FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mikeaziz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mikeaziz » 20 sep 2013, 17:30

Bilmez Nadarevic samo bespotrebno dize tenzije, a on ce se ispalit i zaboli ga neka stvar. Hinja prava. Pravi razlog je vjerovatno neka bolja ponuda...

Alpacino
Kontakt:

Post Postao/la Alpacino » 20 sep 2013, 17:31

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Safet nema pravo nastupa protiv Sirokog, tek danas je uradio ljekarski pregled i protiv Leotara ce imati pravo nastupa. Bilo je malo problema oko papirologije.

Ovaj forum postaje cirkus koliko gluposti ce covjek ovdje procitati malo je reci.
:lol: :lol: :lol: Vjerodostojan ti je svaki komentar, svaki za šamara

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 20 sep 2013, 17:36

Alpacino je napisao/la:
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Safet nema pravo nastupa protiv Sirokog, tek danas je uradio ljekarski pregled i protiv Leotara ce imati pravo nastupa. Bilo je malo problema oko papirologije.

Ovaj forum postaje cirkus koliko gluposti ce covjek ovdje procitati malo je reci.
:lol: :lol: :lol: Vjerodostojan ti je svaki komentar, svaki za šamara
Gdje si ti prije samarao ... zar nisu ovo sto sam ja rek'o Amar i Dino rekli jucer

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 sep 2013, 17:38

tu i tamo je napisao/la:A ko je rekao da su prijetnje upucene na drustvenim mrezama ili od balavaca ovih koje ja neke i znam..to su momci koji jos zive od mamine i tatine plate ili cak penzije...
prijetnje koje bi natjerale covjeka da ne potpise su od ozbiljnijih ljudi koji imaju nacin da te natjeraju da uradis ono sto oni zele... ili ozbiljnije ekipe koja postavi svoje uslove...
niko ne kaze da se on prepao zbog nekog komentara.
ali pametnije bi mu bilo da je rekao da ima bolju ponudu negdje...jer ovako, situacija ce biti isuvise zategnuta a primitivci iz Hordi koji su umislili sa su oni vazniji od FkS i vise vole sebe HZ nego FKS, sada su otisli malo predaleko i jer, pokazuju da cak i vise mrze Zelju nego sto vole i HZ i FKS...
Neka sada ocekuju idgovor TMa koji su na redu da se mijesaju u njihov igracki kadar.

Koliko ti imas godina majke ti. :?: Pa da znas samo kakve je probleme imao Pelak,i presao je u Zelju bez ikakvih razmisljanja.Sta ako covjek napusti drzavu,i ode u neki drugi klub.Ne treba pisati i zakuhavati bez ikakvih dokaza.Najlakse je biti mangup,i prijetiti preko interneta. :lol:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 sep 2013, 17:39

Pa nista, ne znam ova djeca sto cekaju, sto se vise ne porokaju medusobno? Svakako jedna budale manje, grad sve cistiji i cistiji.

Hajmo djeco, nozevo i pistolje u ruke, pa se bodite i rokajte...

Sta ces, kada djeca nemaju pametnijeg posla...

EDIT: Sto se Safeta tice, mozda je i bolje ovako. Jesi igrac i sve, ali ne neka, ipak si ti bio njihov gore. Ne trebaju nam jos veci problemi u ekipi. Sretno ti bilo. Po meni, sto se njega tice, a realno i nas, u ovom trenutno najpametnija odluka, jer se veoma lako moglo desiti da te danas oni jebu a mi sutra.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 20 sep 2013, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.

Alpacino
Kontakt:

Post Postao/la Alpacino » 20 sep 2013, 17:40

Pa jesu, rece Amar da se vraca za 10 dana :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 sep 2013, 17:41

Ma sutra kad uzmemo sirokog niko se nece ni sjecati vise safeta...

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 20 sep 2013, 17:41

Alpacino je napisao/la:Pa jesu, rece Amar da se vraca za 10 dana :mrgreen:
Nemam sta s tobom se raspravljati ... kako ti kazes!!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 20 sep 2013, 17:44

Safete nek ti ide na dusu ovo, pustio si bagri i sitnim mangupima da te usmjeravaju i kroje sudbinu. Jos si uz sve to i nas vukao za nos. Fuj! Kad skontam, takav nam i ne trebas, Skaljic, Kerla i Zeljkovic ce igrat, pa sta bude.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

neno1
Kontakt:

Post Postao/la neno1 » 20 sep 2013, 17:48

Tek ce sada da se zakuha u saban ligi :roll:
Mehmed Mesa Bazdarevic

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 20 sep 2013, 17:56

DzoleZeljo je napisao/la:Pa nista, ne znam ova djeca sto cekaju, sto se vise ne porokaju medusobno? Svakako jedna budale manje, grad sve cistiji i cistiji.

