FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Locust
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Locust » 19 avg 2015, 14:44

Nisam fan ovih 4-4-2 formacija jer mislim da je to prevaziđeno, ali zašto ne probati sa 4-4-1-1 gdje bi Krste bio taj polušpic, Duljević lijevo a recimo Hebibović desno, ako već Dženo toliko voli Barića na beku. U defanzivnoj postavci to se ne razlikuje puno od 4-5-1 ili 4-3-3. Razlika je što bi krila morala biti nešto defanzivnija nego sada, a i Krste bi morao dosta da radi u odbrani, što mu nije baš jača strana. Taman bi mogao jedan od ovih što su van forme (Radovac/Alispahić) malo na klupu da razmisli o životnim vrijednostima, a drugi da igra uz Ikandea.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 avg 2015, 14:48

miden je napisao/la:ako ovako nastavi, Travnik ce mu biti plafon

slika
Ovako i pred 1. kolo lige, Travnik igrao sa Širokim sutradan a on noć prije na koncertu Dine Merlina.
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 avg 2015, 14:59

slika
Hebo njega on je najmanji problem, prava reformatorska priča (među stručnim štabom i igračima) će krenuti ako se ne uzme Čelik jer šutit više neće smijeti nakon svih dešavanja u zadnje vrijeme.
SRETAN BROJ - 1725

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 19 avg 2015, 15:16

ElCartel11 je napisao/la:Ja samo imam osjecaj, da kad bi Dzeno jednom stavio Krstu i Benkaru zajedno u napad, da bi mi mljeli!
Mozda ti novi trener ispuni zelju :mrgreen:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 avg 2015, 15:18

Pocetkom sezone Kobiljar je imao prehladu pa zato nije bio u kombinacijama za Travnicane u prvom i drugom kolu, sto mi volimo reci bio je na bolovanju, pa je zato bio i na koncertu. A ovo ako ga je jednom "paparazzo" uhvatio ne znaci da je svaku vece u prvodu, imaju i fudbaleri slobodan dan kao i mi obicni radnici.

A ovo sto ga je ponijela atmosfera ne mora znaciti da se opija, ja ne pijem nikako a da me vidite na dernecima :opaopa: :opaopa: :opaopa:

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 19 avg 2015, 15:20

kinosvra je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Ja samo imam osjecaj, da kad bi Dzeno jednom stavio Krstu i Benkaru zajedno u napad, da bi mi mljeli!
Mozda ti novi trener ispuni zelju :mrgreen:
Reci nam nesto vise :mrgreen: samo da nebude opet neki da se uci na Sarajevu ....
orde del male

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 avg 2015, 15:20

Mah sta hoce Krste ba,lose igra drama,njegovo je da pogadja a on promasuje..
protiv Leha je imao jednu extra sansu na Kosevu,umjesto da je zakuca on je dodao Buricu...cak i protiv Zrinjskog je imao dobru sansu on drito u golmana puca..hajd nema veze ,sve mu se hallali jbg ...price da mu neko **** familiju nisu tacne..covjek dobio par zvizduka protiv Zrinjskog i stao da psuje..halo ba pa Ronaldu se zvidzi pa covjek spusti glavu a ne nekom Krsti Velkoskom..jeko on ba..to mu nmg hallaliti,isto ko da mi na putu nadjemo pare za tekme,maje,dresove..pa nam on moze je bavat sve po spisku.Da je Puzigaca stao ili Baric da psuje pa covjek da kaze dokurcilo mu,utakmica ne pocne vec mu se **** sve-..e njih bi razumiju,al Krste koji je uvijek imao podrsku i prvi put kad mu se nesto reklo on se kofrci..ŠIBE BA..
@HILMO,ti ko jedan moj haver majke mi,covjek ne pije alkohol al ponasa se ludje od ovih sto piju,..dok npr ja isto ne pijem ,al brate smor sam zivi,samo cekam da vrijeme prodje da kazem "izasao sinoc" :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 19 avg 2015, 15:22

RN87 je napisao/la:Saopsti nam ga Greda, ja mislim da bi trebali da se prepadnemo :mrgreen:

Bice tuzba za klevetu s nase strane
Pa to je to o cemu pricamo. Jednostavno, nisu dorasli da se mijesaju u igru sa velikim... Podigli su prasinu, veliku prasinu i kada su trebali da izadju sa konkretnim dokazima, iste nisu imali. Sada ce sudijska komisija poslije ovolikih kleveta na njihov racun da ih jos vise dere i neka ce. Zbog takvih razloga nasi se nisu zalili na sudjenje protiv Travnika, Drine i Sirokog. Jednostavno kada smo pokrenuli inicijativu o korupciji unutar saveza samo su nas manji klubovi podrzali. Zeljeznicar poslije onih kradja jednostavno ne moze da ima podrsku ni od tih navodno manjih klubova. Bice teska sezona, definitivno. A mi mramo se puno potruditi da osvojimo titulu jer se klubovi sa Hrvatskim predznakom guraju ove sezone.

