FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ko ce opet gledat Kerlu u pm!!!!!
Za njima i mali Kvesic da obnovi povredu ako cemo takoAsharaK je napisao/la:Ne mogu da vjerujem...
1. Njemu na dušu ako nas je za*ebo
2. Ako je istina za prijetnje moglo bi doć do velikog komplikovanja, Bilbija te onaj gaćaPuzi će da fasuju

- slavko njegus
- Kontakt:
Hajde malo prestanite sa sranjima... Nek igra ko gdje hoce. Opet kazem - pravo sumnjam da je to pravi razlog ali i ako jeste pa sta???? Treba stisnuti m.da i igrati.
soe je napisao/la:Za njima i mali Kvesic da obnovi povredu ako cemo takoAsharaK je napisao/la:Ne mogu da vjerujem...
2. Ako je istina za prijetnje moglo bi doć do velikog komplikovanja, Bilbija te onaj gaćaPuzi će da fasuju.

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
nazalost ovdje nisu u pitanju nikakve prijetnje,Nadarevic je rekao malom Sadikovicu da ne zeli biti ovdje pod ovakvim okolnostima aludirajuci na stanje u klubu,nazalost ali je tako.. samo glupo je ovo ispalo da se dizu tenzije i to pred sutrasnja gostovanja oba kluba u hercegovini
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Povjerio se tom malcu, jest sigurnoold school je napisao/la:nazalost ovdje nisu u pitanju nikakve prijetnje,Nadarevic je rekao malom Sadikovicu da ne zeli biti ovdje pod ovakvim okolnostima aludirajuci na stanje u klubu,nazalost ali je tako.. samo glupo je ovo ispalo da se dizu tenzije i to pred sutrasnja gostovanja oba kluba u hercegovini

fuj ! Sramota ,balavurdijo !Vi ste ionako sramota za grad,za klubove...soe je napisao/la:Za njima i mali Kvesic da obnovi povredu ako cemo takoAsharaK je napisao/la:Ne mogu da vjerujem...
2. Ako je istina za prijetnje moglo bi doć do velikog komplikovanja, Bilbija te onaj gaćaPuzi će da fasuju.
Željeznicar za život cijeli !
O moj bože, ja nisam ništa loše mislio, nego sam razmišljo baš o ljudima takvim poput tebesoe je napisao/la:Za njima i mali Kvesic da obnovi povredu ako cemo takoAsharaK je napisao/la:Ne mogu da vjerujem...

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ja samo pratim analogiju tvog posta,naravno da ne zelim nista lose ni jednom igracu.AsharaK je napisao/la:O moj bože, ja nisam ništa loše mislio, nego sam razmišljo baš o ljudima takvim poput tebesoe je napisao/la:Za njima i mali Kvesic da obnovi povredu ako cemo takoAsharaK je napisao/la:Ne mogu da vjerujem...
- invincible1921
- Kontakt:
Ove godine bi volio da budemo prvaci pored svih sportskih razloga sto cemo bit nosiovici vjerovatno i ostalo..i zbog iduceg:
29 KOLO PREPUNA GRBAVICA IZLAZE PITICE NA TEREN A ONADA KOLEGA HADZIC SAOPSTAVA IDUCU VIJEST: ZAMOLIO BI SVE NAVIJACE DA POZDRAVE SAMPIONE BiH ZA SEZONU 2013/2014 FK ZELJEZNICAR,I JOS NA KRAJU DA GLEDAJU KAKO PRIMAMO PEHAR

29 KOLO PREPUNA GRBAVICA IZLAZE PITICE NA TEREN A ONADA KOLEGA HADZIC SAOPSTAVA IDUCU VIJEST: ZAMOLIO BI SVE NAVIJACE DA POZDRAVE SAMPIONE BiH ZA SEZONU 2013/2014 FK ZELJEZNICAR,I JOS NA KRAJU DA GLEDAJU KAKO PRIMAMO PEHAR

