Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
" onclick="window.open(this.href);return false;

Ma nema se momcima ništa zamjerit. Bore se to je evidentno. Posebno Boozer kome je ovo aBd zadnja utakmica u dresu Bullsa. Sa istim pristupom odigrati i 2 pol. pa šta bude.
GO BULLS
GO BULLS
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Nema im se sta reci, pravo se bore. Zelje makar jos jednu utakmicu, bolje se u Chicagu oprostit.
Ove sezone nemamo 4 poraza zaredom, nadam se da cemo sa tim podatkom i zavrsit sezonu.
Ove sezone nemamo 4 poraza zaredom, nadam se da cemo sa tim podatkom i zavrsit sezonu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Rip bi trebao nazad ne kontam zasto je ovako dugo na klupi marco ne radi nista EDIT opet nate sa svojim brzanjem...
Ajde Nate sad strpaj tu tricu za 2 sekunde 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Nate i Noah katastrofa u 3 periodu. Koliko samo izgubljenih lopti. 

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Joj ovog Boozera, kakve suteve fula. Umjesto da je ukuca on uzima najtezi moguci sut u vanjskoj liniji.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Čestitke momcima na borbi. Ponosan sam na ovu ekipu. Odlična sezona kad se sve uzme u obzir. Zahvaliti se Boozeru i Ripu, dovesti Dirka ili Love-a. Usput se Roseu popišam u usta.
L.N. svima i GO BULLS
L.N. svima i GO BULLS

- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
To bi bilo to za ovu sezonu. Borben oprostaj, kao sto je bila borbena i citava sezona.
Nekim igracima se nadam da ce se reci napokon zbogom. Samo kad bi Boozera amnestirali, puno stvari bi sebi omogucili za uciniti.
Sada ocekivati summer league i napokon povratak Ruze.
DA BULLS!!!

Nekim igracima se nadam da ce se reci napokon zbogom. Samo kad bi Boozera amnestirali, puno stvari bi sebi omogucili za uciniti.
Sada ocekivati summer league i napokon povratak Ruze.
DA BULLS!!!
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 16 maj 2013, 03:57, ukupno mijenjano 1 put.
Postovanje treba zaraditi.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nije mi bilo jasno ono silenje na tricu kada smo uzeli skok kad smo mogli dat otvorena 2 poena i praviti faul, i samim tim vise sanse dati sebi za eventualne produzetke. U svakom slucaju, momci su premasili ocekivanja.
Boozera otjerat jer nije covjek za velikog kluba i totalno je hendikepiran u odbrani, dovesti jednog sutera i dostojnu zamjenu ispod kosa....bice to u dure sa zdravim Roseom.
Boozera otjerat jer nije covjek za velikog kluba i totalno je hendikepiran u odbrani, dovesti jednog sutera i dostojnu zamjenu ispod kosa....bice to u dure sa zdravim Roseom.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ispali smo i to je to. Nema sada nekog plakanja i sličnih stvari. Igrali smo sa 2 igrača u rotaciji te spemnog Hamiltona kojeg je Thibs ignorirao.
Kraj nečega znači opet novi početak i priprema za novu sezonu.
Rip odlazi sigurno, a realno ja bi više volio Korvera u ekipi nego Belinellija. Boozera moraju amnestirati no sumnjam da će to učiniti. Rose se aBd vraća i odmah smo puno jači, osim ako se on "Still not 100%". Valjda će Deng i Noah sanirati sve povrede i bolesti koje su imali te će potpuno spremni ući u novu sezonu. Jimmy će još više napredovati i sa par igrača u rotaciji sam poprilično siguran da možemo uzeti taj prsten.
Kraj nečega znači opet novi početak i priprema za novu sezonu.
Rip odlazi sigurno, a realno ja bi više volio Korvera u ekipi nego Belinellija. Boozera moraju amnestirati no sumnjam da će to učiniti. Rose se aBd vraća i odmah smo puno jači, osim ako se on "Still not 100%". Valjda će Deng i Noah sanirati sve povrede i bolesti koje su imali te će potpuno spremni ući u novu sezonu. Jimmy će još više napredovati i sa par igrača u rotaciji sam poprilično siguran da možemo uzeti taj prsten.
Nema sanse da mi amnestiramo Boozera, zna se zasto. 

