FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VivaLasVegas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VivaLasVegas » 19 avg 2015, 18:04

Tri najbolja trenera u ligi su Marinovic, Karacic i Odovic.

Ja bi volio Marinovica, ali je to trenutno nemoguce.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 avg 2015, 18:05

Mah znaju tribine sta treba raditi..jbg logicno da ce raja biti glasna kad ne stima nesto..tako ih tjeramo da daju sve od sebe jbg nekad se noge svezu,al vecinom ih tjeramo naprijed.takodjer normalno da ce se od njih traziti rezultati kad imaju primanja kakva imaju i uredno im se sve isplacuje.,,a koliko ulazemo to je prica za sebe...da se razumijemo da mi igra u prvih 11 Andjusic,Kadusic,Veladzic,Handzic itd itd..nikad im se nebi zvidalo niti bilo sta,al ovi sa strane placenici jbg.-.sta treba da uzimaju pare i hlade muda ..e pa ne moze to proci na istoku tek tako..inace vala zapad i istok su u pet deka jbg..bar trenutno.-.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 avg 2015, 18:06

VivaLasVegas je napisao/la:Tri najbolja trenera u ligi su Marinovic, Karacic i Odovic.

Dovodimo ''stranca'' :shifty:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 19 avg 2015, 18:08

VivaLasVegas je napisao/la:Tri najbolja trenera u ligi su Marinovic, Karacic i Odovic.

Odovic? Budi ozbiljan

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 avg 2015, 18:13

Odović je fantastičan trener htjeli to priznati ili ne, skup amatera je napravio ekipom, dženan bi s rosterom željezničara ispao iz lige. A vi se samo šprdajte sa svima. Ne valja vam to.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 avg 2015, 18:14

jurisicduska je napisao/la:Odović je fantastičan trener htjeli to priznati ili ne, skup amatera je napravio ekipom, dženan bi s rosterom željezničara ispao iz lige. A vi se samo šprdajte sa svima. Ne valja vam to.
Gdje nam je Dragan Jovic :?: meni jedan od drazih ljudi koji je vodio nas klub.

P.S. sad vidjoh u Angoli vodi klub-- :shock: :shock:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 19 avg 2015, 18:16

jurisicduska je napisao/la:Odović je fantastičan trener htjeli to priznati ili ne, skup amatera je napravio ekipom, dženan bi s rosterom željezničara ispao iz lige. A vi se samo šprdajte sa svima. Ne valja vam to.
Potpisujem !
Das Ist Walter

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 avg 2015, 18:16

Pa daj tog Odovica ili Marinovica da vidim jel znaju igrati napadacki nogomet?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 avg 2015, 18:17

slika
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 19 avg 2015, 18:18

Mma ti reče da ne pijes, a kolko vidim veliki sa ljibitelj alkoholicara na celu stručnog staba :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 19 avg 2015, 18:19

@zukanovic
181 pobjeda 56 x. 46 poraza

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 19 avg 2015, 18:19

i taj novi koji dodje, bezbeli da forsira igru sa jednim u špicu :?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 avg 2015, 18:20

Igra marinović napadacki fudbal, samo protiv nas nije igrao jer bi primio 5 golova, i tu ti je pokazao kvalitet, Zrinjski dominira sve utakmice do sad, sve. I uzima bodove hladno, niko im gola nije dao. Podcjenjujemo generalno ekipe i trenere, Odović npr lupam je od dva štopera koja ne bi za GOŠK mogla igrati napravio par koji funkcioniše dobro, gurnuo par omladinaca, napravio rezultat, što ne valja??? Meni je mrzak jer vodi anamone al valjaju i marinović, jagodić, Odović, Musa, Husref i Petrović sve redom bolji od našeg trenera i to daleko bolji.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 19 avg 2015, 18:21

Zukanovic je napisao/la:ja sam za jesica stavio te statistike i znam da dosta fali, sto tada nije bilo tm stranice.

