra, ali nakon ovog! Nije ti ovo trebalo Andrea!
HvalaOxygen je napisao/la:Storari, Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Chiellini, Pirlo, Marchisio, Pepe, Matri, Vucinic, Estigarribia.
A disposizione: Manninger, De Ceglie, Pazienza, Elia, Krasic, Quagliarella, Del Piero.
Način na koji je to uradio nije bio onaj pravi, jer Ale nije zaslužio da se tako postupa prema njemu, stojim kod toga da ovom Andreu nije trebalo!Oxygen je napisao/la:Sam Alex je pri potpisivanju ugovora rekao da mu je to posljednji ugovor koji potpisuje (1-godišnji) tako da je predsjednik to samo podsjetio.Možda i nije vrijeme bilo za to,ali vrijeme za sve prolazi i moramo se okrenuti mlađim igračima koji mogu dati više.Juve je sve dao Alexu kao i recipročno i najbolje je da se to pamti.
Expresnojuventus 0244 je napisao/la:Kakva ludnica na stadionu, ne znam kako izgubiti u ovakvoj atmosferi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.