FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
e boze ti sacuvaj,nek se i ovo pojavilo kod nas da igrac u zadnjem trenutku,i pred sam cin potpisa,izjavi da nece jer mu se prijeti..cccccccc
pa taj da mu glava sluzi za bilo sta osim za frizuru ne bi nikad to izjavio i da ima bilo kakve istine u tome...kazem i da ima bilo kakve istine,niko ne moze zbog pojedin ca/aca stavljati jedan kolektiv,grupaciju,ispred toga...a toliko igraca koji su predstavljali velicinu u jednom od sarajevskih klubova je mogu reci setalo se od jednog do drugog..paa..sve bilo ok...
sad mi zbog jedne bizarne izjave pojedinca postali u momentu zemlja podzemlja...da ovo sve ima veze sa politikom pa i nekako,ali sa fudbalom....e,svasta u bozijoj basti....
pa taj da mu glava sluzi za bilo sta osim za frizuru ne bi nikad to izjavio i da ima bilo kakve istine u tome...kazem i da ima bilo kakve istine,niko ne moze zbog pojedin ca/aca stavljati jedan kolektiv,grupaciju,ispred toga...a toliko igraca koji su predstavljali velicinu u jednom od sarajevskih klubova je mogu reci setalo se od jednog do drugog..paa..sve bilo ok...
sad mi zbog jedne bizarne izjave pojedinca postali u momentu zemlja podzemlja...da ovo sve ima veze sa politikom pa i nekako,ali sa fudbalom....e,svasta u bozijoj basti....
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Imaju na fan page Safet Nadarevic objavljne neke prijetnje.
možemo da vjerujemo i da ne vjerujemo da je to razlog. ja ne vjerujem.
koje su to prijetnje da on nece da potpise???? ovo djecija posla na fbTMmanija2012 je napisao/la:Imaju na fan page Safet Nadarevic objavljne neke prijetnje.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ta ista djeca su najveci problem grada Sarajeva..nece te lik od 30 godina pucati i zbosti..nego neki napaljeni klinjo zeljan dokazivanja.alenpitar je napisao/la:koje su to prijetnje da on nece da potpise???? ovo djecija posla na fbTMmanija2012 je napisao/la:Imaju na fan page Safet Nadarevic objavljne neke prijetnje.
Ma kakve crne prietenje,niti je prvi ni poslednji koji ce mjenjati dres.Ili je lova u pitanju,ili mu je izletila neka inostrana ponuda.Najpre ce biti ovo prvo,nema lova na ruke,pa se pokajao,a dobar mu razlog,"prijetnja".
Vrlo brzo ce se znati sta je posrijedi.
Vrlo brzo ce se znati sta je posrijedi.
od koga god bila prijetnja,i kakva god bila,to je skandalozno i opasno.Covjek ima djecu i trba igrati nogomet i razmisljati o tome sta bi neki kreten mogao uciniti. Nadam se da ce policija uraditi svoj dio posla.
a daj ako su ovo prijetnje pa niko od nas nebi smio hodati ulicomTMmanija2012 je napisao/la:Ta ista djeca su najveci problem grada Sarajeva..nece te lik od 30 godina pucati i zbosti..nego neki napaljeni klinjo zeljan dokazivanja.alenpitar je napisao/la:koje su to prijetnje da on nece da potpise???? ovo djecija posla na fbTMmanija2012 je napisao/la:Imaju na fan page Safet Nadarevic objavljne neke prijetnje.

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-
- Kontakt:
Ma sta ce bolesnici ... jadovi ... ovo da se desi u normalnoj drzavi vec bi polovina ovih bijednika sto su mu prijetili bili bi u stanici.
Zelim im svo zlo ovog svijeta, tek se sada vidjelo pravo lice kitara ... isto se i ovo desilo Torlaku i on je trebao doci al je rekao Amaru ne smijem od navijaca strah ga za porodicu.
Zelim im svo zlo ovog svijeta, tek se sada vidjelo pravo lice kitara ... isto se i ovo desilo Torlaku i on je trebao doci al je rekao Amaru ne smijem od navijaca strah ga za porodicu.
