FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

collector
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la collector » 18 avg 2015, 23:39

Evolution87 je napisao/la:Krle vec ima ponudu, rado bi ostao ovdje ali uz poboljsani ugovor.
dobro to je normalno, i realno ga je zasluzio i u slucaju da ostane ili ne, samo mislim da se i on malo zasitio a i nama je vrijeme da unovcavamo igrace, uvijek ce biti i mladjih igraca koje treba pogurati a i sve vise smo u mogucnosti dovesti izuzetno kvalitetne igrace sa strane u nasu ekipu: pocelo je sa Jajalom, Delacom, Benkom, pa sad sa Stepanovom, Barbaricem i Ikandeom !!!

sve je moguce i treba teziti boljem, samo se mora odrediti sistem kojim ce prvo ici sportski dio naseg kluba jer je on na kraju i najbitniji, a sve vezano za administraciju ljudi zaduzeni za to rade odlicno, da ne kazem vrhunski s obzirom gdje zivimo !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 avg 2015, 23:52

collector je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Krle vec ima ponudu, rado bi ostao ovdje ali uz poboljsani ugovor.
dobro to je normalno, i realno ga je zasluzio i u slucaju da ostane ili ne, samo mislim da se i on malo zasitio a i nama je vrijeme da unovcavamo igrace, uvijek ce biti i mladjih igraca koje treba pogurati a i sve vise smo u mogucnosti dovesti izuzetno kvalitetne igrace sa strane u nasu ekipu: pocelo je sa Jajalom, Delacom, Benkom, pa sad sa Stepanovom, Barbaricem i Ikandeom !!!

sve je moguce i treba teziti boljem, samo se mora odrediti sistem kojim ce prvo ici sportski dio naseg kluba jer je on na kraju i najbitniji, a sve vezano za administraciju ljudi zaduzeni za to rade odlicno, da ne kazem vrhunski s obzirom gdje zivimo !!!
A svakako mu plata i ne spada u red onih vecih u klubu, cisti prosjek. On se je ovdje jedino zasitio psovki sa tribina koje ni najmanje nije zasluzio, a sto se ostalog tice, njemu je ovdje super i samo uz malo bolju platu bi on ostao dugo. Pravi profesionalac koji je uvijek davao 100% na svim utakmicama, najbolji strijelac i asistent prosle sezone, mnogi ga (ne znam ni sam sto) podjecnjuju i na silu ga guraju u te ''klanove'' iako nemaju nikakve osnove. Treba znati i da je momak odabrao da zivi u Seheru, a ne u selendri lukavici. Jedino ga shisha zeza, ali zadnji put kad sam ga vidio samo je sok pio, dok je Kova dojkio i za njega. :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 18 avg 2015, 23:55

Evolution87 je napisao/la:
collector je napisao/la:

A svakako mu plata i ne spada u red onih vecih u klubu, cisti prosjek. On se je ovdje jedino zasitio psovki sa tribina koje ni najmanje nije zasluzio, a sto se ostalog tice, njemu je ovdje super i samo uz malo bolju platu bi on ostao dugo. Pravi profesionalac koji je uvijek davao 100% na svim utakmicama, najbolji strijelac i asistent prosle sezone, mnogi ga (ne znam ni sam sto) podjecnjuju i na silu ga guraju u te ''klanove'' iako nemaju nikakve osnove. Treba znati i da je momak odabrao da zivi u Seheru, a ne u selendri lukavici. Jedino ga shisha zeza, ali zadnji put kad sam ga vidio samo je sok pio, dok je Kova dojkio i za njega. :mrgreen:
nisam ja nista rekao o njegovim ljudskim kvalitetima ili igri, o njegovoj igri dovoljno govori njegova statistika u nasem dresu, mozda i ja imam pogresan osjecaj al je korektan i momak i igrac :thumbup:

i poboljsajte mu platu :D
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 19 avg 2015, 00:00