On je dobio Liverpool u gostima
Te izbacio Bayer L

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 19 avg 2015, 18:22

da sumiramo:
Dzenan Uscuplic.: osvojio kup, osvojio titulu, u dvije sezone, igrao play off, ne valja, nema pojma, ne zna izmjenu napraviti, pijan se tetura po terenu do klupe. baljezga, igra je odron i kriminalna, ne pravimo 3 suta po utakmici.
Kodro: Gvardiolin ucitelj, mag, sveznajuci takticar, malo slabijeg vokabulara, ali to nadopunjuje strasnom taktikom. Barca protiv nas ne bi imala sanse, sa njim na klupi. Igra sa njim stransa,po 30 suteva imamo na utakmici sa njim, to sto ne bi titulu nikad uzeo, sa istom ekipom s kojom je Dzeno, to nema veze, jer **** titule, treba u ekipi rijesiti skart, koji skart?
Jesic: strasan trener wauuuuu, vodio Partizan wauu, vodio neke smrdljive bugare, ne duze od pola godine i postotak pobjeda mu je manji od 30% al on je wauu trener.
Svi drugi: svi su bolji od naseg Dzene.
Ja kad citam forum imma utisak da su vecina forumasa, neke uvrijedjene mlade, pa im nista ne valja.
I da vi ste pametni, fudbalski strucnjaci, koji nadgledaju svaki trening i znate, ko je koliko sprenan i znte kad i koju izmjenu napraviti. Za vama place nasa Academija i nas strucni stab.
Stvarno uzas

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 avg 2015, 18:22

Ja sam pisao odmah posle Mehe da bi volio vidjeti Jagodica na klupi. Dobar je on kao trener, jos zna ovu ligu iz duse.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 avg 2015, 18:23

Kad sam ja Jesica prizivao, zna Morta, unbx i ostali xd Njega za trenera, Stepa za kapitena i hajmoooo biti pozitivni...
JA VOLIM, VOLIM, VOLIM SAMO TEBE...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 19 avg 2015, 18:24

macahz je napisao/la:da sumiramo:
Dzenan Uscuplic.: osvojio kup, osvojio titulu, u dvije sezone, igrao play off, ne valja, nema pojma, ne zna izmjenu napraviti, pijan se tetura po terenu do klupe. baljezga, igra je odron i kriminalna, ne pravimo 3 suta po utakmici.
Kodro: Gvardiolin ucitelj, mag, sveznajuci takticar, malo slabijeg vokabulara, ali to nadopunjuje strasnom taktikom. Barca protiv nas ne bi imala sanse, sa njim na klupi. Igra sa njim stransa,po 30 suteva imamo na utakmici sa njim, to sto ne bi titulu nikad uzeo, sa istom ekipom s kojom je Dzeno, to nema veze, jer **** titule, treba u ekipi rijesiti skart, koji skart?
Jesic: strasan trener wauuuuu, vodio Partizan wauu, vodio neke smrdljive bugare, ne duze od pola godine i postotak pobjeda mu je manji od 30% al on je wauu trener.
Svi drugi: svi su bolji od naseg Dzene.
Ja kad citam forum imma utisak da su vecina forumasa, neke uvrijedjene mlade, pa im nista ne valja.
I da vi ste pametni, fudbalski strucnjaci, koji nadgledaju svaki trening i znate, ko je koliko sprenan i znte kad i koju izmjenu napraviti. Za vama place nasa Academija i nas strucni stab.
Stvarno uzas

Druže ja ne znam koju si ti statistiku gledao al nije ti tačno to 30%.

181 pobjeda 56 x poraza 46

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 avg 2015, 18:26

Marinovic ne igra napadacki vec kontranapad kao i Odovic.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 avg 2015, 18:26

belosevic28 je napisao/la:Kad sam ja Jesica prizivao, zna Morta, unbx i ostali xd Njega za trenera, Stepa za kapitena i hajmoooo biti pozitivni...
JA VOLIM, VOLIM, VOLIM SAMO TEBE...
Znam za Stepanova :D :D nego mi nisi odgovorio neki dan..hoces da ti sredim da spoje Olovo sa Sarajevom pa da dolazis iz Sarajeva na utakmice ? :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 11 gostiju.