Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Svaka cast vukovi za ovo danas, veliki pozdrav za mog druga @Mancini!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da zavrsi tekma Borac - Slavija remijem, bilo bi perfekt nama. 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Allah te nagradio
Ma vi morate od zadnje tri uzet 7 bodova po nekoj mojoj procjeni i mislim da bi ostali
ja se nadam da ce te ostat
sretno
ja se nadam da ce te ostat
sretno
"Volim te Zeljo"
Iako bih zelio da ispadnete, znaju se razlozi, čestitam na zasluženoj pobjedi.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Ajde bola izvucite bod Sarajevu i cao, vjerujemo u hebiba brata našeg
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka cast na pobjedi Olimpic!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Alhamdulillahlupus je napisao/la:Allah te nagradio

Lakse se dise nakon ovoga, a i toliko mi je drago da je borba igraca nagradjena bodovima, cak i kad smo ispod sa 0-1 protiv tako jake ekipe. Eto sta su sposobni uraditi, i znaju definitivno da utakmica nije zavrsena dok se ne cuje zadnji zvizduk.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Čestitke na današnoj pobjedi.
Imate dobre šanse za opstanak ukoliko se Borac ne pogura u velikoj mjeri.
Imate dobre šanse za opstanak ukoliko se Borac ne pogura u velikoj mjeri.
Jos kad bi protiv sarajeva smjeli ovako zapet kao danas...
A meni je veoma drago zbog pobjede, zbog vaše forumaške prepotencije prije utakmice. A posebno mi su smiješni oni iz Mostara što su vam davali podršku.maxmore je napisao/la:Iako bih zelio da ispadnete, znaju se razlozi, čestitam na zasluženoj pobjedi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ima li snimak negdje jucerasnje utakmice?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Cestitam i juniorima i kadetima na pobjedama!
Cudi me sto nije bilo vise gledaoca na utakmici
Redovnoj raji svaka cast
https://www.youtube.com/user/GledajteBHtubeTV/videos

Cudi me sto nije bilo vise gledaoca na utakmici

Mozda bude ovdje u narednih par dana:AdiFKS je napisao/la:Ima li snimak negdje jucerasnje utakmice?
https://www.youtube.com/user/GledajteBHtubeTV/videos
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Danas bez Muharemovića i Kobiljara koji imaju po tri žuta kartona. Vraćaju se Milović i Karić poslije pauze od jedne utakmice zbog žutih kartona. Samo ne znam jeli se oporavio Uzelac!?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nadam se da je sve u redu s Uzelcem, pravo je dobro odigrao kad god je dobio sansu.
Ali ako slucajno ne bude se oporavio jos, no sikiriki, imamo mi opasnog M80 u arsenalu

Defanziva nebi trebala biti problem, mislim da ce se igrati na Drininoj polovini 90 minuta ako domacini uopste pokusaju bod izvuci.
Vidim da ce biti kise po cijeloj Bosni a manje u Hercegovini(a Borac gostuje Sirokom), znak bericeta, to znaci da ce ovo kolo biti pravo zanimljivo. Gospodar nesta sprema, mi ako uradimo svoj posao i uzmemo tri boda moglo bi se svasta desiti u zoni spasa.
Budimo hrabri, ovi momci su se vratili od 0-1 protiv ekipe kao Sirokog na terenu koji i nije bio 100%, Drinu moramo shvatiti k'o Siroki Brijeg, dobro je da su pobjedili u Tuzli 0-2 pa da se uozbiljimo ako vec nismo.
Ali ako slucajno ne bude se oporavio jos, no sikiriki, imamo mi opasnog M80 u arsenalu

Defanziva nebi trebala biti problem, mislim da ce se igrati na Drininoj polovini 90 minuta ako domacini uopste pokusaju bod izvuci.
Vidim da ce biti kise po cijeloj Bosni a manje u Hercegovini(a Borac gostuje Sirokom), znak bericeta, to znaci da ce ovo kolo biti pravo zanimljivo. Gospodar nesta sprema, mi ako uradimo svoj posao i uzmemo tri boda moglo bi se svasta desiti u zoni spasa.

Budimo hrabri, ovi momci su se vratili od 0-1 protiv ekipe kao Sirokog na terenu koji i nije bio 100%, Drinu moramo shvatiti k'o Siroki Brijeg, dobro je da su pobjedili u Tuzli 0-2 pa da se uozbiljimo ako vec nismo.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Neki link za nas koji zivimo vani,,,,,,Mokroguz je napisao/la:Nadam se da je sve u redu s Uzelcem, pravo je dobro odigrao kad god je dobio sansu.
![]()
Ako slucajno bude, naravno da cu postavitipabizo je napisao/la:Neki link za nas koji zivimo vani,,,,,,

Nego mislim da nema prenosa ovaj put nazalost, ima prenos utakmica Travnik - Sloboda, Celik - Zeljo, Zrinjski - Velez i mozda Mladost - FKS.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Izvinite sto kasnim, tek kuci dos'o 
GOOOOOLACOOOOOOO!!!!!!

GOOOOOLACOOOOOOO!!!!!!
Drina: Erić, Vasiljević, Ćulibrk, Majlović, Stefanović, Vasić, Ivanović, Kuzmanović, Blagojević, Simić, Atić.
Olimpic: Bandović, Radović, Vukomanović, Regoje, Brković, Smajić, Hebibović, Anđušić, Gligorov, Handžić, Zolj.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
GOLACOOOOOOOOO DEMOLACIJAAAAAAA!!! ALHAMDULILLAH!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Tko o čemu nego OlimpiK o poštenoj igri.
Ekipa koja ne može nikome zabiti gola jedva, sad u gostima zabije 3 komada Drini.
Svaka čast..hahahahha
Ekipa koja ne može nikome zabiti gola jedva, sad u gostima zabije 3 komada Drini.
Svaka čast..hahahahha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.