Treba ove pofatati sto su prijetili ja znam ovog jednog papka sa ilide je
Mogao bi u svemu ovome najebati Bilbija, ako igracu Zeljo ne moze angazovati pojacanje zbog Hordi, odnosno oni sebi daju za pravo da silom provode svoje frustracije...
zasto nebi istom mjerom Manijaci uznemiravali pojacanje FKS...
a jos imaju i razlog.
mislim da ovakva siruacija je losa.
ali vjerujem da nece ostati na ovome, i da ce sav bijes ove situacije osjetiti ko drugi nego Bilbija koji se persona non grata u vecem dijelu Sarajeva...
zasto nebi istom mjerom Manijaci uznemiravali pojacanje FKS...
a jos imaju i razlog.
mislim da ovakva siruacija je losa.
ali vjerujem da nece ostati na ovome, i da ce sav bijes ove situacije osjetiti ko drugi nego Bilbija koji se persona non grata u vecem dijelu Sarajeva...
Pisem na mobilnom u pokretu pa mi ne zamjerite na greskama u kucanju...
-
- Kontakt:
Sada kada krene potjera za Puzigacom i Bilbijom
Boze sacuvaj drzave i lige, nabijem sve na k....!!!

Boze sacuvaj drzave i lige, nabijem sve na k....!!!
Pa jedino što se može nazvati prijetnjom na slici je ovo prvo napisano gore.
Ostalo je većinom kako je **** itd.
Ako je zbog ovog odustao od potpisivanja onda ne znam.
Ostalo je većinom kako je **** itd.
Ako je zbog ovog odustao od potpisivanja onda ne znam.
Zadnja izmjena: Butmiran, dana/u 20 sep 2013, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
I ja ne vidim ovdje prijetnje osim ovog prvog a i to je ... na dugu štapu. Ovi ostali su tražili i pominjali ime Ismira Pintola i to je to.Sada sam još uvjereniji da je otišao zbog para negdje drugo.
P.s. Nemanji se prijetilo na sve strane pa je ostao u Sarajevu ja stvarno ne shvatam šta ustvari Safet želi ?
Izvinjavam se što pišem po vašoj temi
P.s. Nemanji se prijetilo na sve strane pa je ostao u Sarajevu ja stvarno ne shvatam šta ustvari Safet želi ?
Izvinjavam se što pišem po vašoj temi
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
ne budite djeca.
Ovo nije uredu što su pisali na fb za Safeta(osim nagrade Ismir Pintol), ali ovdje nema prijetnji. Ovo su očekivane uvrede, i isto ovo bi se desilo od strane Manijaka da sutra npr. Sanel Jahić potpiše za Sarajevo. Vazda će ovoga biti...
- corleone87
- Kontakt:
Sta ovo Nadarevic dipr o nekima prijetnjama. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Ovo je opet dokaz kako nasa uprava ne radi svoj posao ... sta su cekali do danas pa da potpisu ugovor sa njim!!!
A ko je rekao da su prijetnje upucene na drustvenim mrezama ili od balavaca ovih koje ja neke i znam..to su momci koji jos zive od mamine i tatine plate ili cak penzije...
prijetnje koje bi natjerale covjeka da ne potpise su od ozbiljnijih ljudi koji imaju nacin da te natjeraju da uradis ono sto oni zele... ili ozbiljnije ekipe koja postavi svoje uslove...
niko ne kaze da se on prepao zbog nekog komentara.
ali pametnije bi mu bilo da je rekao da ima bolju ponudu negdje...jer ovako, situacija ce biti isuvise zategnuta a primitivci iz Hordi koji su umislili sa su oni vazniji od FkS i vise vole sebe HZ nego FKS, sada su otisli malo predaleko i jer, pokazuju da cak i vise mrze Zelju nego sto vole i HZ i FKS...
Neka sada ocekuju idgovor TMa koji su na redu da se mijesaju u njihov igracki kadar.
prijetnje koje bi natjerale covjeka da ne potpise su od ozbiljnijih ljudi koji imaju nacin da te natjeraju da uradis ono sto oni zele... ili ozbiljnije ekipe koja postavi svoje uslove...
niko ne kaze da se on prepao zbog nekog komentara.
ali pametnije bi mu bilo da je rekao da ima bolju ponudu negdje...jer ovako, situacija ce biti isuvise zategnuta a primitivci iz Hordi koji su umislili sa su oni vazniji od FkS i vise vole sebe HZ nego FKS, sada su otisli malo predaleko i jer, pokazuju da cak i vise mrze Zelju nego sto vole i HZ i FKS...
Neka sada ocekuju idgovor TMa koji su na redu da se mijesaju u njihov igracki kadar.
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Mamba21 i 21 gost.