FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hz033
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz033 » 18 avg 2015, 19:21

Ovo sam rekao par puta, pa evo još jednom. Ja bih ljudi volio vidjeti Duljevića na poziciji desetke, barem 45. minuta da vidim kako bi to išlo, a imam osjećaj da bi išlo :!:
U novi boj ...

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 18 avg 2015, 19:23

Umjesto Krste moze se probati i sa Bekicem

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 avg 2015, 19:23

Ajax je napisao/la:Celik mora pasti. Dzeno mani se zajebancije vise. Odigraj napadacki i niko se nece ljutiti ako bude nerjeseno. Znaci sa dvojicom napadaca ( Velkoski kao drugi napadac i lazna desetka ). U sredini Ikande i Radovac. Rustemovic nije taj kapacitet da igra umjesto ovog igraca. Za Kovacevica nisam siguran to znaju oni koju su ga gledali na poziciji zadnjeg veznog dali valja ili ne. Samo u napad na Benku i Krstu odigravat iz svih pozicija dok ne procepi nema druge. :thumbup: :thumbup:
Ja sam ga samo jednom gledao na tom zadnjem veznom i to kontra Viteza na Kosevu kad je zabio i jednom asistirao i od tada mi je ostao u sjecanju kao dobar igrac..od tada kad god je dobijao priliku odradio je korektno..

P.S Krle kao usamljeni spic.. :cool:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 18 avg 2015, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 avg 2015, 19:24

hz033 je napisao/la:Ovo sam rekao par puta, pa evo još jednom. Ja bih ljudi volio vidjeti Duljevića na poziciji desetke, barem 45. minuta da vidim kako bi to išlo, a imam osjećaj da bi išlo :!:
Covjek vjerovatno nece biti spreman a i on je vise krilni napadac nego desetka. Mislim da je konacno doslo vrijeme da Krste zaigra napdaca i neka se proslavi ili ga prodat na kraju ove polusezone i dovest odlicno lijevo krilo od tih para.
kengur je napisao/la:Umjesto Krste moze se probati i sa Bekicem
Bolje i to nego ovako. Mada ja mislim da je Krste vece ime i ipak je vise pokazao do sada. Da se konacno vidi sta je sa njim. Hoce li proigrat kao napadac ili nece.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 avg 2015, 19:27

Ajax je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Ovo sam rekao par puta, pa evo još jednom. Ja bih ljudi volio vidjeti Duljevića na poziciji desetke, barem 45. minuta da vidim kako bi to išlo, a imam osjećaj da bi išlo :!:
Covjek vjerovatno nece biti spreman a i on je vise krilni napadac nego desetka. Mislim da je konacno doslo vrijeme da Krste zaigra napdaca i neka se proslavi ili ga prodat na kraju ove polusezone i dovest odlicno lijevo krilo od tih para.
kengur je napisao/la:Umjesto Krste moze se probati i sa Bekicem
Bolje i to nego ovako. Mada ja mislim da je Krste vece ime i ipak je vise pokazao do sada. Da se konacno vidi sta je sa njim. Hoce li proigrat kao napadac ili nece.
Protiv Viteza sad odgledah ovaj pregled Krste dva gola zabio..kao spic..
FK SARAJEVO.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 avg 2015, 19:29

mma_hz je napisao/la:P.S Krle kao usamljeni spic.. :cool:
Krle prekuco na spicu 2 komada :D :D
Pa to ja i govorim neka gurne njega i Benku na spica i neka Celik razmislja kako da ih zaustavi ako moze.
Znaci 4-4-2. Jedina je dilema eto taj jedan igrac u sredini i mozda desno krilo.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 avg 2015, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 avg 2015, 19:30

Ajax je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:P.S Krle kao usamljeni spic.. :cool:
Krle prekuco na spicu :D :D
Treba **** staviti zajedno s Benkom ba,..ehh od kada ja i ti sanjamo onu 3-6-2 :D :D
FK SARAJEVO.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 avg 2015, 19:32

KRLE + BENKO = ATOMSKI NAPAD. Mislis 3-5-2. Ma ne mora biti ni to. Neka ostanu cetvorica u zadnjoj liniji moze i 4-4-2 probat. Samo da makne Krleta sa krila.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 avg 2015, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 avg 2015, 19:32

Ajax je napisao/la:KRLE + BENKO = ATOMSKI NAPAD. Mislis 3-5-2. Ma ne mora biti ni to. Neka ostanu cetvorica u zadnjoj liniji moze i 4-4-2 probat.
hahahahahah kod mene viska igraca jbt-- :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 18 avg 2015, 19:35

