Hodzic na klupi. A i Tincek.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Rek'o je da se izborio za mjesto u ekipi. To znači da neće biti na tribinama, a ne da će biti u startnoj postavi.jasmin10 je napisao/la:Evo izgleda da ce Modic biti standardan, pa ćemo vidjeti ima li ista od njega u seniorskom fudbalu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
njemu je najvaznije da igra, eto igrat ce sada i u solidnoj ligi.jasmin10 je napisao/la:Evo izgleda da ce Modic biti standardan, pa ćemo vidjeti ima li ista od njega u seniorskom fudbalu.
S obzirom da je Mujcin ExYU igrac (1970. godiste), moze se reci nijedan nas, posljeratni igrac.guillermo je napisao/la:U Dinamu niti jedan nas igrac jos od Mujcina nije uspio.Takva je situacija i sa Hodzicem i Gojakom koji je u pripremnim utakmicama bio najbolji,a nema mjesta ni na klupi.Nadam se da ce se uskoro promijeniti nesto.
Mislim da nije nijednom lopte dodirnuo u tih desetak minuta.Cartman je napisao/la:Hodzicu desetak minuta.
Imao je onaj jedan ubacaj. Osim toga nije ja mislim.Pivopija je napisao/la:Mislim da nije nijednom lopte dodirnuo u tih desetak minuta.Cartman je napisao/la:Hodzicu desetak minuta.
U poređenju sa Henriquezom danas, Hodzić je u 10 minuta bio više nego zapaženPivopija je napisao/la:Mislim da nije nijednom lopte dodirnuo u tih desetak minuta.Cartman je napisao/la:Hodzicu desetak minuta.
Nismo ni rekli da je trebao vise, samo smo konstatovali da u tih desetak minuta nije dobio skoro nijednu loptu.Steph je napisao/la:Dobar ubačaj za Roga, ne znam šta hoćete više za deset minuta.
Astren je napisao/la:A koji je to igrač iz BiH bio dovoljno kvalitetan za Dinamo. Pandza, Bekić, Zakarić očito nisu, da jesu iole ne bi sad igrači u PL. Husejinović je bio na dobrom putu ali su ga povrede unazadile i čisto sumnjam da će ponovno biti dio udarne postave Dinama, mada i to je moguće.
Za Gojaka mozeš reći da je bio najbolji ako si gledao sve pripremene utakmice Dinama, ako Gojak zabije gol na jednoj od tih utakmica ne znači da je najbolji. Hodzić će i ove sezone dobijati šansu u Dinamu, o kolikoj minutaži će biti riječ zavisi uglavnom od njega i njegovih suigrača.
Gojak teško da ce dobiti u prvom timu, jer je na sredini strahovita guzva. Pored nedodirljivih Ćorića, Machada, tu su još povratnik Pamić,Pavičić i oporavljeni Antolić.
Lech je mnogo bolji od tih Madjara. Budi realan.Utopija je napisao/la:Bumo vidjeli Zeljinu djecu u cetvrtak protiv ekipe otrprilike slicne kvalitete kao i Lech.... Omladina Sarajeva je debelo podbacila... Osim Dulje.... Ako bude ovako raznosenje iu 'pesti onda nista.... corak...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.