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Treba reći otvoreno, he's a j e w . Time is money, tako ti je to. Slani je pisao da je kao izjavljivao da će preći preko salary-a itd no ne vjerujem ja u to.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
i ja mislim da ga nece amnestirati zbog toga jer je odigrao dosta dobro reglarni dio sezone.. evo ja slusam radio espn chicago i kazu da tek od 2014 godine mi stvramo sampinsku ekipuBIHfan je napisao/la:Nema sanse da mi amnestiramo Boozera, zna se zasto.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:i ja mislim da ga nece amnestirati zbog toga jer je odigrao dosta dobro reglarni dio sezone.. evo ja slusam radio espn chicago i kazu da tek od 2014 godine mi stvramo sampinsku ekipuBIHfan je napisao/la:Nema sanse da mi amnestiramo Boozera, zna se zasto.... Mirotic nece ove godine dolaziti to im je on sam rekao , jer zeli jos jed u godinu igrati u Realu... imat cemo vjerovatno lotery pick od Bobcatsa i to je Jordan uradit zog nas ahahah namjerno ce gubit ahahahah...onda istice ugovor Dengu kojeg poslije potpises za 5m po godini i istice Boozeru..onda i Boozeru mozes ponuditi isto neki manji ugovor vjerovatno bi ostao da dovrsimo ovo zapoceto..naravno dovesti jos kakvog sutera i idemo se klat
Hebem im sve nesposobno! Koja crna 2014 godina

Tad ces ja ima Denga pod manjim ugovorom, Boozera neces jer ima ugovor do 2015. Plus moraces Butlera potpisati za najmanje 8 miliona po godini. Pojacanja neces moci dovesti, kao ni ove godine. To su gluposti sve i bacanje maske. Ako ce nama Mirotic biti najbolje pojacanje u ove naredne 2-3 godine ja im se po.isam u usta redom svima.
Vrijeme odmice, Rose vise nije tako mlad, 26 godina ce imat sledece sezone a te famozne 2014 ili ti sampionske 27 godina.

Mi trebamo gradit sampionsku ekipu odmah, od ovog trenutka. Oslonac kakav takav imamo, sad samo nadogradi ekipu pametnim ugovorima, dobrim veteranima i dobrim pikom na draftu.
btw.
Mislim ako ga ne potpisu, onda treba pocet bojkotovati Bullse, jer radi onih papaka publika ne treba biti lojalna jer ne dobijamo nista.Nate Robinson said he would like to return to the #Bulls next year,
Vec nam su se poceli igraci nuditi, Korver, evo sad Nate, a i Rip je dao intervju za ESPN gdje kaze da zali za propustenom sansom i da su nas povrede sprijecile u osvajanju naslova. Da povreda nije bilo samo je nebo bilo granica, toliko smo bili puni samopouzdanja i naravno nastavak se zna. Rose pada, Noah pada, obojica u prvoj seriji. Mislim covjek nece to pricat bezveze jasno je da on indirektno bi zelio da pokusa jos koji put. A da nije smece pokazao je sinoc.
Rip i Kirk nisu igraci koji bi trebali biti starteri i igrati 40 minuta, sto i nisu igrali, ali se radi povreda tako ispostavilo da su morali igrat. Idealni su s klupe. Ostavio bi Ripa ali nema od tog nista.
Jadni mi, majke mi.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ne znam brate ja slusam tako jutros na radio espn Chicago i kazu ko MiROTIC IM JE REKAO DA ZELI IGRATI JOS JEDNU SEZONU U REALU ..i da Bullsi realno tek od 2014 godine mogu napraviti nesto vise sto se tice dovodjenja igraca ..ebiga doduse ima i smisla ako ce svi ovi ostat za neke manje ugovore i da pomognu da se uzme titula dvije .nevidim razlog da Deng to ne uradi, pa ji Boozer ako ga ne amnestiramo onda bi trebo iz postovanja da ostane tu odigraju dvije godine za manji ugovor nego bi im neko drugi ponudio
Marca i Natea treba ostaviti i sve ostale raspustiti koji nisu pod ugovorom
..eh sad ne znam da li bi nam bio bolji Marco ili Korver...po meni Marco je bolji, jer moze nesto kreirat i puno je bolji od Korvera po tom pitanju, a i 5-6 utakmica je on odlucio ove godine u zadnjim trenutcima..ako bi da biramo od njih dvojice za mene je to Marco definitivno za vas?
Marca i Natea treba ostaviti i sve ostale raspustiti koji nisu pod ugovorom

