Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Ima li kakav free program gdje mozemo modelirati unutrasnjost doma i praviti skice sa namjestajem itd?
Ima li neko da živi ili poznaje web stranice/radnje u Njemačkoj (Dortmund) za kupovinu gaming konzola? Kontam možda sada imaju ti neki praznični popusti tamo?
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Pozz raja. Jedno zanimljivo pitanje, sta mislite koji je najbolji nacin transporta desktopa autobusom, posto selim u Njemacku? Kako ga najbolje zapakovati pa u kofer stavit?
Gledao sam na internetu, neki savjetuju odjecu da se stavi izmedju i popuni prostor, drugi da se sve komponente izvade pa da se zasebno nose, sta vi mislite? Avionom nije opcija jer nosim vise stvari.

Gledao sam na internetu, neki savjetuju odjecu da se stavi izmedju i popuni prostor, drugi da se sve komponente izvade pa da se zasebno nose, sta vi mislite? Avionom nije opcija jer nosim vise stvari.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Imas ebaykleinanzeigen aplikaciju, nesto kao nas olx, imas idealo.de, tu ukucas sta trazis, tipa PS5 i izbaci ti listu svih trgovina po cijeni poredano, od najjeftinijih ka dalje. Imas i mydealz.de slicno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Može li se sastaviti nov računar za 1000 KM da se može igrati GTA 5, CS GO, PUBG?
Ne treba meni nego za kolegu. Ako se može sastaviti da napišete neko konfiguraciju ili ostavite link za taj računar.
Ne treba meni nego za kolegu. Ako se može sastaviti da napišete neko konfiguraciju ili ostavite link za taj računar.
Tesko ce on sta sastavit za te pare. Za low, medium ne bi trebao biti problem, ali opet ce morat brzo mijenjati sve i nadogradjivat. Nek on skupi jos 500 KM pa nek pokusa.
CSGO moze igrati i na displeju za veš mašinu. GTA 5 dosta teže, barem 1500 KM ako hoce neke solidne performanse na 1080p.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ma daj, pa makar za GTA V ne treba neki mega ekstra giga gaming PC.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja sam na racunaru od 400KM igrao GtaV i CsGo na medium.
Tako da ja msm da mozes za tih 1000KM naci dobar PC, ne treba to sad biti sve na Ultra High, vec normala da igras igru.
Ako hoce kolega ultra high i te stvari za nove igre onda treba vise para da bi izbjegao nadogradjivanje narednih godina.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pa mozda za medium.
Remember, remember the 5th of November.
Nek traži konfu sa RX560 ili Nvidia 1050. Odlične su za te popularne starije igre.
-
- Kontakt:
Ne znam gdje bi drugo postavio pitanje, pa kontam ajde ovdje cu
Prijateljica ima bizaran problem... Nema Instagram vec duze vrijeme, no netko koristi njeno ime i njene slike i predstavlja se kao ona... S obzirom da je taj netko aktivan na tom profilu, zanima me da li se slucaj moze prijaviti policiji i da li oni mogu otkriti IP adresu, ili zakon to ne dopusta?
Prijateljica ima bizaran problem... Nema Instagram vec duze vrijeme, no netko koristi njeno ime i njene slike i predstavlja se kao ona... S obzirom da je taj netko aktivan na tom profilu, zanima me da li se slucaj moze prijaviti policiji i da li oni mogu otkriti IP adresu, ili zakon to ne dopusta?
A da prijavite Instagramu pa da oni ugase profil?
Nece se niko u nasoj policiji baviti tim... Ne znam da li znaju i mogu, znam da ne zele.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑30 dec 2021, 01:07Ne znam gdje bi drugo postavio pitanje, pa kontam ajde ovdje cu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Moze se to rijesiti, posalje im sliku, snimi video i kaze da nije to ona. Vrlo lagano, treba malo vremena samo.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑30 dec 2021, 02:27Jesmo vec, uvijek isto vrate, kao ne krsi njihova pravila bla bla...
@harden znaci nema rjesenja![]()
I sutra debil otvori opet isti profil i tako u nedogled.
- OldFashioned
- Kontakt:
Kakva bola naša policija.
Treba našu policiju prijaviti tuđim policijama.
Treba našu policiju prijaviti tuđim policijama.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- alan_kardec
- Kontakt:
Drug mi ima problem sa bežičnim slušalicama.
Kasni zvuk djelić sekunde. Najviše do izražaja dođe u igrici pubg gdje čuje korake i pucnjeve na pogrešnoj strani. Nije zamijenio slušalice. Lijeva je lijevo desna je desno.

Kasni zvuk djelić sekunde. Najviše do izražaja dođe u igrici pubg gdje čuje korake i pucnjeve na pogrešnoj strani. Nije zamijenio slušalice. Lijeva je lijevo desna je desno.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 163 gosta.