Hajmo djeco, nozevo i pistolje u ruke, pa se bodite i rokajte...

Sta ces, kada djeca nemaju pametnijeg posla...

EDIT: Sto se Safeta tice, mozda je i bolje ovako. Jesi igrac i sve, ali ne neka, ipak si ti bio njihov gore. Ne trebaju nam jos veci problemi u ekipi. Sretno ti bilo. Po meni, sto se njega tice, a realno i nas, u ovom trenutno najpametnija odluka, jer se veoma lako moglo desiti da te danas oni jebu a mi sutra.
Ovo je pametno čovjek reko'. Što se toliko opterećujete sa Safetom, pa nije Nemanja Vidić, a još igrao za gradskog rivala, mislite da bi se navijači npr. Lazia ovako nafurali da im dolazi bivši igrač Rome. Nadar pogazio sve sto je imao sa Sarajevom, i sad očekivati da će se on boriti za plavi dres. Bolje dati priliku nekom junioru koji će ginuti za svaku loptu, nego ovog plaćenika trpiti (koji je svakako nepoznanica s formom,nije vrijedan pažnje nikako).

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 20 sep 2013, 18:03

@amypitar
nemoj mi suplje o tome koliko ko ima godina.
jesam li ja ista rekao da bih. ja uradio ili slicno.
Ja kazem da ce uslovno receno djeca, jer nisu djeca momci od 17 do 25 godina sada zeljeti “osvetu“ jer ja ne znam niti jedan incident koji je bio na nivou grupe a da nije vracen istom mjerom, tu ne racunam pojedinacne tuce, nozeve i ta sra.nja.

Zato ako si malo upucen znas da nece “Jug“ toliko zeljeti osvetu koliko na tom jugu ima mozda lupam stotinjak zestokih momaka koji su zeljni da se stvari izbalansiraju, od tih 100 dovoljno je da 5 momaka da odluce uzeti stvar u svoje ruke...
i onda imas grupu “balavaca“ u drugoj polovini 20tih koja ce traziti nacin za osvetu kad tad.

i prije svega ja sam rekao da je Safet trebao reci da je dobio bolju ponudu i da ide...sve i da su mu prijetili.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 sep 2013, 18:06

tu i tamo je napisao/la:@amypitar
nemoj mi suplje o tome koliko ko ima godina.
jesam li ja ista rekao da bih. ja uradio ili slicno.
Ja kazem da ce uslovno receno djeca, jer nisu djeca momci od 17 do 25 godina sada zeljeti “osvetu“ jer ja ne znam niti jedan incident koji je bio na nivou grupe a da nije vracen istom mjerom, tu ne racunam pojedinacne tuce, nozeve i ta sra.nja.

Zato ako si malo upucen znas da nece “Jug“ toliko zeljeti osvetu koliko na tom jugu ima mozda lupam stotinjak zestokih momaka koji su zeljni da se stvari izbalansiraju, od tih 100 dovoljno je da 5 momaka da odluce uzeti stvar u svoje ruke...
i onda imas grupu “balavaca“ u drugoj polovini 20tih koja ce traziti nacin za osvetu kad tad.

i prije svega ja sam rekao da je Safet trebao reci da je dobio bolju ponudu i da ide...sve i da su mu prijetili.
O cemu ti ..dobro te covjek pita za godine...vi fkt misliti da je odustao zbog prijetnji.. :roll:pa nismo Alcatraz.. :D
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 20 sep 2013, 18:14, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 20 sep 2013, 18:08

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Ovo je opet dokaz kako nasa uprava ne radi svoj posao ... sta su cekali do danas pa da potpisu ugovor sa njim!!!
zar se stvarno moglo pretpostaviti da će biti ovakav ishod situacije ?
Odlazi Safete.