Krle bi zabio 25 golova da igra na svojoj poziciji 100%

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 avg 2015, 00:25

E čuj zabio bi 25 da igra na svojoj poziciji, pa izašao je u ove 4 utakmice 17 puta sam na golmana, čak i protiv Zrinjskog i jel dao go??? Protiv širokog 5 mrtvih šansi, protiv Drine 2-3, uđe mu šut iz ne tako izgledne(više na sreću nego što je on ošutao dobro) , nemojte pretjerivati sa tim pozicijama, pravi igrač se snađe na svakoj poziciji, krilni napadač, napadač koja je razlika kad sam izađe ispred golmana, ispade da je bio nacrtan ko špic sve bi zabio ovo što je promašio. Niđe veze. Ugovor mu treba smanjiti zbog psovki upućenih navijaču Sarajeva, nikako povećati, 2 utakmice zaredom tersa a najgori na terenu. Nemojte slijepi kraj očiju biti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 avg 2015, 00:38

Krsti nikad niko nije nista psovao do ove zadnje tekme..protiv sirokog za ono smece od igre i silne promasaje dobio je aplauz.a protiv zrinjskog se utopio u sivilo ekipe i raja mu je malo zvizdila .nista bitno. .al mudonja se nasao pametan da **** raji mater..cmar jedan obicni i nije mu plata prosjek nego jedna od boljih u ekipi medju 5 plata je i njegova...stoga nadam se da ce otici i da ce se zaraditi na njemu..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 19 avg 2015, 00:45

mma_hz je napisao/la:Krsti nikad niko nije nista psovao do ove zadnje tekme..protiv sirokog za ono smece od igre i silne promasaje dobio je aplauz.a protiv zrinjskog se utopio u sivilo ekipe i raja mu je malo zvizdila .nista bitno. .al mudonja se nasao pametan da **** raji mater..cmar jedan obicni i nije mu plata prosjek nego jedna od boljih u ekipi medju 5 plata je i njegova...stoga nadam se da ce otici i da ce se zaraditi na njemu..
Potpis, mada sam mišljenja da nije udure ni kada se igraču psuju članovi porodice i sl. ali on ipak kao profesionalac mora nekako ignosirati te pojedince i na terenu svojom igrom/golovima začepiti usta takvima! Ionako igra poziciju koja nije za njega, nama treba pravo lijevo krilo ali ništa od toga dok ne dovedemo pravog stručnjaka na klupu!

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 19 avg 2015, 01:12

Krste je komedija, kad nas napusti napravit cu kompilaciju njegovih promasaja iz stopostotnih situacija, sacuvao sam izvjestaje. Sta je lik sve promasio za manje od dvije godine je za najezit se :mrgreen:

Predaj se Krstee..

A opet, za futavog Bojana Puzigacu je gospodin parekselans.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 19 avg 2015, 02:15

Krste je nekako ostao nedorecen.
Mislim da je dobar igrac i moguce da u drugoj sredini pokaze vise.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 avg 2015, 06:00

Poranili zoru prevarili

@koalem procitao sam,hvala ti i ziv bio :bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 19 avg 2015, 08:20

Krste je profesionalac za uzora a na Kosevu bi i papa propucketo kakvih sve iskompleksiranih bogalja dodje da lijeci svoje frustracije. Ne cijeni se Krste ni 10% koliko bi trebao, pogotovo jer je bio najbolji strijelac i asistent u sezoni koja je u historiju usla kao uspjesna za nas.
Ako ga ne simpatises, onda nema potrebe da ga kudis.
I covjek ne igra na svojoj poziciji, i to i ptice znaju, jer nije isto doci u sansnu za gol iz ugla (korner linije) i kad primis loptu na penalu...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 19 avg 2015, 08:59

Mrcho je napisao/la:Krste je profesionalac za uzora a na Kosevu bi i papa propucketo kakvih sve iskompleksiranih bogalja dodje da lijeci svoje frustracije. Ne cijeni se Krste ni 10% koliko bi trebao, pogotovo jer je bio najbolji strijelac i asistent u sezoni koja je u historiju usla kao uspjesna za nas.
I covjek ne igra na svojoj poziciji, i to i ptice znaju, jer nije isto doci u sansnu za gol iz ugla (korner linije) i kad primis loptu na penalu...
Profesionalac pravi. :mrgreen: Ne skida se sa slaufa.
#divovi