Za mene licno je najveci problem sto nemamo spremnu 10 jer Mesa to jos nije a ko zna kada ce biti. Nasa igra nema glavu ni mozga a ako nam bekovi propuste koju - eto nam zijana. Nova 10 nivoa Ikandea bi bila "vizuelna poezija" za nase oci.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 avg 2015, 19:39

kengur je napisao/la:Za mene licno je najveci problem sto nemamo spremnu 10 jer Mesa to jos nije a ko zna kada ce biti. Nasa igra nema glavu ni mozga a ako nam bekovi propuste koju - eto nam zijana. Nova 10 nivoa Ikandea bi bila "vizuelna poezija" za nase oci.
Kod 4-4-2 ti ni ne treba klasicna desetka. Povuceni spic Krle/Bekic se povlaci na desetku u odbrani a u sredini terena dvojica igraca koji mogu puno da pretrce. ( Ikande, Radovac, Kovacevic ) Duljevic je idealan kao dzoker sa klupe zadnjih 30 minuta dok ne postigne top formu a onda opet starter mozda. Mesa isto zadnjih 30 minuta samo ako ce odigrati maksimalno i gristi znaci 100%. Mislim da Ikande nije desetka nazalost ni neznam dali je to ikada igrao. On je centralni-zadnji vezni.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 18 avg 2015, 19:40

Ja sa plaze gledam slijedecu tekmu ako nafatam stream. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 18 avg 2015, 19:41

Duljevic koji bi radije driblao i izgubio loptu, nego nekome doda ili napravio dupli pas da igra poziciju desetke? Reci mi da se šališ...
Das Ist Walter

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 18 avg 2015, 19:50

kengur je napisao/la:Za mene licno je najveci problem sto nemamo spremnu 10 jer Mesa to jos nije a ko zna kada ce biti. Nasa igra nema glavu ni mozga a ako nam bekovi propuste koju - eto nam zijana. Nova 10 nivoa Ikandea bi bila "vizuelna poezija" za nase oci.
[THUMBS UP SIGN]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 avg 2015, 19:51

miden je napisao/la:
Duljevic koji bi radije driblao i izgubio loptu, nego nekome doda ili napravio dupli pas da igra poziciju desetke? Reci mi da se šališ...
Ne bih ja to baš tako rekao, nisam nešto primjetio da Duljević voli peglati loptu, više je to radio u situacijama kada nije imao slobodnog igrača za dodati. Ili možda nije imao ideju da uradi nešto pa je počeo driblati, i ne rijetko prolazio.

Al što kaže @hz033 ma makar poluvrijeme.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 18 avg 2015, 19:51

Ajax je napisao/la:
Kod 4-4-2 ti ni ne treba klasicna desetka. Povuceni spic Krle/Bekic se povlaci na desetku u odbrani a u sredini terena dvojica igraca koji mogu puno da pretrce. ( Ikande, Radovac, Kovacevic ) Duljevic je idealan kao dzoker sa klupe zadnjih 30 minuta dok ne postigne top formu a onda opet starter mozda. Mesa isto zadnjih 30 minuta samo ako ce odigrati maksimalno i gristi znaci 100%. Mislim da Ikande nije desetka nazalost ni neznam dali je to ikada igrao. On je centralni-zadnji vezni.
Ma znam, prijatelju zato i kontamo ovim formacijama da se problem nekako zaobidje. Ali meni se cini da onda moras imati ekstra pokretljive bekove / krila, a znajuci nase pripreme nisam siguran da oni to kondiciono mogu izdrzati. A dobro si za Dulju i za Ikandea.

Ma problem je generalno sto i dobrog igrca mozes unistiti ako ga forsiras na poziciji koja nije za njega (ala Bilbija). Takodje ko ima srca Radovca poslati na klupu, a po igrama je zasluzio da odmori i da se uozbilji.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 18 avg 2015, 19:54

hilmo je napisao/la:
miden je napisao/la:
Ne bih ja to baš tako rekao, nisam nešto primjetio da Duljević voli peglati loptu, više je to radio u situacijama kada nije imao slobodnog igrača za dodati. Ili možda nije imao ideju da uradi nešto pa je počeo driblati, i ne rijetko prolazio.

Al što kaže @hz033 ma makar poluvrijeme.
Upravo se s tim peglanjem dovede u takvu situaciju.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 18 avg 2015, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 avg 2015, 19:55

Udinese pravi novi stadion za 20 m. ..... :plac:

slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 18 avg 2015, 20:26

Da je nama napraviti ekipu kako treba, a ne da gubimo u Travniku i strepimo pred Zenicu.
Daleko je stadion jos....
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 avg 2015, 20:30

Doći će sve na svoje.. aBd!
I mi smo malo više zaraženi ovom bolešću 1946 pa sebi uzimamo previše k srcu i svaki poraz i svaku lošu situaciju oko kluba.. al siguran sam da sve to radimo u najboljoj namjeri.

Ništa još nije gotovo.. tek je 5. kolo prvenstva. Još dosta dosta bodova je u igri.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.