Mali Zeljo ce pasti u narednih 5 kola jos gore. Dobro zataskavaju sve lose, a poslije nase tuzbe bice im jos gire.

Samo sabura braco!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 avg 2015, 15:24

hilmo je napisao/la:Pocetkom sezone Kobiljar je imao prehladu pa zato nije bio u kombinacijama za Travnicane u prvom i drugom kolu, sto mi volimo reci bio je na bolovanju, pa je zato bio i na koncertu. A ovo ako ga je jednom "paparazzo" uhvatio ne znaci da je svaku vece u prvodu, imaju i fudbaleri slobodan dan kao i mi obicni radnici.

A ovo sto ga je ponijela atmosfera ne mora znaciti da se opija, ja ne pijem nikako a da me vidite na dernecima :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Dobra neka prehlada, pa se sa njom može na koncert.
kinosvra je napisao/la: Mozda ti novi trener ispuni zelju :mrgreen:
Ne hebi nas bezveze ako nema ništa, ili reci konkrentno ili nemoj raju palit' bezveze
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 avg 2015, 15:25

BitiSrcemVezan je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Pocetkom sezone Kobiljar je imao prehladu pa zato nije bio u kombinacijama za Travnicane u prvom i drugom kolu, sto mi volimo reci bio je na bolovanju, pa je zato bio i na koncertu. A ovo ako ga je jednom "paparazzo" uhvatio ne znaci da je svaku vece u prvodu, imaju i fudbaleri slobodan dan kao i mi obicni radnici.

Dobra neka prehlada, pa se sa njom može na koncert.
Bio sam i ja na utakmici sa Sirokobrijezanima prehladjen, ali sam opet bio .. tako da ..

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 avg 2015, 15:25

Sto se tice saveza imali su konkretne dokaze ba,dajte ljudi sutra ce se nama desiti da se bavimo geometrijom,a vec smo mozda i trebali..savez se pravi lud a pokrali su ih i jos im u oci lazu i prave budalama,i nama su to znali raditi.
A sto se tice nas ,popusice ga jer petljaju nas ni krive ni duzne..
FK SARAJEVO.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 avg 2015, 15:30

mma_hz je napisao/la:Mah sta hoce Krste ba,lose igra drama,njegovo je da pogadja a on promasuje..
protiv Leha je imao jednu extra sansu na Kosevu,umjesto da je zakuca on je dodao Buricu...cak i protiv Zrinjskog je imao dobru sansu on drito u golmana puca..hajd nema veze ,sve mu se hallali jbg ...price da mu neko **** familiju nisu tacne..covjek dobio par zvizduka protiv Zrinjskog i stao da psuje..halo ba pa Ronaldu se zvidzi pa covjek spusti glavu a ne nekom Krsti Velkoskom..jeko on ba..to mu nmg hallaliti,isto ko da mi na putu nadjemo pare za tekme,maje,dresove..pa nam on moze je bavat sve po spisku.Da je Puzigaca stao ili Baric da psuje pa covjek da kaze dokurcilo mu,utakmica ne pocne vec mu se **** sve-..e njih bi razumiju,al Krste koji je uvijek imao podrsku i prvi put kad mu se nesto reklo on se kofrci..ŠIBE BA..
@HILMO,ti ko jedan moj haver majke mi,covjek ne pije alkohol al ponasa se ludje od ovih sto piju,..dok npr ja isto ne pijem ,al brate smor sam zivi,samo cekam da vrijeme prodje da kazem "izasao sinoc" :mrgreen: :mrgreen:
A nek' sam doživio da imam nekog sličnog sebi, isti sam :mrgreen: I ja sam tako u početku se nazor smarao na izlascima, par puta glumio da mi je zanimljivo a ustvari jedva čeko da spičim kući, a sad gotovo uopšte i ne izlazim :lol:
1946

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 avg 2015, 15:33

HAHAHAHAHAHAH moj brate,odem i sve mi smeta...samo cekam vrijeme da prodje..ono "osto sinoc do 4"...a npr druga sam osoba kad odem s rajom na rostilj,ili negdje na laganu kaficu ili sokic gdje nema guzve..e tad se "raspojasam",a kafana isto mrtav..mrsko mi one jedne te iste kurave ganjati..ba gdje god da covjek ode sve isti likovi,iste kurave...smor zivi..
FK SARAJEVO.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 19 avg 2015, 15:33