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 20 sep 2013, 18:09

Ja ne znam što se toliko iko uzbuđuje oko ovoga. Šta će nam igrač kojeg je tako lako preplašiti, iako mislim da je ovo sve šuplja.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 20 sep 2013, 18:24

@Alen1987
Ma hebo Safeta, nije stvar u igracu...
najveci neprijatelji FKS su oni sami sebi i njihova ‘mahala‘ znaci vazda neke price ko je ciji, ko uzima ko daje, plus obicno stavljaju sebe , navijace, kao vaznije od kluba, tj.organizovanog sportskog kolektiva,
eh sad, nas boli briga za to i posljednjih godina smo hvala Bogu, zaboravili kako to izgleda...
ali kada njihov primitivizam i utice na igracki kadar Zelje, onda ti bude malo krivo, vise zbog primitivaca sa kojim moras zivjeti i razgovarati a nije toliko do Safeta, ebo njega.
Evo hajde ti reci koji bi generalni stav navijaci Zelje trebali zauzeti prema ovoj situaciji...
bojim se da se namece samo po sebi nesto sto je spustanje na nivo primitivaca.
jer ako ti hoces npr. da se takmicis samnom u engleskom jeziku, a meni bude krivo sto si ti bolji i udarim te sakom, hoces li me ti naruziti na engleskom ili mi vratiti dok te jos jednom nisam udario.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 20 sep 2013, 18:39

@mma hz
joj tebe.
ima nesto sto se zove zvanicna izjava i prema njoj se zvanicno postupa.
Niste Alkatraz ali imate u grupi divoljno debila (isto kao i Jug), da se covjek u svom gradu ne moze osjecati bezbjedno,
Mogu ti reci makar 5imena momaka koji bi bili spremni fizicki se obracunati sa Safetom, udarali su samare i vasim igracima po gradu i treningu vise puta.
ista situacija je i na jugu, znaci mogu
nabrojati par momaka zbog kojih mislim da situacija nece biti fina.
i opet kazem postoji nesto sto je zvanicna istina, i ako je zvanicna istina da su Hz prijetile Safetu, onda su Zeljini navijaci zvanicno duzni ostali...
a o pravoj istini se da diskutovati.
mada cudno mi sve ovo i nisam zauzeo stav, ali sada govorim samo po zvanicnim informacijama.

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 20 sep 2013, 18:43

Ma sve je to ok. I meni bi bilo krivo da se desila ova situacija na suprotnoj strani. Ono kad pročitaš naslov "Safet zbog prijetnji nece da potpise za Zelju" ,kao navijacu želje bude ti sigurno krivo, sto da tamo neki huligani kroje sudbinu tvog tima, ali po mom mišljenju,a i kolko vidim mišljenju velikog borja ljudi na ovom forumu,a i mišljenju mojih jarana Manijaka sigurno nije to razlog zašto Safet nije potpisao, već je ovo loš alibi. Eto baš danas prijetnje pred potpis,a prije 10 ili možda i više dana pisalo se da će Nadarević potpisati za Želju, i još i trenirao u klubu i sve i baš sad pred potpis kao prijetnje. Da su prijetnje razlog, on bi odusto prije 10 dana, čak su se i navijači Sarajeva "davno" pomirili s tim da nas je Nadar izdao i u zadnje vrijeme se o njemu više i ne priča...
Zadnja izmjena: Alen1987, dana/u 20 sep 2013, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 20 sep 2013, 18:44

DAJTE LJUDI NEMOJTE BITI SMIJESNI KAKVE PRIJETNJE, PA IHTIJAREVIC I PELAK SU POTPISIVALI, A DA ON NE POTPISE, TU SU NEKI DRUGI RAZLOZI, NEMOJTE DA NAS ZACUDI AKO U KOJI DAN POTPISE ZA NEKI KLUB NEGDJE VANI NE BUDALITE SA TIM PRIJETNJAMA, DA SE ON PLASI PRIJETNJI OBICNIH BALAVACA...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 20 sep 2013, 18:52

MrRiccoli je napisao/la:DAJTE LJUDI NEMOJTE BITI SMIJESNI KAKVE PRIJETNJE, PA IHTIJAREVIC I PELAK SU POTPISIVALI, A DA ON NE POTPISE, TU SU NEKI DRUGI RAZLOZI, NEMOJTE DA NAS ZACUDI AKO U KOJI DAN POTPISE ZA NEKI KLUB NEGDJE VANI NE BUDALITE SA TIM PRIJETNJAMA, DA SE ON PLASI PRIJETNJI OBICNIH BALAVACA...
U tom slucaju jos gore, onda nas je vukao za nos sve ovo vrijeme. Trenirao s nama i sve, da bi na kraju potpisao za neki drugi tim. Bilo kako bilo, fuj!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 55 gostiju.