A da malo prekines sa trolanjem i spamom? Svi vec znamo tvoje misljenje o dzeki ne moras ga iznositi po nekoliko puta na svakoj stranici na ovoj temi.beckham je napisao/la:pa et nemora zabiti go,nek bar osuta jednu u okvir golaGoalgetter je napisao/la:Danas Dzeko postize gol![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Dzeko je javno rekao za neke njemacke novine da je vjernik i da skoro prije svake utakmice prouci Fatihu, tako da sumljam da ljubavnice idu u skladu sa time.Chelsea_CBH je napisao/la:Pa dobro to si upravu. Danas su cure većinom sponzoruše, pogotovo kad su nogometaši u pitanju. Al ne treba tražit curu za žendibe ili za ozbiljne dugogodišnje veze. Može imati kakvu ljubavnicu, da je voda reda radi i da je naravno...eto zna se već šta.Pauk je napisao/la:Danas je vrlo tesko naci dobro djevojku sa dobrim vrijednostima, pogotovo ako je muskarac poznat kao Dzeko.Chelsea_CBH je napisao/la:Jel vama ljudi čudno što Džeko nikad nije imao djevojku? Da nije ... p....d....ma ne želim ni reći, nadam se da nije.
Kao sto moj amidza kaze ''hvala Bogu pa nisam momak u ovo doba, nikad nebi mogao naci sebi curu.''
Medjutim jesam vidio da Dzeko ponekad pije alkohol kao proslava titule sa Wolfsburgom tako da i Dzeko sigurno voli da se provede veselo.

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
ehh danas je dzekin dan 

imal igdje sastav city-a ??? Igral Dzeko od pocetka??
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Los_Blanos2
- Kontakt:

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
- Kontakt:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Ne igra Džeko u prvih 11
Na officijelnoj stranici mcfc.co.uk

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nahebem im se mame, al' neka doci ce on na svoje 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
jao sastava:Hart,Boateng,Kompany,Kolo,Zabaleta,Milner,Bary,Silva,Yaya,Kolarov,Tevez

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Ja bih naravno volio da Dzeko igra svaku utakmicu, ali mozda je i bolje da malo odmori, jer je igra poprilicno zestok tempo od kada je dosao, a nije ni u maksimalnoj formi.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
on je zavrsio svoje u citiyu.dobre igre su ga dovele do klupeElddar je napisao/la:Ne igra Džeko u prvih 11![]()
one only david beckham
Kao i ti sto si zavrsio na odredjeno vrijeme zavrsio sa ovim forumom.beckham je napisao/la:on je zavrsio svoje u citiyu.dobre igre su ga dovele do klupeElddar je napisao/la:Ne igra Džeko u prvih 11![]()
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
nadam se da si i ti zavrsio svoje na ovom forumu, pa svakim hebenim postom ides na provokacije, pa dokle vise.beckham je napisao/la:on je zavrsio svoje u citiyu.dobre igre su ga dovele do klupeElddar je napisao/la:Ne igra Džeko u prvih 11![]()

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Blagoje Bratić
potpuno očekivano čitam ove izjave trenera rednkappa i pitam se da li je to istina,pa da li njemu trebaju naočare,ali šta džeku briga za city bitno da je uzeo lovu,a klubu kako bude,on sa s loptom sastavio nije 

Ovo je neka promjena sistema,posto vidim 5 odbrambenih igraca,vjerovatno ce Kolarov naprijed na lijevo krilo ili tako nesto
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Facasplaca
- Kontakt:
bitno je da oni prenose svaku cityja.
Ako mislite da je ovo lose!? Varate se...
Mancini i njegove defanzivne taktike su mi preko glave. Daj molim te samo dva ofanzivca u sastavu(Silva i Tevez). 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, lol89 i 27 gostiju.