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Zasto bi birao kad mozemo obojicu imat. Samo treba uprava se potrudit i naci zajednicki jezik sa obojicom.SaltCityAttack je napisao/la:Marca i Natea treba ostaviti i sve ostale raspustiti koji nisu pod ugovorom..eh sad ne znam da li bi nam bio bolji Marco ili Korver...po meni Marco je bolji, jer moze nesto kreirat i puno je bolji od Korvera po tom pitanju, a i 5-6 utakmica je on odlucio ove godine u zadnjim trenutcima..ako bi da biramo od njih dvojice za mene je to Marco definitivno za vas?
Al ne, sto bi mi to kad smo odlucili da cemo tek pocet nesto raditi 2014-te. Ja ti Salt kazem da ni Nate, ni Marco, ni Korver nijedan nece nositi dres Bullsa sledece sezone.
Ovo je postalo krajnje bezobrazno sta nam rade glavonje, ali nisu ni oni toliko krivi koliko su limitirani sa nadogradjivanjem ekipe. Imamo jednog od najgorih vlasnika u ligi. Kad je trebalo zadrzat kljucne igrace s klupe, on je trazio bilo kakvu mogucnost samo da ne placa luxury pa je neke pustio, neke trejdovao a da li ce kvalitet ekipe biti isti to ga nije bilo briga. Onda jedini razlog sto Rose ove sezone nije igrao je upravo Jerry.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
So true.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sezona realno puno bolja od ocekivane.Ovo s DR1 pametno odradjeno ni s njim nebi uzeli titulu.Sad prvo sanirat sve povrede.Uigrat ekipu i nesto mijenjat.Dobili su Butlera,da nije bilo povreda nebi ovoliko igrao.Mora se dovest rezervni centar i drugo krilo umjesto Boozera.Sve ostalo ok ima se sad i bekova i zamjena ostalih ali ove 2 pozicije su lose.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ko vam je to rekao da je Jerry trazio da se odpuste igraci?..nije tacno ba lusao sam covjeka i bio je gost na TV na Comcastu..lik je rekao nije problem otici preko salary capa on je svjestan da ce zaraditi ponovo kao sto je zaradjivao na MJ ..on kaze zasto da radimo ono sto rade Clippersi i slicni..kad budemo spremni kad bude bilo igraca slobodnog za kojeg se vrijedi otici preko capa on ce to rado uraditi ...pa za koga zbog koga mi bolan da idemo preko salary capa?.. otiso bi ja zbog Nowitskog evo on bi mozda i otisao iz Dallasa, ali da mi idemo zbo nekog OJ Mayoa i slicnih ma dajte ba.. treba nam ljudi jos jedan super star..pogledajte OKC meda ne moze kad su izgubili Westbrooka i Hardena koji nije bio SS, ali je bio veoma vazan igrac...zbog takvih igraca vrijedi otici i znas da imas veliku sansu da nesot napravis..ovaj Miami sa ovim igracima su jaki ebiga i treba nam jos neko uz Rosa i da Deng malo pocne igrat kad treba
I pazi jutros covjek nazva u studio i napao je sve u studiu..jer navijaci zovu postavljaju pitanja i kaze im lik jos "fuck u all ".. kaze jeste li vi istinski navijaci Bullsa?.. oni se ono smiju kao sto im kaze fuck u....kaze kritikujete Rosa, kaze a prvo pitajte istinske navijace koji placaju godisnje ulaznice sta misle..pustite kaze djete da se oporavi , jer praiv navijac Bullsa prvo zeli svog igraca nazad kad bude zdrav ..i ja sam takav ja kazem da nam nije trebao nikako i nisam ga zelio vidjeti da igra, osim jedno 5 minuta da ono poludim i eto. ali kazem osiguranje ce isplatiti mu dio ugovora i njemu i Bullsima dobro znaju oni sta rade
I pazi jutros covjek nazva u studio i napao je sve u studiu..jer navijaci zovu postavljaju pitanja i kaze im lik jos "fuck u all ".. kaze jeste li vi istinski navijaci Bullsa?.. oni se ono smiju kao sto im kaze fuck u....kaze kritikujete Rosa, kaze a prvo pitajte istinske navijace koji placaju godisnje ulaznice sta misle..pustite kaze djete da se oporavi , jer praiv navijac Bullsa prvo zeli svog igraca nazad kad bude zdrav ..i ja sam takav ja kazem da nam nije trebao nikako i nisam ga zelio vidjeti da igra, osim jedno 5 minuta da ono poludim i eto. ali kazem osiguranje ce isplatiti mu dio ugovora i njemu i Bullsima dobro znaju oni sta rade
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.