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Vi ste stvarno bez mozga, od Sarajeva hocete da stvorite novi BG? Svakako da ima svakakvih "šošona", ali nisu to neki frajeri osim sto su umisljeni krimosi.
Ajde djeco prestanite da pisete gluposti u ime cijele navijacke grupe, jer svakako bi neko mogao da na*ebe zbog vas (NADAM SE da vas niko ne shvata ozbiljno, cuj on ce polomit nekog igraca..)
@Joj invincible mojne toga, i onda zagrmit "Grbavica puna i svi pjevaju ...!"
Sutra veoma vazna utakmica, 3 boda i idemo hrabro do kraja
Ajde djeco prestanite da pisete gluposti u ime cijele navijacke grupe, jer svakako bi neko mogao da na*ebe zbog vas (NADAM SE da vas niko ne shvata ozbiljno, cuj on ce polomit nekog igraca..)
@Joj invincible mojne toga, i onda zagrmit "Grbavica puna i svi pjevaju ...!"
Sutra veoma vazna utakmica, 3 boda i idemo hrabro do kraja

- bistrikboy
- Kontakt:
Oj ljuta Krajino sta si docekala
btw zargonski termin "soson" se odnosi na sandzaklije doslje u Sarajevu,koristite ga kako treba ako ga vec morate koristiti...
Inace uzimamo danas...

btw zargonski termin "soson" se odnosi na sandzaklije doslje u Sarajevu,koristite ga kako treba ako ga vec morate koristiti...
Inace uzimamo danas...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Soe@ sta ti radis ovdje, idi navijaj za atletico Madrid i ostali 8 klubova sto pratis, nemoj pisati na temi zelje, cuj kvesic da obnovi povredu

Za sve ti hvala Amare!
Sutra ako Zeljo uzme Sirokog to ce biti prekretnica kao protiv Olimpica prije par godina.
Ako izgubimo definitivno smo u velikoj banani cak mozda i gotova sezona za odbranu titulu.
Problem nije da izgubimo u Sirokom da kuci dvije nismo kiksali.
Tako sutra je tekma biti ili ne biti.
Nadat se za "biti".
Ako izgubimo definitivno smo u velikoj banani cak mozda i gotova sezona za odbranu titulu.
Problem nije da izgubimo u Sirokom da kuci dvije nismo kiksali.
Tako sutra je tekma biti ili ne biti.
Nadat se za "biti".
Evo necu vise samo mi se nemoj uzrujavat.BosniaHerzegovina je napisao/la:Soe@ sta ti radis ovdje, idi navijaj za atletico Madrid i ostali 8 klubova sto pratis, nemoj pisati na temi zelje, cuj kvesic da obnovi povredu![]()
![]()
-
- Kontakt:
to sto si ti ogranicen ko balkon i glup ja ne mogu ispraviti i da hocu,tako da misli sta hoces znam jutros sta sam cuoTvBHT je napisao/la:Povjerio se tom malcu, jest sigurnoold school je napisao/la:nazalost ovdje nisu u pitanju nikakve prijetnje,Nadarevic je rekao malom Sadikovicu da ne zeli biti ovdje pod ovakvim okolnostima aludirajuci na stanje u klubu,nazalost ali je tako.. samo glupo je ovo ispalo da se dizu tenzije i to pred sutrasnja gostovanja oba kluba u hercegoviniSta sve ljudi nece lupat. Hajd da je reko' povjerio se nekom starijem igraci ili rekao ljudi bi povjerovali ali sigurno bi to rekao nekom malcu od 18' godina'
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Papak koji dođe sa strane u veliki grad i zakuha među domicilnim (mada su i domicilni sumnjivi ali hajde de) i pokušava izvući za sebe najviše. Svi vi koji najavljujete lomove Puzigaće, Kvesića, Bilbije ili bilo koga ste ništa drugo nego debili. Dosta je više vašeg **** preko neta, pozivanja na šamaranje, tuču, putem privatnih poruka, u šumu sjekiru i zaradite koji dinar i istresite svoje frustracije obarajući debla.
Safet je zatvorio za sebe vrata ovog grada i tako je nama je trebalo 10 godina da to shvatimo, vama 10 dana da se radi o običnom primitivcu
Safet je zatvorio za sebe vrata ovog grada i tako je nama je trebalo 10 godina da to shvatimo, vama 10 dana da se radi o običnom primitivcu
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
- corleone87
- Kontakt:
BHT 19:45 Listica-Željezničar
Napokon da i ovaj bht prenosi nesta kako treba a ne derbije zacelja.
Napokon da i ovaj bht prenosi nesta kako treba a ne derbije zacelja.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.