Ma kone su ga poduvale, a mi lagano iza Čelika sa novim trenerom hvatamo zalet i trasiramo put ka novoj tituli :mrgreen:

Vas dvojica beživotnih sutra po bobu i u hajneken, seke za 10, doživljaj za 10 :mrgreen:
Zadnja izmjena: RN87, dana/u 19 avg 2015, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 avg 2015, 15:35

RN87 je napisao/la:Ma kone su ga poduvale, a mi lagano iza Čelika sa novim trenerom hvatamo zalet i trasiramo put ka novoj tituli :mrgreen:
aBd PASA moj.. :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 19 avg 2015, 15:35

Mojne da brinete oko Rikija, momak je veliki profesionalac, familija mu zivi blizu mene a dobar sam mu s rodicom, nit pije nit pusi, jednostavno nije bio dugo ovdje, i otisao s familijom na koncert, nebrinite za njeg nista, lik voli Sarajevo nenormalno :D
orde del male

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 avg 2015, 15:47

mma_hz je napisao/la:.ba gdje god da covjek ode sve isti likovi,iste kurave...smor zivi..
Mora da izlazis na Ilidzu :urnebes: :urnebes: :urnebes:
mma_hz je napisao/la:Sto se tice saveza imali su konkretne dokaze ba,dajte ljudi sutra ce se nama desiti da se bavimo geometrijom,a vec smo mozda i trebali..savez se pravi lud a pokrali su ih i jos im u oci lazu i prave budalama,i nama su to znali raditi.
Sudija pogrijesi, grijesili su sinoc u LP, ali priznaj da si pogrijesio, a ne ovako savez daje neka objasnjenja koja su atak na inteligenciju. Kad se sjetim Gavarica.... Tako jednostavan problem a toliko su ga komplikovali, a zna se ko je najvise likovao :hmmmmm:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 avg 2015, 15:47

slika
Njegov je plafon pofalicki. On nece moci u travniku ni na klupi bit. Plus je sicusan. Haj bar je sklonijo pive cigare sa stola. Vakve ublehe netreba dovodit u akademiju, ako pije pusi lumpuje minimalno mora bit kvaliteta benke, bar ce mo imat ikakve koristi vako samo bacanje para u vodu.

Sto se tice, koristenja linijara i pogreski u sudenju, toga ima u ligi 5 a da nema u nasoj bundes ligi. Prem u slucaju kona ono je 50 50 situacija plus ako se uzme da je domaci teren i da je sudija listicu ostetio prosle godine na sugavici, onda je odluka opravdana.

Savez treba da tuzi strucni stab i upravu kona, a i mi da podnesem tuzbu radi klevete.

Sudenje je mnogo bolje u zadnje dvije godine, neko ikad sto je bilo u bih premijer ligi.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 avg 2015, 15:53

hilmo je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:.ba gdje god da covjek ode sve isti likovi,iste kurave...smor zivi..
Mora da izlazis na Ilidzu :urnebes: :urnebes: :urnebes:
mma_hz je napisao/la:Sto se tice saveza imali su konkretne dokaze ba,dajte ljudi sutra ce se nama desiti da se bavimo geometrijom,a vec smo mozda i trebali..savez se pravi lud a pokrali su ih i jos im u oci lazu i prave budalama,i nama su to znali raditi.
Sudija pogrijesi, grijesili su sinoc u LP, ali priznaj da si pogrijesio, a ne ovako savez daje neka objasnjenja koja su atak na inteligenciju. Kad se sjetim Gavarica.... Tako jednostavan problem a toliko su ga komplikovali, a zna se ko je najvise likovao :hmmmmm:
A odem u onu Bosnu brate dole,gdje cu drugo..u Lukavicu necu..vise izbora nemas.. :mrgreen:
FK SARAJEVO.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 19 avg 2015, 15:54

Ne kazem ja da je bio ofsajd, cak sta vise. Da se ne lazemo, znamo svi sta su radili dok im je bio Brkovic u savezu pa dok se nisu on i Amar pokoskali. Sad je i savez koliko toliko bolji, al su i dalje bagra. Vraca im se sve, a radi kleveta i lazi na racun naseg kluba ce da plate pofinu svotu. Direktno su nas prozvali i radi toga ce da odgovaraju. ;)
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 38 gostiju.