ova trojica se zayebavaju, jedino lazo mrtav 'ladan

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
čamac je napisao/la:Svaka čast svima od igraća, preko Amara do navijača. Prijatno sam iznenađen. Potajno sam se nad'o bodu.
Ne treba praviti euforiju, malo proslaviti i lagano se spremat za dalje. Derati jedno po jedno pa vidjet ćemo šta će na kraju ispasti.
Zašto ovaj site uvijek padne kad Željo igra? Država Željo zaslužuje izdržljiviji site.
eto stoSeyo_TM je napisao/la:Zeljo dao gol i cijeli SS pao...i forum i stranica
U sektoru gdje su bili smješteni gostujući navijači,jednom momku je kamenom razbijena glava...Kevin je napisao/la:pa znam ja kako je bilo..bio sam i ja pošto sam iz Širokog...nego pitam pošto se najavljivalo svašta ovdje..pitam vas koji ste bili kako je bilo..jeste zadovoljni uvjetima, s atmosferom i to
Lazo spremn bio da ga zabije,da ga Amar nije ubacio mislim da bi na klupi eksplodiraozlaya_tm87 je napisao/la:
ova trojica se zayebavaju, jedino lazo mrtav 'ladan
"Uglavnom" sigurno ne letite iznad nas.5 godina nam gledate u leđa pa ne kontam kako te nije stid napisati ovo ali fkt.Svaka čast na pobjedi ali isto bodova plus zasad bolji omjer ne daje vam za pravo da razmišlljate tako kako trenutno razmišljate , kao da imate 5,6 bodova više.blueman-TM87 je napisao/la:Uglavnom letimo na tebeli iznad vasjalehordas je napisao/la:ko visoko leti obicno nisko pada
Hajd ne laprdaj po svetom pdf-uTon1 je napisao/la:"Uglavnom" sigurno ne letite iznad nas.5 godina nam gledate u leđa pa ne kontam kako te nije stid napisati ovo ali fkt.Svaka čast na pobjedi ali isto bodova plus zasad bolji omjer ne daje vam za pravo da razmišlljate tako kako trenutno razmišljate , kao da imate 5,6 bodova više.blueman-TM87 je napisao/la:Uglavnom letimo na tebeli iznad vasjalehordas je napisao/la:ko visoko leti obicno nisko pada
Izvinjavam se ako je neko vec pitao, ali ko je dao gol ?? Na svim izvjestajima kazu Kerla, kao i ovdje, a dalje Mesanovic se spominje kao prvi strijelac lige sa 11 golova, te i on sam kaze da sa ovim golom je sretan jer bi volio biti na kraju prvi strijelac lige..Naime, Željezničar je u vodstvo došao u petoj minuti drugog poluvrmena golom Kerle koji je natrčao na odbijenu loptu od strane golmana domaćih i pospremio je u mrežu. Ovim golom, svojim jedanaestim, Alen je izbio na vrh liste strijelaca Premijer lige u ovoj sezoni.
Bajro bio na klupi..igrace sljedecu jer Lazo nece igrati..kristian je napisao/la:da li je jaruga bajro igraooo? il ga cuvaju za kup ?
Žao mi je sto je Kerla dobio crvenog (direktni) i vjerovatno nece moci igrati slijedece dvije utakmice, koje su vrlo bitne za nas (kao i sve ostaleEsii TM87 je napisao/la:Bajro bio na klupi..igrace sljedecu jer Lazo nece igrati..kristian je napisao/la:da li je jaruga bajro igraooo? il ga cuvaju za kup ?
valjda ce biti previjenac Bajrin
"Čim izgubim prvi duel, prestajem sa aktivnim igranjem"Seyo_TM je napisao/la:„Mi smo mašinerija koja gazi sve pred sobom." A.M.
Cocalic ce ga sigurno zamjenitiFk_zeljo_1921 je napisao/la:Žao mi je sto je Kerla dobio crvenog (direktni) i vjerovatno nece moci igrati slijedece dvije utakmice, koje su vrlo bitne za nas (kao i sve ostaleEsii TM87 je napisao/la:Bajro bio na klupi..igrace sljedecu jer Lazo nece igrati..kristian je napisao/la:da li je jaruga bajro igraooo? il ga cuvaju za kup ?
valjda ce biti previjenac Bajrin) ali ce ga Cocalic propisno zamijenit
hoce sigurno, cim osvoji grcku liguFk_zeljo_1921 je napisao/la:Žao mi je sto je Kerla dobio crvenog (direktni) i vjerovatno nece moci igrati slijedece dvije utakmice, koje su vrlo bitne za nas (kao i sve ostaleEsii TM87 je napisao/la:Bajro bio na klupi..igrace sljedecu jer Lazo nece igrati..kristian je napisao/la:da li je jaruga bajro igraooo? il ga cuvaju za kup ?
valjda ce biti previjenac Bajrin) ali ce ga Cocalic propisno zamijenit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.