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 avg 2015, 09:54

moustapha je napisao/la:
Mrcho je napisao/la:Krste je profesionalac za uzora a na Kosevu bi i papa propucketo kakvih sve iskompleksiranih bogalja dodje da lijeci svoje frustracije. Ne cijeni se Krste ni 10% koliko bi trebao, pogotovo jer je bio najbolji strijelac i asistent u sezoni koja je u historiju usla kao uspjesna za nas.
Profesionalac pravi. :mrgreen: Ne skida se sa slaufa.
:urnebes: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 19 avg 2015, 10:19

jurisicduska je napisao/la:E čuj zabio bi 25 da igra na svojoj poziciji, pa izašao je u ove 4 utakmice 17 puta sam na golmana, čak i protiv Zrinjskog i jel dao go??? Protiv širokog 5 mrtvih šansi, protiv Drine 2-3, uđe mu šut iz ne tako izgledne(više na sreću nego što je on ošutao dobro) , nemojte pretjerivati sa tim pozicijama, pravi igrač se snađe na svakoj poziciji, krilni napadač, napadač koja je razlika kad sam izađe ispred golmana, ispade da je bio nacrtan ko špic sve bi zabio ovo što je promašio. Niđe veze. Ugovor mu treba smanjiti zbog psovki upućenih navijaču Sarajeva, nikako povećati, 2 utakmice zaredom tersa a najgori na terenu. Nemojte slijepi kraj očiju biti.
Obično pišeš jako dobre postove, ali sa ovim se ne mogu složiti nikako.

Evo odgovorno tvrdim da je Almir igrao umjesto Krste ove dvije utakmice sada bismo imali 3 boda a ne 6.

Nije mi jasno kako može biti najgori neko ko je učestvovao u akcijama za 80% naših šansi u te dvije utakmice? Još nemoj zaboraviti da su ga u svemu tome sudije zaklale za izboren penal i vjerovatno čist gol. Pa sve što smo napravili napravili smo sa lijeve strane dok je on bio u igri. I to sve u kombinaciji sa guzlatim Puzigaćom, a svima je valjda jasno kako on igra ove sezone. Da realizacija mu je očajna, ali se barem nađe u šansi. Gdje su te silne Duljine šanse bile u ovim utakmicama?

Almir Bekić kojeg smo doveli da ko fol centrira i probija sve svoje centaršute protiv Lištice je nabio u prvog odbrambenog igrača do sebe.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 avg 2015, 10:40

@Locust, Duska je sto posto upravu!!! Dobro procitaj sta je on rekao, koliko je prilika imao, nije ni čudo što je imao toliko aktivnih napada koje ti spominješ. On da je pravi profesionalac, naučio bi šutnut loptu kako treba ! U milion prilika on izabere pogrešan šut, kad treba da je zašije iza golmana on uzme pa je plasira, kad treba plasirat on nekakve voleje pokušava i nabija loptu. Dosad je trebao da ima više golova od Benke u koliko se prilika našao!!!
Isto kao i puzigaća, da je on P od profesionalca, u tih svojih 30 i kusur godina valjda bi trebao da nauči uputit centaršut!? Jer pobogu ipak igra bekovsku poziciju.. to mu je 40 posto posla...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 19 avg 2015, 10:53

Vidi, u liga takmičenju sa puno utakmica, ekipa koja napravi najviše šansi i dozvoli najmanje, tj ima najbolji taj omjer napravljenih i dopuštenih šansi je na kraju 99% prvak.

Zato ne vidim nikakav razlog da se pljuje po čovjeku koji je kreirao / našao se u najviše šansi ove sezone. To mu je osnovni posao na poziciji na kojoj igra. Realizacija će doći na svoje, to su zakoni statistike.

Uvijek ću prije izabrati igrača koji se nalazi u više šansi na utakmici od onoga sa boljom realizacijom.

A priča da treba da nauči da šutne loptu je neozbiljna, **** ga. Ipak je to profesionalni fudbaler kakav god da je.

Njegov daleko najveći problem je nepostojeći centaršut lijevom nogom, ali to se ne može baš riješiti.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 avg 2015, 11:13

Locust je napisao/la:Vidi, u liga takmičenju sa puno utakmica, ekipa koja napravi najviše šansi i dozvoli najmanje, tj ima najbolji taj omjer napravljenih i dopuštenih šansi je na kraju 99% prvak.

Zato ne vidim nikakav razlog da se pljuje po čovjeku koji je kreirao / našao se u najviše šansi ove sezone. To mu je osnovni posao na poziciji na kojoj igra. Realizacija će doći na svoje, to su zakoni statistike.
To za količinu šansi nema veze sa bodovnim saldom, nikad nije imalo nikad neće imati, samo statistički podatak koji nema dodirne tačke sa bilo kakvim predviđanjem osvajanja bodova.

Evo recimo Zrinjski trenuto prvi, otresao u gostima čak jednog od konkurenata, dobar star sezone pravo...GOL RAZLIKA 5:0... možda da su imali sedam izglednih šansih i dali pet golova - količina šansi ne znači ništa. To smo se i mi uvjerili hiljadu put.

Krste je imao u 4 utakmice takvih promašaja u situaciji JEDAN NA JEDAN da se čovjek zgrozi. To štoper pogađa ne čovjek koji za sebe tvrdi da je po vokaciji NAPADAČ.
Locust je napisao/la: "Uvijek ću prije izabrati igrača koji se nalazi u više šansi na utakmici od onoga sa boljom realizacijom. "
Ti ćeš radije znači izbarati nekoga ko će izaći 30 puta 1 na 1 i promašiti nego nekoga ko će postići 30 golova? Kakav nonsens brate.
Locust je napisao/la: A priča da treba da nauči da šutne loptu je neozbiljna, **** ga. Ipak je to profesionalni fudbaler kakav god da je.
Ovo se ne misli bukvalno, a i sam znaš na šta se misli. Čovjek mora da se dohaviza jer ogromnu količinu izglednih šansi kad je potrebno klubu je propustio.
Samo Saraj'vo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 avg 2015, 11:19

Baš nonsens.. :roll:
Jer ipak, se svi kunemo u Benku ne zbog toga što je stalno u kontaktu s loptom i što stalno šuta i ima prilike, već zato što mu je i najmanji slobodan prostor dovoljan da postigne gol. To je odlika napadača, da završava akcije, EFEKTNO, a ne da kreira šanse...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 19 avg 2015, 11:28

Čitaj brate. Uvijek ću izabrati igrača koji će se naći u 10 šansi i zabiti 3, nego onog koji će se naći u 3 i zabiti 2. Jedan ima realizaciju 30% a jedan 66%, zar ne? Ko misli da se lako naći u šansi, nije se nikada bavio fudbalom, a nije ga izgleda baš ni gledao.

Dalje za Zrinjski, opet nisi pročitao šta piše. Oni su, kao sve Marinovićeve ekipe, ekipa koja prvenstveno DOPUŠTA malo šansi. Nama su dali jednu, a Široki nam je kolo ranije dao 10. To što oni imaju gol razliku 5:0 nema veze nisačim živim.

Čitaj malo bolje uglavnom. Ja pričam o liga takmičenju sa 30 utakmica ti mi daješ zrinjski kao primjer koji je odigrao 4 utakmice, i imao sreće u dvije od njih koje su komotno mogle završiti i sa X. Ta sreća ne može trajati 30 utakmica.

Statistika brate, je neumoljiva.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 19 avg 2015, 11:32

S moje strane gledišta, ona je ko bikini. Krste s nije brukao samo protiv Zrinjskog i ubica nego i protiv Poljaka a ni u Travniku ništa od njega. Dakle od 6 utakmica jednu je odigrao pristojno.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.